Кулинарни техники за рязанеКулинарни техники за рязанеспециалните кулинарни умения и техники за рязане. Ето ги и някои от тях: 1. Кълцане - най-често използваната техника при рязане при готвенето. Кълцането означава нарязване на малки парченца, които не трябва да са...
Кулинарни техники при месенето на козунакКулинарни техники при месенето на козунакЗамесването на козунаци не е никак трудно, просто трябва да спазвате някои техники. Първо, ако имате възможност, си купете домашни продукти, особено яйцата и млякото. Те са най-важни за вкуса и качеството на вашия...
Битови хитриниБитови хитрини
17 Юни
Жана Г.
Ако хладилникът ви не работи, съхранявайте маслото в солена вода, като отстраните опаковката му. Така вкусът му става много по-добър. Маслото трябва да плува свободно. Ако в микровълновата фурна има много полепнали...