Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Коктейл Тъмно и БурноУкрасяваме готовия коктейл Тъмно и Бурно със слайса и усуканата обелка от лайм....
30 Ноем.
Отслабване след 50: Хитри трикове!Въвеждайте здравословната храна постепенно
Не изключвайте цели хранителни групи и не се съпротивлявайте на всичките си любими храни, защото в един момент ще започнете да преяждате с тях....
04 Юни
Хапки за парти с бутер тестоВърху хапките за парти с бутер тесто може да сложите всичко, което ви харесва - риба, колбас, моркови, домати, чушки и т.н....
26 Септ.
Отвара след преяжданеОставете да се запари за 10-15 минути и прецедете отварата.
Сместа можете да овкусите с няколко капки масло от лимон.
Отварата се пие през целия ден....
27 Януари
Как да замразим нахутЕто как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
07 Юли
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки? Вижте повече в следващите редове:
Подберете добре узрели дренки - около 1 кг. Почистете ги старателно....
18 Март
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
08 Януари
2
Ястие След 10 годиниОбръща се да се задържи добре от двете страни. Поставя се в чиния като канапе.
От заешки заден бут, престоял 1 час в мляко и кока-кола, се пресова пържола. Обезкостява се и се запържва с ким и кимион в масло....
12 Февр.
Чий кюфте с ледТака продължаваме докато свърши ледът и се разтопи всичко хубаво, след този процес минава около половин час....
03 Април
Прасковен слаш с ледСлед това се вадят и се пасират заедно с йогурта.
При непрекъснато пасиране се добавя медът и ледът. Разпределя се в чаши и се сервира веднага....
24 Юли
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
26 Септ.
1
Яхния Да си оближеш пръститеЗадушавам в тиган за кратко нарязаното месо, след което го запържвам съвсем леко.
Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат....
05 Февр.
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Как да сварим лесно кестениВарете ги около 15 минути след момента на завиране на водата.
Извадете тези вкусни варени кестени и ги прехвърлете в купичка.
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени.
Насладете им се....
06 Август
Домашен протеинов шейк след тренировкаДомашен протеинов шейк за възстановяване след тренировка е вкусен и може да си приготвите много лесно и бързо....
03 Май
Как да почистите коминаЗатова и е важно да почиствате редовно комина си. Ето няколко лесни стъпки за това:
Разстелете найлон за боядисване, за да защитите пода около вашата камина....
29 Дек.
Как да почистим мазни петна от дрехите сиПочистване на мазни петна с ябълков оцет
Най-верният домашен помощник за премахване на мазни петна от всякакви дрехи, включително и цветни, е ябълковият оцет....
23 Април
Стари и засъхнали петна - как да ги почистим?Киселината, която се съдържа в него, е майстор в третирането на петна. Работи ефективно за разграждането на немазни петна.
Напълнете празна бутилка вода и добавете оцет....
29 Март
Как да почистим петна от сок?Следвайки тези стъпки, трябва да можете ефективно да почистите петна от сок и да запазите облеклото или текстила в добро състояние....
20 Февр.
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Поставя се на умерен котлон, разбърква се, докато се разтопи захарта и се оставя да ври около 10 мин.
Времето се измерва след завиране. Сваля се от котлона и се оставя настрана....
07 Май
1
Как да си направим домашна юфкаОхладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
12 Май
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
14 Септ.
1
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
27 Януари