Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Патешки дроб - микуитГотовият патешки дроб се поставя отново във съд със студена вода с лед, за да се спре рязко процеса на готвене. Прибира се в хладилник за 2-3 дни, след което е напълно готов за консумация....
20 Януари
Патешки дроб с лукПочистените, измити и разрязани на три патешки дробчета ги поставям в купа и ги овкусявам със соевия сос и черния пипер....
15 Февр.
Дюнер сандвич с патешки дробОтгоре сложете от зелето, пържените картофи и от вече готовия патешки дроб. Сложете малко кетчуп и завийте.
Процедирайте така и и останалите дюнери.
Добър апетит!...
06 Дек.
Пържен патешки дроб с гарнитураПърженият патешки дроб се поднася с гарнитура от нарязани домати и картофено пюре, разбито със сол и масло. По желание поръсете с див лук....
31 Март
Патешки дроб с винен сосПатешкият дроб се нарязва на три еднакви по големина парчета и се овкусява със сол и пипер. Овалва се в брашно и се пържи в сгорещена мазнина от двете страни, докато хване кафява коричка....
19 Февр.
Пържен патешки дроб с гарнитураПърженият патешки дроб се поднася с гарнитура от нарязани домати и картофено пюре, разбито със сол и масло. По желание поръсете с див лук....
31 Март
Тайните на вкусния слънчогледСлънчогледовите ядки са предпочитани пред всички останали. Те са много по-евтини, а и като че ли т.нар чоплене на семки носи някаква магия със себе си. Да стоиш пред телевизора и да похапваш слънчогледови семки е страхотно...
22 Август
Тайните на вкусния булгурТайните на приготвянето
Булгурът се продава пакетиран или насипен....
26 Май
2
Тайните на вкусния чийзкейкЧийзкейкът е един от най-вкусните и леки десерти. За плънката при приготвянето на чийзкейк се използват сирене рикота, маскарпоне или извара....
15 Март
3
Тайните на вкусния омлетОмлетите спадат към така наречените аламинути. Тяхното бързо приготвяне, разнообразието им, отличният вкус и хубавият им външен вид дават възможност да се задоволи и най-изтънченият вкус.
Омлетите биват: обикновен...
17 Април
3
Тайните на вкусния козунакЗа истински вкусния козунак са характерни т.нар. конци при разчупването на великденския сладкиш. Те се получават от глутеновите нишки на брашното и от белтъка на яйцата....
17 Април
5
Най-вкусния кашкавал на фурнаНевероятна вкусотия, а ароматът, който се носи, е уникален!
Подходящо е както за предястие, така и за лека вечеря.
Най-вкусния кашкавал на фурна е готов....
18 Май
12
Тайните на вкусния печен патладжанПатладжаните са едновременно много вкусни и много капризни. Вкусни, защото засищат, имат отличаващи вкусови свойства, и капризни, защото стипчивият им и горчив вкус доста трудно могат да бъдат премахнати....
26 Април
Тайните на вкусния крем карамелИ все пак винаги има и малки тайни, които правят един крем по-различен от другите. Ще се спрем на тайните на най-масовия десертен крем, който се прави у нас - крем карамел....
15 Януари
Тайните на вкусния зелен бобМожете смело да измислите и своя вариация на рецептите със зелен боб и да изненадате приятно вашето семейство с нещо вкусно и различно....
24 Януари
Тайните на вкусния руски боршТайната в приготвянето му е основната съставка – червеното цвекло. В зависимост от региона, в който се приготвя, му се добавят още гъби, домати, телешко месо, моркови, картофи и/или зеле....
15 Септ.
1
Патешки шийки на фурнаПоставяме шийките в съд с вода и ги сваряваме.
Обелваме нарязваме лука и запържваме до златист.
Добавяме подправките, изчистените от костилките маслини и нарязаните краставички.
Готовите сварени шийки начупваме и...
20 Юни
Патешки бутчета на тиганГотовите патешки бутчета на тиган сервираме с гарнитура по избор.
Можем да гарнираме със салата от зелен боб или ориз на фурна.
Салата от червено зеле също е подходяща гарнитура....
27 Март
3
Патешки сърца на скараСлед което ги пека на скара, която съм намазала със сланина.
Поднасям биреното мезе топло.
Патешките сърца на скара са много вкусни....
13 Януари
Патешки пържоли на скараПрибавяме патешките пържоли в марината и оставяме отново за около 4-5 часа.
Включваме скарата да се загрее и поставяме маринованите патешки пържоли....
20 Март
Патешки воденички на скараОставяме на хладно за 10-15 минути и печем мезето на загрята скара за няколко минути до готовност.
Патешките воденички на скара са много вкусни....
01 Август
Патешки сърчица на скараПечете на добре загрята скара или барбекю. Гарнирайте с лимон и чушка.
Патешките сърчица на скара са готови....
18 Май
Патешки сърца на шишчетаНанижете на шишчета сърцата и кебапчетата.
Печете шишчетата на барбекю или скара.
Поднесете патешките сърца на шишчета с лимон и чушка....
09 Февр.
Патешки бутчета на фурнаПатешките бутчета се пекат 15 минути на 200 градуса, а след това за 2 часа - на 180 градуса. След като са готови се вадят от фолиото....
18 Юли
5