Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гъбени галети с яйцаСлед това изваждаме солените галети, правим малка дупка в средата и чукаме яйцата.
Връщаме във фурната и печем до запичане на яйцата гъбените галети с яйца....
13 Юли
Неустоими идеи със сос ПестоПесто за Печени зеленчуци
Подобно на месата, добавянето на Песто към печените на скара или във фурна зеленчуци би им придало неустоим вкус на свежест.
Песто с Яйца
Да, няма нищо изненадващо....
07 Дек.
Неустоими идеи за гарниране на гофретиЕто няколко неустоими идеи за гарниране на гофрети:
- Вече готовите домашни гофрети намажете с масло от полезни и вкусни ядки горната повърхност на гофретата и върху слоя масло наредете с пресни горски плодове....
28 Януари
Неустоими идеи за салати с моцарелаМлечните продукти играят незаменима роля в балансираното хранене, както и в редица рецепти за вкусни ястия. Сиренето несъмнено е най-популярният млечен продукт, който е и задължителна част от всяка семейна трапеза.
Сиренето...
28 Август
Видове ризотоАко сте фенове на ризотото, непременно опитайте Ризото по милански, Ризото със свинско, Ризото с гъби и сметана, Ризото с топено сирене, Ризото с бекон и гъби, Ризото с рукола и спанак, Ризото с прошуто и праз...
19 Март
Най-неустоимите сладкиши с бисквити (ГАЛЕРИЯ)Освен че могат да се похапват като следобедна закуска в компанията на кафе, чай или мляко, бисквитите се използват и за приготвянето на неустоими сладкиши. Най-вкусните от тях можете да видите в галерията ни....
06 Юли
Неустоими ореховкиВсички продукти се смесват. Получава се гъста и лепкава смес.
С помощта на лъжица загребвам и слагам в тавичка предварително застлана с хартия за печене, лекичко ги сплесквам отгоре, трябва да има място от едната до другата...
04 Февр.
Неустоими тексаски ребърцаСвинските или телешките ребра се почистват от ципите, след което се натъркват добре с лимоновия сок от двете страни.
Оставят се да престоят 10-15 мин.
През това време в купа се сместват сухите подправки. Върху месестата...
01 Окт.
Неустоими пуешки кюфтетаОваляйте в галетата и изпържете неустоимите пуешки кюфтета от двете страни....
04 Февр.
Неустоими бисквитени бонбониВ купа или блендер смиламе бисквитите на брашно /аз ги смлях в купа с празно шише от бира/. След което добавяме пудрата захар, ликьора и разтопеното масло.
Разтопяваме шоколада на водна баня и също добавяме към сместа...
18 Януари
Неустоими шоколадови пастиПоръсете отново с кокосови стърготини и полейте с шоколадовия топинг, преди да сервирате всяко парче от неустоимите шоколадови пасти....
08 Ноем.
Палачинки ГаленикИзсипете брашното в подходящ съд, добавете разбитите със солта и захарта жълтъци, сипете каймака и разбъркайте хубаво, за да не останат бучки.
Сипете в сместа разбитите белтъци, разтопеното масло, млякото, разбъркайте...
10 Дек.
Неустоими понички с пудингОтделеното време за тези неустоими понички с пудинг си заслужава....
17 Ноем.
Моите неустоими агнешки котлетиМоите неустоими агнешки котлети са готови. Поднесете ги с гарнитура по избор....
15 Април
Неустоими изригващи шоколадови вулканиСлед като активирате маята замесете хубаво гладко тесто, оставете да втаса на топло.
Разточвате голяма кора, не много дебела, с нож за пици нарежете на ленти, широки около 2 см. Намажете лентите с течния шоколад и всяка...
19 Май
Неустоими крокети с празНарежете праза на парченца или тънки кръгчета. Запържете го във сгорещения зехтин, заедно със щипка сол или две, за да подпомогне бързото му омекване.
Когато е почти готов, сипете при него брашното и бъркайте около 2...
05 Март
1
Неустоими понички с шоколадВ чопъра сложете бисквитите и ги смесете на ситно, отделете 2 с.л. от бисквитите настрана (за поръсване), а към останалите смлени бисквити добавете крема сиренето и хубаво разбъркайте (с чопъра или с шпатула), за да се получи...
11 Септ.
5
Тайните на вкусното ризотоСлед като ризотото е съвсем готово, то задължително се поръсва с пармезан.
Вижте и нашите предложения за неустоимо ризото: ризото с гъби, ризото с пиле и ризото без месо....
27 Окт.
Тайните на перфектното ризото!Вида на ориза е от решаващо значение за вкуса и текстурата на ризотото....
21 Април
1