Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яйца по бенедиктинскиЯйца по бенедиктински
14 Март
Върху топлата питка с шунка се слага по едно вряло яйце....
Вкусни яйца по БенедиктинскиВкусни яйца по Бенедиктински
26 Януари
1
Върху тях слагаме по едно парче бекон, по едно поширано яйце, като накрая ги заливаме с по една супена лъжица от готовия сос и нарязан на ситно зелен лук....
Яйца по Бенедиктински със сос ХоландезЯйца по Бенедиктински със сос Холандез
07 Дек.
Ако по време на приготвянето сосът се пресече и стане на бучки, може да се прибавят 2-3 с.л. гореща вода и да се разбърка интензивно....
Една по различна мусакаЕдна по различна мусака
26 Дек.
Много вкусна и различна мусака!...
Яйца по панагюрски - класика с дъх на разтопено маслоЯйца по панагюрски - класика с дъх на разтопено масло
23 Февр.
Яйцата по панагюрски обаче остават класика....
Езогелин - една по-различна рецепта за лещаЕзогелин - една по-различна рецепта за леща
02 Май
2
Езогелин - една по-различна рецепта за леща е много вкусна....
Мекици Една нощМекици Една нощ
17 Април
1
После премесете тестото и го сложете в найлонов плик, намазан с олио, и приберете в хладилник за една нощ. Пликът трябва да е по-голям от тестото, за да има място къде да втаса....
Козунакът с много яйцаКозунакът с много яйца
21 Февр.
Щом втаса, се обработва по различни начини и се слага във форми, намазани с масло. Намазват се с яйце, поръсват се със захар и се набождат с орехи. Пекат се в умерена фурна на 180 градуса....
Торта за една принцесаТорта за една принцеса
23 Февр.
Вкусна и цветна тортичка за една принцеса! ! !...
Пухкава баница с много яйцаПухкава баница с много яйца
26 Март
В намаслена кръгла тава слагаме една кора и изрязваме частта, която е извън тавата и я слагаме вътре....
Пита КласикаПита Класика
05 Януари
Покрива се, за да се задуши пита Класика....
Пастицио КласикаПастицио Класика
11 Март
Наръсваме с настърганото сирене и печем Пастицио Класика до златисто....
Тирамису КласикаТирамису Класика
30 Септ.
Завършваме тирамисуто Класика, като поръсим отгоре с какаото....
Амарети класикаАмарети класика
30 Март
Скълцайте бадемите много ситно и ги смесете със 150 г от захарта и бадемовата есенция. Разбийте белтъците на сняг и прибавете останалата захар заедно с бадемовата смес. Разбъркайте....
Мусака КласикаМусака Класика
15 Април
7
Запържваме каймата в нагорещена мазнина, да се пръсне на трохи. Подправяме с чубрица, кимион и черен пипер на вкус, също и с червения пипер. Добавяме ситно нарязаните пера на лука, след минута добавяме и ситно нарязаните...
Фокача КласикаФокача Класика
16 Септ.
1
Източник: MasrerChef Bruno Albouze - The Real Deal Забележка: Една истинска италианска Фокача, която е с изключително крехка коричка. Много рецепти прегледах, преди да пусна тази, и малко са истинските направени....
Сладки КласикаСладки Класика
30 Май
По желание отгоре ги уркасете с ивици от шоколад или ги слепете 2 по 2 със сладко или шоколад....
Руло от кайма с много яйцаРуло от кайма с много яйца
09 Февр.
По средата наредете яйцата едно до друго, а ако желаете може и на половинки, около тях поръсете от краставичките. Започнете да навивате рулото, като издърпвате с хартията, хубаво го стегнете и загладете....
Кекс с ванилия и много яйцаКекс с ванилия и много яйца
29 Август
1
Става много висок и бухнал, апетитен с аромат на ванилия....
Яйца по турскиЯйца по турски
01 Май
По желание, след като извадим омлета, можем да поръсим с настърган кашкавал. Яйцата по турски са много вкусни!...
Яйца по АрменскиЯйца по Арменски
30 Април
Яйцата по Арменски са готови....
Яйца по смолянскиЯйца по смолянски
17 Май
Поръсваме яйцата по смолянски с червен пипер и печем апетитните гнезда в предварително загрята фурна на 180 градуса за 20 минути Източник: Maia Ivanova - Кулинарна Мрежа, по рецепта яйца по смолянски на Иван Звездев...
Яйца по неаполитанскиЯйца по неаполитански
06 Февр.
1
Яйцата по неаполитански се сервират в компанията на чаша хубаво бяло вино....
Яйца по арабскиЯйца по арабски
27 Януари
1
Яйцата по арабски са готови....
Яйца по ФлорентинскиЯйца по Флорентински
09 Юли
Печете ги заедно най много 10-12 минути. Препечените филийки натривате с чесън и поливате с малко зехтин. Поднасяте яйцата по флорентински топли....