Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Отвара след преяжданеОтвара след преяждане
27 Януари
Оставете да се запари за 10-15 минути и прецедете отварата. Сместа можете да овкусите с няколко капки масло от лимон. Отварата се пие през целия ден....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да облекчим дискомфорта след преяжданеКак да облекчим дискомфорта след преяждане
12 Март
Как да облекчим дискомфорта след преяждане и отново да се чувстваме добре? 1. Не лягайте Колкото и да ви се иска да си легнете след преяждане, не го правете. Останете прави....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте. За сиренето използвам домашно краве мляко....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Пилешки крилца за преяжданеПилешки крилца за преяждане
01 Август
Много вкусни пилешки крилца, от които действително се преяжда! Пилешките крилца за преяждане са готови....
Лек хранителен режим след празничното преяжданеЛек хранителен режим след празничното преяждане
05 Януари
След това започнете постепенно да включвате и останалите продукти в менюто си, но внимавайте да не преяждате....
Да си осигурим баластни вещества без преяжданеДа си осигурим баластни вещества без преяждане
13 Ноем.
Според експертите фибрите минават през стомаха, тънките черва и дебелото черво относително хаотично....
Кои са храните, които да избягваме след коледното преяжданеКои са храните, които да избягваме след коледното преяждане
02 Януари
Алкохолът след преяждания Дразни стомаха и причинява дехидратация (особено след дни на прекаляване)....
Успокояване на стомаха след повръщанеУспокояване на стомаха след повръщане
01 Януари
3
Ако язва е виновника за да е разстроен стомаха се опитайте да избягвате приема на аспирин, за да облекчите дискомфорта в стомаха. Аспиринът може да задълбочи проблема. Трябва да знаете, Alka-Seltzer съдържа аспирин....
Билковa запарка за киселини в стомахаБилковa запарка за киселини в стомаха
18 Март
1
Запарете 1 с.л. от тази смес с 250 мл вода, прецедете и пийте от чая 2-3 ч.ч. на ден при киселини в стомаха....
Ястие След 10 годиниЯстие След 10 години
12 Февр.
Обръща се да се задържи добре от двете страни. Поставя се в чиния като канапе. От заешки заден бут, престоял 1 час в мляко и кока-кола, се пресова пържола. Обезкостява се и се запържва с ким и кимион в масло....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Чий кюфте с ледЧий кюфте с лед
03 Април
Пробвала съм много пъти да съкратя това време, но не става хубав булгурът, и се примирих да омесвам един час, но си заслужава вкуса....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
След 10-тина дни дренките вече са готови и може да ги приберете и консумирате. През зимата те са изключително полезни за повишаване на енергията и подобряване на имунитета....
Прасковен слаш с ледПрасковен слаш с лед
24 Юли
След това се вадят и се пасират заедно с йогурта. При непрекъснато пасиране се добавя медът и ледът. Разпределя се в чаши и се сервира веднага....
Успокояване на стомаха след хранително разстройствоУспокояване на стомаха след хранително разстройство
21 Септ.
Повръщане, диария и болки в стомаха, могат също да се появят след като сте похапвали определена храна, която не понася на вашия организъм....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
21 Септ.
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....