Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешката супа на бабаПилешката супа на баба
14 Януари
Изчаквам малко да поизстине пилешката супа и започвам да добавям малко от супата в купата с яйцето и млякото, докато се темперира. Ако има и домашна питка... Класика! Пилешката супа на баба е готова....
Тайната на вкусната пилешка супаТайната на вкусната пилешка супа
24 Ноем.
Най-добрата профилактика срещу грипните вируси е хубавата пилешка супа. Една такава супа прави чудеса с нас - вкусна и изключително здравословна. Но каква е тайната на вкусната пилешка супа?...
Защо пилешката супа лекува?Защо пилешката супа лекува?
10 Януари
1
, пилешка супа с фиде, пилешка супа с картофи, а защо не и пилешка супа с ориз - както и да решите, все ще бъде вкусно!...
Пилешката каша на бабаПилешката каша на баба
07 Януари
Изсипете пилешкото месо и го овкусете с подправките. Бъркайте до получаване на гъста пилешка каша. Поднесете я с нарязан на ситно магданоз. Пилешката каша на баба е голяма вкусотия....
Пилешката кавърма-кебап на ЗвездевПилешката кавърма-кебап на Звездев
25 Януари
1
Печете пилешкия кавърма-кебап на Звездев в загрята фурна на 200 градуса за около 30 минути....
Пилешката супичка на прабаба миПилешката супичка на прабаба ми
16 Януари
Надребняваме пилешкото месо и го поставяме да ври с около 2.5 литра вода и малко сол. Докато се готви се отпенва. Нарязваме лука, морковите и картофите на дребно и ги прибавяме в бульона....
Пилешката кавърма на бай ДанчоПилешката кавърма на бай Данчо
30 Март
Намалете силата на огъня и гответе кавърмата около 20-тина минути, като от време на време я разбърквате. Поръсете с пресен магданоз и сервирайте. Пилешката кавърма на бай Данчо е много вкусна....
Подправки за пилешка супаПодправки за пилешка супа
27 Юни
Ако обичате пилешка супа, препоръчаме да опитате нашите рецепти за: - пилешка супа с фиде; - пилешка супа с картофи; - пилешка супа с ориз;...
Диета с пилешка супаДиета с пилешка супа
19 Февр.
пилешките гърди....
Вкусните тайни на грахаВкусните тайни на граха
30 Август
1
Като източник на ценни белтъчини грахът е напълно подходящ да замени месото, а освен това много по-добре от месото се усвоява от организма. Грахът е полезен за хора, които водят активен начин на живот – той помага...
Вкусните тайни на оризаВкусните тайни на ориза
01 Февр.
Ето няколко вкусни тайни на ориза: 1. Тайна: Как да направим ориз, който не се слепва? За ориз, който не лепне, трябва преди това да го измиете много добре. Тайната е да го измиете в студена вода поне 5 пъти....
Пилешката яхния от рецептите на мамаПилешката яхния от рецептите на мама
22 Февр.
Добавяме и чесъна, нарязан на дребно. Оставяме да поври, за да може брашното да мине необходимата термична обработка /да не остане сурово/....
Как се прави пилешка супа?Как се прави пилешка супа?
27 Юни
У нас такива са боб чорбата, баницата със сирене, мусаката и пилешката супа....
Тайни за вкусна супа топчетаТайни за вкусна супа топчета
02 Август
Ето кои са тайните за вкусна супа топчета: 1. Каймата трябва да бъде смес от телешко и свинско месо; 2....
Вкусните тайни на червеното цвеклоВкусните тайни на червеното цвекло
25 Януари
Затова ви предлагаме да ви разкрием няколко вкусни тайни на червеното цвекло: Червеното цвекло съдържа антоцианин. Това е веществото, благодарение на което всъщност цвеклото има своя характерен червен цвят....
Вкусните тайни на домашната тортаВкусните тайни на домашната торта
13 Януари
Предлагаме ви няколко вкусни тайни на домашната торта и как да я приготвите....
Вкусните тайни на прясното зелеВкусните тайни на прясното зеле
21 Дек.
Затова вижте вкусните тайни на прясното зеле и му се наслаждавайте при всеки удобен случай!...
Вкусните тайни на киселото зелеВкусните тайни на киселото зеле
17 Дек.
Една от тайните на киселото зеле са неговите безспорни полезни качества. То съдържа много витамини, сред които витамин А, В, С и К....
Вкусните тайни на българските пърленкиВкусните тайни на българските пърленки
16 Дек.
Ето вкусните тайни на българските пърленки! Какво всъщност представлява пърленката? Това е хляб, който се прави под формата на тънка питка. Изглежда като пица....
Вкусните тайни на домашния кремВкусните тайни на домашния крем
16 Дек.
Ето няколко тайни! Яйцата Много важно нещо е, когато правите домашен крем, е да имате пресни яйца. Още по-добре би било да са домашни, от отглеждани сред природата кокошки....
Вкусните тайни на шкембе чорбатаВкусните тайни на шкембе чорбата
08 Дек.
1
Това е първата и най-важната тайна за вкусното шкембе. Така сосът ще стане бистър, чист и много приятен. За целта трябва да оставите шкембето да се изкисне известно време във вода....
Вкусните тайни на печените кюфтетаВкусните тайни на печените кюфтета
07 Дек.
Ето вкусните тайни на печените кюфтета! Една от тайните за печени кюфтета е тяхното добро омесване. Трябва да се месят продължително време. Не бива да претупвате този процес с няколко бързи движения....
Какво се слага на пилешка супа?Какво се слага на пилешка супа?
14 Юли
Накрая добавете ситно нарязан магданоз и поднесете вкусната топла пилешка супа с резен лимон....
Как правят пилешка супа по светаКак правят пилешка супа по света
19 Април
- В Англия пилешката супа е ястие с дълга давност. Рецепти за пилешка супа там са публикувани като медицински предписания отдавна....
Защо пилешката супа е полезна при грип и настинка?Защо пилешката супа е полезна при грип и настинка?
01 Дек.
1
По думите на учените пилешката супа е далеч по-полезна от блудкавия пилешки бульон и в никакъв случай не бива да се заменя само от него....