Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети и трикове при готвенето на нахутГотвенето на нахута е много лесно, независимо дали се готви на пара или във вода. В тази статия ще намерите лесни идеи, съвети и трикове как по-лесно да сготвите нахута....
21 Дек.
Кулинарни трикове при готвенето на зелеЗелето е един от най-ценните зеленчуци, които имат благоприятно действие върху нашия стомах. Разбира се, ако искаме да извлечем максимална полза от него, трябва да го консумираме правилно, без да прекаляваме, защото правилото...
22 Август
1
Съвети за готвенето на артишокОсновните съвети за готвене на ортишок стъпка по стъпка започват почистването му. Отрежете горната 1/3 на артишока, така че да се вижда сърцевината му....
16 Март
Съвети при готвенето на карагьозНеприятното при този вид риба е, че има малки костици, с които трябва да се внимава. За да премахнете поне част от тях, трябва да направите следното. Направете на карагьоза малки прорези (по ширината на рибата). Не я режете...
04 Юни
Съвети при готвенето за бебеЩе ви представим накратко някои основни правила и съвети при готвенето за бебе.
Преди да започнете, измийте добре ръцете си с гореща вода и сапун и ги избършете в чиста кърпа....
22 Февр.
Съвети при готвенето на пуйкаВъпреки това има няколко съвета, които ще ви помогнат за това ястията с пуйка да са винаги сочни и невероятно вкусни.
1....
17 Февр.
Съвети при готвенето в гювечПри готвенето в гювеч на по-тлъсто месо не се налага да използвате никаква допълнителна мазнина. По време на готвенето месото ще пусне достатъчно. Хем по-малко усилия, хем по-здравословно.
4....
02 Февр.
Съвети при готвенето на агнешкоОсвен това агнешкото има много варианти на готвене, които може да поднесете на вашите близки.
Агнешкото месо всъщност не е трудно за приготвяне....
29 Януари
Съвети при готвенето на яребицаЯстията, приготвени с яребица, отдавна заемат специално място в кулинарията. Месото им винаги се е считало за здравословнo, тъй като те се хранят с естествени храни.
Но колко от нас знаят как да приготвят яребицата така...
06 Март
Съвети при готвенето на фазанЯстията с фазан се оценяват високо от изтънчените гастрономи. Месото на тази птица винаги присъства на масите на кралските особи и се смята са вкусно и изискано.
Ако сте решили, че е дошло времето и вие да порадвате небцето...
06 Март
Домати: съвети, трикове и техникиЕто някои кулинарни съвети, трикове и техники за съхраняване и подготовка на домати.
Трябва ли да съхранявате доматите в хладилник?...
11 Май
Съвети и трикове за градинариОще един съвет - чушките узряват по-добре на закрито, ако са оскубани заедно със стъблото.
Надяваме се тези градинарски трикове и съвети да са ви полезни в отглеждането на вашата образцова градина!...
02 Септ.
Съвети при готвенето на Crock-PotСпестете пари
Уредите за бавно готвене са страхотни за готвене на по-малки разфасовки от телешко, свинско, агнешко или пилешко месо....
29 Дек.
Съвети при готвенето в чугунен тиганВ наши дни в полза на всички онези хора, които обожават готвенето, се предлага огромно разнообразие от домакински съдове за готвене - стъклени, с керамично покритие, с тефлоново покритие, с каменно покритие и т.н....
17 Дек.
Съвети при готвенето на дивечово месоЗа различните видове дивеч времето на престой на месото преди готвене е различно. За птиците е от 3 до 5 дни, за зайците е 2-3 дни. Почистването от вътрешности обаче се прави веднага след лова....
10 Май
Съвети и трикове за перфектни палачинкиТова са нашите основни съвети и трикове за перфектни палачинки. Следвайте ги и ще имате ароматна и вкусна закуска....
17 Януари
Съвети при готвене на млечни продуктиТова бяха някои полезни съвети за готвене на млечни продукти. Всички те могат да са ви от голяма помощ....
06 Август
Съвети при готвенето на спанак и лападЕто обаче какво е добре да знаете, когато решите да развихрите кулинарните си умения в тази посока - съвети при готвенето на спанак и лапад.
1....
25 Януари
Съвети при готвенето на свински бял дробВремето на готвене е между 1-2 часа.
Не всеки обича порестата структура на белия дроб, за да направите парчетата по-плътни, поставете ги под тежест след готвене за няколко часа....
15 Юни
Съвети при готвенето на ярешко и овнешкоЗатова и днес ще ви дадем ценни съвети при готвене на ярешко и овнешко.
1....
10 Март
Кулинарни трикове, които съкращават процеса на готвенеЕто и най-добрите и важни кулинарни трикове, които съкращават процеса на готвене....
19 Август
1
Заменете захарта с мед! С тези съветиЕдна от най-добрите промени, която може да направите за тялото си, е да спрете захарта. И докато е трудно да живеете изцяло без сладките изкушения в ежедневието си или изцяло да промените вкусовите си навици, добрата новина...
01 Май
Съвети за готвене със солТака че, или трябва да солите месото известно време преди готвене или непосредствено преди готвене.
Колко сол?
Ако една рецепта просто заявява "сол на вкус", може да се чудите какво е идеалното количество....
28 Март