Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети и трикове при готвенето на нахутСъвети и трикове при готвенето на нахут
21 Дек.
Готвенето на нахута е много лесно, независимо дали се готви на пара или във вода. В тази статия ще намерите лесни идеи, съвети и трикове как по-лесно да сготвите нахута....
Кулинарни трикове при готвенето на зелеКулинарни трикове при готвенето на зеле
22 Август
1
Зелето е един от най-ценните зеленчуци, които имат благоприятно действие върху нашия стомах. Разбира се, ако искаме да извлечем максимална полза от него, трябва да го консумираме правилно, без да прекаляваме, защото правилото...
Съвети за готвенето на артишокСъвети за готвенето на артишок
16 Март
Основните съвети за готвене на ортишок стъпка по стъпка започват почистването му. Отрежете горната 1/3 на артишока, така че да се вижда сърцевината му....
Съвети при готвенето на карагьозСъвети при готвенето на карагьоз
04 Юни
Неприятното при този вид риба е, че има малки костици, с които трябва да се внимава. За да премахнете поне част от тях, трябва да направите следното. Направете на карагьоза малки прорези (по ширината на рибата). Не я режете...
Съвети при готвенето за бебеСъвети при готвенето за бебе
22 Февр.
Ще ви представим накратко някои основни правила и съвети при готвенето за бебе. Преди да започнете, измийте добре ръцете си с гореща вода и сапун и ги избършете в чиста кърпа....
Съвети при готвенето на пуйкаСъвети при готвенето на пуйка
17 Февр.
Въпреки това има няколко съвета, които ще ви помогнат за това ястията с пуйка да са винаги сочни и невероятно вкусни. 1....
Съвети при готвенето в гювечСъвети при готвенето в гювеч
02 Февр.
При готвенето в гювеч на по-тлъсто месо не се налага да използвате никаква допълнителна мазнина. По време на готвенето месото ще пусне достатъчно. Хем по-малко усилия, хем по-здравословно. 4....
Съвети при готвенето на агнешкоСъвети при готвенето на агнешко
29 Януари
Освен това агнешкото има много варианти на готвене, които може да поднесете на вашите близки. Агнешкото месо всъщност не е трудно за приготвяне....
Съвети при готвенето на яребицаСъвети при готвенето на яребица
06 Март
Ястията, приготвени с яребица, отдавна заемат специално място в кулинарията. Месото им винаги се е считало за здравословнo, тъй като те се хранят с естествени храни. Но колко от нас знаят как да приготвят яребицата така...
Съвети при готвенето на фазанСъвети при готвенето на фазан
06 Март
Ястията с фазан се оценяват високо от изтънчените гастрономи. Месото на тази птица винаги присъства на масите на кралските особи и се смята са вкусно и изискано. Ако сте решили, че е дошло времето и вие да порадвате небцето...
Домати: съвети, трикове и техникиДомати: съвети, трикове и техники
11 Май
Ето някои кулинарни съвети, трикове и техники за съхраняване и подготовка на домати. Трябва ли да съхранявате доматите в хладилник?...
Съвети и трикове за градинариСъвети и трикове за градинари
02 Септ.
Още един съвет - чушките узряват по-добре на закрито, ако са оскубани заедно със стъблото. Надяваме се тези градинарски трикове и съвети да са ви полезни в отглеждането на вашата образцова градина!...
Съвети при готвенето на Crock-PotСъвети при готвенето на Crock-Pot
29 Дек.
Спестете пари Уредите за бавно готвене са страхотни за готвене на по-малки разфасовки от телешко, свинско, агнешко или пилешко месо....
Съвети при готвенето в чугунен тиганСъвети при готвенето в чугунен тиган
17 Дек.
В наши дни в полза на всички онези хора, които обожават готвенето, се предлага огромно разнообразие от домакински съдове за готвене - стъклени, с керамично покритие, с тефлоново покритие, с каменно покритие и т.н....
Съвети при готвенето на дивечово месоСъвети при готвенето на дивечово месо
10 Май
За различните видове дивеч времето на престой на месото преди готвене е различно. За птиците е от 3 до 5 дни, за зайците е 2-3 дни. Почистването от вътрешности обаче се прави веднага след лова....
Съвети и трикове за перфектни палачинкиСъвети и трикове за перфектни палачинки
17 Януари
Това са нашите основни съвети и трикове за перфектни палачинки. Следвайте ги и ще имате ароматна и вкусна закуска....
Съвети при готвене на млечни продуктиСъвети при готвене на млечни продукти
06 Август
Това бяха някои полезни съвети за готвене на млечни продукти. Всички те могат да са ви от голяма помощ....
Съвети при готвенето на спанак и лападСъвети при готвенето на спанак и лапад
25 Януари
Ето обаче какво е добре да знаете, когато решите да развихрите кулинарните си умения в тази посока - съвети при готвенето на спанак и лапад. 1....
Съвети при готвенето на свински бял дробСъвети при готвенето на свински бял дроб
15 Юни
Времето на готвене е между 1-2 часа. Не всеки обича порестата структура на белия дроб, за да направите парчетата по-плътни, поставете ги под тежест след готвене за няколко часа....
Съвети при готвенето на ярешко и овнешкоСъвети при готвенето на ярешко и овнешко
10 Март
Затова и днес ще ви дадем ценни съвети при готвене на ярешко и овнешко. 1....
Кулинарни трикове, които съкращават процеса на готвенеКулинарни трикове, които съкращават процеса на готвене
19 Август
1
Ето и най-добрите и важни кулинарни трикове, които съкращават процеса на готвене....
Съвети и трикове за приготвяне на майонезаСъвети и трикове за приготвяне на майонеза
17 Април
и трикове относно тази вкусна добавка....
Заменете захарта с мед! С тези съветиЗаменете захарта с мед! С тези съвети
01 Май
Една от най-добрите промени, която може да направите за тялото си, е да спрете захарта. И докато е трудно да живеете изцяло без сладките изкушения в ежедневието си или изцяло да промените вкусовите си навици, добрата новина...
Съвети за готвене със солСъвети за готвене със сол
28 Март
Така че, или трябва да солите месото известно време преди готвене или непосредствено преди готвене. Колко сол? Ако една рецепта просто заявява "сол на вкус", може да се чудите какво е идеалното количество....