Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рибай стекПосоляваме рибай стека със сол и черен пипер и поръсваме с 1 супена лъжица зехтин. Размазваме добре с пръст и повтаряме същото и от другата страна....
20 Април
Рибай стек на скараКъм края на печенето поставяме чери доматките и чушките към рибай стек на скара....
27 Юли
Рибай стек с горчица на барбекюПочистваме рибай стековете от жили и ципи. Начукваме ги да станат тънички и ги оформяме по краищата....
05 Март
Рибай Стек с пепър сос и гарнитураИзчакваме сосът да се сгъсти. Отстраняваме розмарина.
Сервираме пепър соса върху стека, гарниран с гъбите и лука....
16 Юни
Телешки рибай барбекю стек с лучен мармаладМного вкусен телешки рибай барбекю стек с лучен мармалад....
08 Юли
Как да приготвим перфектния топингЕто защо е добре да се научим как сами да си приготвяме топинг, а не веднага да търчим до магазина....
24 Юни
Какво е Рибай стек?Може да се приготвя и без добавяне на подправки, защото вкусът му е достатъчно наситен.
Като гарнитура към Рибай стек може да се използват картофи или царевица....
23 Февр.
Как да си приготвим перфектния пастет?За пастет с отлични вкусови качества се смята този, приготвен от различни видове месо (свински крака, дроб, телешко, заешко, птиче месо, риба, бекон или шунка), зеленчуци и подправки....
27 Февр.
Как да приготвим перфектните кюфтетаМожете да приготвите и кюфтета на пара, ако поради някакви причини не трябва да консумирате пържено....
25 Юли
10
Перфектния козунакСплетените козунаци оставяме отново да втасат, докато удвоят от обема си. Намазваме с жълтъка и прясното мляко, поръсваме с мокра захар.
Поставяме перфектния козунак във фурната и печем до готовност....
09 Май
10 съвета: Как да приготвим перфектния конфитюрИ тук е като при рибата - не трябва да се чака, докато замирише на амоняк, за да се сготви....
21 Август
Как да приготвим перфектния щолен за КоледаЩоленът е традиционен немски сладкиш, който се приготвя за коледните празници. Той вече е познат и у нас и все повече домакини имат желанието да го приготвят....
04 Дек.
2
Да си приготвим перфектна японска ТемпураТайни за подготовка на хрупкава темпура
Нека да видим какви са тайните, за да си приготвите перфектна хрупкава и по-лека темпура....
07 Януари
Как да приготвим перфектно дърпано свинскоКак се пече месото за дърпано свинско
Свинската плешка може да се приготви и върху решетка, която се поставя във форма за печене....
14 Януари
Перфектния усукан тутманикВ зависимост от големината на яйцата може да трябва да добавите още малко брашно, но не прекалявайте. Най-много добавете още 50 г. Оставете тестото да втаса за около 30 минути....
07 Април
Перфектния сладкиш НегърчеПриготвяме си тавичка с хартия за печене (най-добре тя да е с падащо дъно). Прехвърляме сместа там и печем нашия шоколадов сладкиш във фурната за около 20 мин.
Проверяваме с клечица дали е изпечено....
28 Февр.
Перфектния щрудел с тикваМоже да отнеме и 1 час, но заради суровите плодове е необходимо повече време за печене.
Още топъл перфектния щрудел с тиква се поръсва с пудра захар.
Да ви е сладко!...
05 Дек.
Как да приготвим най-вкусната рибаИдеи за плънки за пълнен шаран ще ви помогнат да приготвите най-вкусната риба на Никулден....
06 Дек.
Как да приготвим перфектните пържоли за Нова годинаНяма нищо по-добро от това новата година да започне с вкусни и перфектно приготвени пържоли.
Мнозина залагат на свинското месо през новогодишната нощ....
31 Дек.
1
Как да приготвим прясна риба за сушиАко рибата е дори малко остаряла, с нея не се прави суши.
Прясната риба, която сте избрали, трябва да се нареже на тънки ивици. Поставя се хоризонтално върху ориза....
28 Септ.
Как да си приготвим кайма от риба?Първата стъпка в приготвянето на кайма от риба е да изберете риба без ситни кости и без характерния мирис, който не всички харесват....
13 Юни
Как да замразим нахутЕто как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
07 Юли
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
08 Януари
2