Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рибай стекРибай стек
20 Април
Посоляваме рибай стека със сол и черен пипер и поръсваме с 1 супена лъжица зехтин. Размазваме добре с пръст и повтаряме същото и от другата страна....
Рибай стек на скараРибай стек на скара
27 Юли
Към края на печенето поставяме чери доматките и чушките към рибай стек на скара....
Рибай стек с горчица на барбекюРибай стек с горчица на барбекю
05 Март
Почистваме рибай стековете от жили и ципи. Начукваме ги да станат тънички и ги оформяме по краищата....
Рибай Стек с пепър сос и гарнитураРибай Стек с пепър сос и гарнитура
16 Юни
Изчакваме сосът да се сгъсти. Отстраняваме розмарина. Сервираме пепър соса върху стека, гарниран с гъбите и лука....
Телешки рибай барбекю стек с лучен мармаладТелешки рибай барбекю стек с лучен мармалад
08 Юли
Много вкусен телешки рибай барбекю стек с лучен мармалад....
Как да приготвим перфектния топингКак да приготвим перфектния топинг
24 Юни
Ето защо е добре да се научим как сами да си приготвяме топинг, а не веднага да търчим до магазина....
Какво е Рибай стек?Какво е Рибай стек?
23 Февр.
Може да се приготвя и без добавяне на подправки, защото вкусът му е достатъчно наситен. Като гарнитура към Рибай стек може да се използват картофи или царевица....
Как да си приготвим перфектния пастет?Как да си приготвим перфектния пастет?
27 Февр.
За пастет с отлични вкусови качества се смята този, приготвен от различни видове месо (свински крака, дроб, телешко, заешко, птиче месо, риба, бекон или шунка), зеленчуци и подправки....
Как да приготвим перфектните кюфтетаКак да приготвим перфектните кюфтета
25 Юли
10
Можете да приготвите и кюфтета на пара, ако поради някакви причини не трябва да консумирате пържено....
Перфектния ЛучникПерфектния Лучник
30 Юни
Това буквално е перфектният лучник!...
Перфектния козунакПерфектния козунак
09 Май
Сплетените козунаци оставяме отново да втасат, докато удвоят от обема си. Намазваме с жълтъка и прясното мляко, поръсваме с мокра захар. Поставяме перфектния козунак във фурната и печем до готовност....
10 съвета: Как да приготвим перфектния конфитюр10 съвета: Как да приготвим перфектния конфитюр
21 Август
И тук е като при рибата - не трябва да се чака, докато замирише на амоняк, за да се сготви....
Как да приготвим перфектния щолен за КоледаКак да приготвим перфектния щолен за Коледа
04 Дек.
2
Щоленът е традиционен немски сладкиш, който се приготвя за коледните празници. Той вече е познат и у нас и все повече домакини имат желанието да го приготвят....
Да си приготвим перфектна японска ТемпураДа си приготвим перфектна японска Темпура
07 Януари
Тайни за подготовка на хрупкава темпура Нека да видим какви са тайните, за да си приготвите перфектна хрупкава и по-лека темпура....
Как да приготвим перфектно дърпано свинскоКак да приготвим перфектно дърпано свинско
14 Януари
Как се пече месото за дърпано свинско Свинската плешка може да се приготви и върху решетка, която се поставя във форма за печене....
Перфектния винен кебапПерфектния винен кебап
15 Май
1
Перфектният винен кебап се сервира с топка ориз и картофено пюре....
Перфектния усукан тутманикПерфектния усукан тутманик
07 Април
В зависимост от големината на яйцата може да трябва да добавите още малко брашно, но не прекалявайте. Най-много добавете още 50 г. Оставете тестото да втаса за около 30 минути....
Перфектния сладкиш НегърчеПерфектния сладкиш Негърче
28 Февр.
Приготвяме си тавичка с хартия за печене (най-добре тя да е с падащо дъно). Прехвърляме сместа там и печем нашия шоколадов сладкиш във фурната за около 20 мин. Проверяваме с клечица дали е изпечено....
Перфектния щрудел с тикваПерфектния щрудел с тиква
05 Дек.
Може да отнеме и 1 час, но заради суровите плодове е необходимо повече време за печене. Още топъл перфектния щрудел с тиква се поръсва с пудра захар. Да ви е сладко!...
Как да приготвим най-вкусната рибаКак да приготвим най-вкусната риба
06 Дек.
Идеи за плънки за пълнен шаран ще ви помогнат да приготвите най-вкусната риба на Никулден....
Как да приготвим перфектните пържоли за Нова годинаКак да приготвим перфектните пържоли за Нова година
31 Дек.
1
Няма нищо по-добро от това новата година да започне с вкусни и перфектно приготвени пържоли. Мнозина залагат на свинското месо през новогодишната нощ....
Как да приготвим прясна риба за сушиКак да приготвим прясна риба за суши
28 Септ.
Ако рибата е дори малко остаряла, с нея не се прави суши. Прясната риба, която сте избрали, трябва да се нареже на тънки ивици. Поставя се хоризонтално върху ориза....
Как да си приготвим кайма от риба?Как да си приготвим кайма от риба?
13 Юни
Първата стъпка в приготвянето на кайма от риба е да изберете риба без ситни кости и без характерния мирис, който не всички харесват....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....