Най-опасните китайски храни, които Америка внася!

Най-опасните китайски храни, които Америка внася!

0

били отгледани и преработени гъбите, които има на пазара. 5. Китайски чесън 31% от чесъна в Америка се внася от Китай. Както останалите храни, които се отглеждат, при чесъна също се използват пестициди (основно...

1
Какви съставки са ни необходими, за да приготвяме китайска храна

Какви съставки са ни необходими, за да приготвяме китайска храна

08.03.2019

това, има няколко основни съставки, които ще използвате отново и отново в китайската кухня. Ето кои са необходимите съставки за приготвянето на китайска храна: Китайско оризово вино - добавя вкус и е добро за...

Китайска салата

Китайска салата

03.11.2012

Оризът се сварява, през това време се нарязват на кубчета краставицата и доматите. Чесънът и кромид-лукът също се режат на ситно. След като охладим готовият ориз всички продукти се объркват в по-голяма купа. Сипва се...

Китайска питка

Китайска питка

22.02.2018

Затопляме водата и прибавяме захарта и маята. Изчакваме малко да се надигне и прибавяме и солта. Пресяваме си брашното и правим кладенче, в което изсипваме кваса. Омесваме не много твърдо тесто и завиваме с мокра...

Китайска туршия

Китайска туршия

05.09.2013

Почистените зеленчуци нарежете и ги овкусете с посочените подправки. Объркайте леко без да мачкате зеленчуците и ги оставете да престоят така за 12 часа. След това китайската туршия е готова. Съхранява се задължително в хладилник....

Китайска супа

Китайска супа

14.05.2014

Всички съставки освен яйцето се слагат да врят около 5 мин., или до пълна готовност на граха. Отнема се от огъня и се добавя яйцето. Разбърква се добре и се сервира гореща...

Китайска кухня

Китайска кухня

30.01.20131

. Особени често приготвени са традиционните ястия – бамбукови кълнове с гъби и супа с морски дарове и лютив привкус. Както вече споменахме китайската храна и кухня са много различни от нашата. Това, което похапваме в...

Китайска ангелика

Китайска ангелика

28.07.2015

полусенчестите зони. Основният фактор, допринасящ за бурното развитие на растението, е влагата. В случай че тя липсва, китайската ангелика няма да оцелее дълго. История на китайска ангелика Китайската ангелика присъства в...

Китайски питки

Китайски питки

18.05.20092

Брашното се изсипва на купчинка и към него лъжичка по лъжичка се прибавя горещата вода. Замесва се жилаво тесто, което се покрива със салфетка и се оставя да престои 30 минути. После се разточва на много тънка кора (1-2...

Китайско Зеле

Китайско Зеле

05.03.2014

на китайско зеле В 100 г китайско зеле се съдържат 1.5 г белтъчини, 13 ккал, 1 г фибри, 0.2 г мазнини и 2.2 г въглехидрати. Китайското зеле е богато на витамин А, В и С, както и на минералите калций, калий...

Китайски омлет

Китайски омлет

31.05.2010

Алабашът го обелете и нарежете на тънки ивици. Настържете лука и джинджифила, а рулцата от раци се режат на колелца. В китайски тиган се сипват 2 супени лъжици олио. След като запуши, се поставят лукът и джинджифилът...

Китайски сладкиш

Китайски сладкиш

15.09.2011

Сварете ориза със захарта и накълцаното на бучици масло. Намажете с масло форма за пудинг и разстелете на пласт 2 см ориза. Покрийте го с пласт плодове по избор според сезона и ядки, като ги притискате добре...