Лесна салата с вермичели

Лесна салата с вермичели

0

Вермичелите се сваряват до омекване и се отцеждат. Оставят се да изстинат. Яйцата се сваряват, обелват се и се нарязват на резени. Чери доматчетата се разрязват на половинки. Пилешкото месо се сварява до...

1
Вермичели с кокос

Вермичели с кокос

15.03.2016

Пускаме пилешкото месо да се вари във вода /около 1.5 л/ и ако се образува пяна, я махаме. След около 15 минути месото се изважда и се накъсва на парченца. Връщаме месото обратно и добавяме бульона, кокосовото мляко...

Вермичели със свинско и скариди

Вермичели със свинско и скариди

26.01.2016

Пастата се потапя в студена вода и се остава да изсъхне 50 минути. Олиото се загрява във уок или фритюрник и се пуска пастата. Изважда се, когато получи златист цвят, и се поддържа топла. Слага се месото и се...

Запеканка с вермичели и месо

Запеканка с вермичели и месо

25.01.2016

брашното за 1 минута, отстранява се от огъня и се сипва млякото. Връща се на огъня. Бърка се, докато се сгъсти. Огънят се намалява и белият сос се оставя 2 минути. Половината вермичели се сипват в намазана с масло форма...

Вермичели с песто от тиквички

Вермичели с песто от тиквички

16.11.2015

Пастата Вермичели се сварява във вода с половината сол. Отцеждат се. Тиквичките се обелват, нарязват се на ситно и се бланшират за 2 минути в гореща вода и се отцеждат. Кедровите ядки се счукват и се смесват с...

Китайски сладкиш

Китайски сладкиш

15.09.2011

Сварете ориза със захарта и накълцаното на бучици масло. Намажете с масло форма за пудинг и разстелете на пласт 2 см ориза. Покрийте го с пласт плодове по избор според сезона и ядки, като ги притискате добре...

Китайски омлет

Китайски омлет

31.05.2010

Алабашът го обелете и нарежете на тънки ивици. Настържете лука и джинджифила, а рулцата от раци се режат на колелца. В китайски тиган се сипват 2 супени лъжици олио. След като запуши, се поставят лукът и джинджифилът...

Китайски пелмени

Китайски пелмени

12.06.2017

температура. Подредете китайските пелмени и ги запържете до златисто от едната страна. Като станат златисти, сипете бульона в тигана и захлупете, за да се досготвят на парата от бульона. Гответе около 10-15 минути или докато се изпари бульонът в тигана. Сервирайте пелмените горещи, посипани с нарязан пресен лук и соев сос....

Китайски бухти

Китайски бухти

26.08.20162

Към разбитите белтъци добавете пресятото брашно и пудрата захар и оформете тесто. Накрая добавете листенцата магнолия. От тестото оформете топчета. Пускайте ги в загрято олио и ги изпържете до готовност...

Китайски питки

Китайски питки

18.05.20092

Брашното се изсипва на купчинка и към него лъжичка по лъжичка се прибавя горещата вода. Замесва се жилаво тесто, което се покрива със салфетка и се оставя да престои 30 минути. После се разточва на много тънка кора (1-2...

Китайски сладкиш

Китайски сладкиш

15.09.2011

Сварете ориза със захарта и накълцаното на бучици масло. Намажете с масло форма за пудинг и разстелете на пласт 2 см ориза. Покрийте го с пласт плодове по избор според сезона и ядки, като ги притискате добре...

Китайски омлет

Китайски омлет

31.05.2010

Алабашът го обелете и нарежете на тънки ивици. Настържете лука и джинджифила, а рулцата от раци се режат на колелца. В китайски тиган се сипват 2 супени лъжици олио. След като запуши, се поставят лукът и джинджифилът...