Китайски питки

Китайски питки

2

Брашното се изсипва на купчинка и към него лъжичка по лъжичка се прибавя горещата вода. Замесва се жилаво тесто, което се покрива със салфетка и се оставя да престои 30 минути. После се разточва на много тънка кора (1-2...

1
Китайски питки

Китайски питки

18.05.20092

Брашното се изсипва на купчинка и към него лъжичка по лъжичка се прибавя горещата вода. Замесва се жилаво тесто, което се покрива със салфетка и се оставя да престои 30 минути. После се разточва на много тънка кора (1-2...

Китайски омлет

Китайски омлет

31.05.2010

Алабашът го обелете и нарежете на тънки ивици. Настържете лука и джинджифила, а рулцата от раци се режат на колелца. В китайски тиган се сипват 2 супени лъжици олио. След като запуши, се поставят лукът и джинджифилът...

Китайски сладкиш

Китайски сладкиш

15.09.2011

Сварете ориза със захарта и накълцаното на бучици масло. Намажете с масло форма за пудинг и разстелете на пласт 2 см ориза. Покрийте го с пласт плодове по избор според сезона и ядки, като ги притискате добре...

Китайски омлет

Китайски омлет

31.05.2010

Алабашът го обелете и нарежете на тънки ивици. Настържете лука и джинджифила, а рулцата от раци се режат на колелца. В китайски тиган се сипват 2 супени лъжици олио. След като запуши, се поставят лукът и джинджифилът...

Китайски сладкиш

Китайски сладкиш

15.09.2011

Сварете ориза със захарта и накълцаното на бучици масло. Намажете с масло форма за пудинг и разстелете на пласт 2 см ориза. Покрийте го с пласт плодове по избор според сезона и ядки, като ги притискате добре...

Китайски пелмени

Китайски пелмени

12.06.2017

температура. Подредете китайските пелмени и ги запържете до златисто от едната страна. Като станат златисти, сипете бульона в тигана и захлупете, за да се досготвят на парата от бульона. Гответе около 10-15 минути или докато се изпари бульонът в тигана. Сервирайте пелмените горещи, посипани с нарязан пресен лук и соев сос....

Китайски бухти

Китайски бухти

26.08.20162

Към разбитите белтъци добавете пресятото брашно и пудрата захар и оформете тесто. Накрая добавете листенцата магнолия. От тестото оформете топчета. Пускайте ги в загрято олио и ги изпържете до готовност...

Млечни продукти

Млечни продукти

21.02.2014

животински продукт, никой не може да отрече, че то е биологична течност, благодарение на която се развива животът. Млечните продукти включват в себе си млечни напитки, меки, твърди и миризливи сирена, както и кисело мляко...

Замразените продукти

Замразените продукти

08.05.2011

възможно най-дълъг. Веднъж размразени, замразените продукти не трябва да се замразяват отново. Замразявайте продуктите на малки порции, за да не остават неизползвани. Имайте предвид, че замразените зеленчуци се...

Китайска салата

Китайска салата

03.11.2012

Оризът се сварява, през това време се нарязват на кубчета краставицата и доматите. Чесънът и кромид-лукът също се режат на ситно. След като охладим готовият ориз всички продукти се объркват в по-голяма купа. Сипва...

Китайска питка

Китайска питка

22.02.2018

Затопляме водата и прибавяме захарта и маята. Изчакваме малко да се надигне и прибавяме и солта. Пресяваме си брашното и правим кладенче, в което изсипваме кваса. Омесваме не много твърдо тесто и завиваме с мокра...