Кое месо колко време се печеЗа алангле свинското месо се пече по-малко от час. Когато го прободете и от него изтича сок, значи вашият специалитет алангле е готов....
Кое месо за какъв вид ястие е подходящоПасват на небезизвестното свинско със зеле;
- Свинският джолан е подходящ за супи, но истинският му вкус се разгръща най-добре, когато е шпикован с чесън, кимион и сол и запечен за няколко часа с картофи;
- Месото...
Кое вино кога и с какво се поднася?Те не трябва да се затоплят в съд с кипяща вода или да се увиват в намокрена с гореща вода кърпа. Този начин на затопляне променя букета на виното....
Кога трябва да смените матрака?Колкото и време да отделите на проучвания, за да разберете дали матракът ще ви пасне, трябва да спите една-две седмици на него....
Какво кога трябва да перем?Спалното бельо
Трябва да сменяме чаршафите си поне един път в седмицата. Когато човек спи, той отделя клетки от кожата, които падат при триенето в чаршафите, поти се....
Камилско месо - какво трябва да знаемКамилите са отличен източник на мляко и месо, при това според някои специалисти по хранене съдържат много повече вещества отколкото традиционното мляко и месо от крава....
Кога е най-здравословно да се яде месо?Според тях похапването на месни продукти спомага за изграждане на мускулите и спомага за това да се чувстваме енергични и заситени. Кога обаче е най-благоприятно за нас да похапваме месо и защо?...
Вижте кое е любимото ястие на Лионел МесиДобре е да прибавите черен пипер и мащерка, а и да солите месото според вкуса си чак когато е изпечено.
Натрийте лука и добавените подправки заедно с пилешкото месо, за да може ароматите да попият най-добре....
Кое е свинското месо за шишчетаТакова месо бързо поема маринатата, става много ароматно, нежно и меко.
Когато избирате месо за барбекю, трябва да обърнете внимание на неговата възраст. Когато е възможно, трябва да се избира младо месо....
Кое месо е подходящо за пастърма?Месото за пастърма не трябва да е покафеняло, засъхнало или лепкаво на пипане, защото все пак ще го консумирате без никаква топлинна обработка.
Изпитани рецепти за Пастърма и Свинска пастърма ще намерите при нас....