Какво е златно мляко и защо е толкова полезно?Какво е златно мляко и защо е толкова полезно?Комбинацията от всички тези съставки, всяка от които изобилства от полезни свойства, превръщат златното мляко в чудотворна напитка, истински еликсир на здравето....
Защо козметиката с магарешко мляко е тотален хит?Защо козметиката с магарешко мляко е тотален хит?Сапуни и шампоани с магарешко мляко гарантират специална грижа за кожата и косъма....
Хуск - защо е толкова полезен?Хуск - защо е толкова полезен?Разтворимите фибри се обработват от полезни чревни микроорганизми, те се нуждаят от тях като храна. Ето защо хускът се счита за едно от най-добрите лечения за дисбиоза....
Защо биволското мляко е най-полезно?Защо биволското мляко е най-полезно?Естествено има повече калории от останалите млека, но е също и много по-полезно от тях. Препоръчва се за хора, които имат левкемия – биволското мляко значително покачва и подобрява имунната система....
Защо билката безсмъртниче е толкова полезнаЗащо билката безсмъртниче е толкова полезнаБезсмъртниче (Helichrysum) е многогодишно растение, което се използва активно в народната медицина. За медицински цели се използват съцветия с дръжки. Събирането се извършва в началото на цъфтежа в чисти екологични...
Растителни лигнани – защо са толкова полезни?Растителни лигнани – защо са толкова полезни?За да ги усвоим по-добре, можем да ги консумираме смлени, защото по този начин преработката им е по-добра....
Защо пчелната пита е толкова полезна?Защо пчелната пита е толкова полезна?Внимавайте, защото те са противопоказани за хора, които са алергични към пчелни продукти....
Защо пъдпъдъчите яйца са толкова полезни?Защо пъдпъдъчите яйца са толкова полезни?
06 Февр.
Марина
Възрастните също трябва да се доверят на тези вкусни яйца, защото те спомагат регенерацията на нервните клетки и така предпазват от загуба на паметта....
Защо кръстоцветните зеленчуци са толкова полезни?Защо кръстоцветните зеленчуци са толкова полезни?Различните видове от тези вещества имат множество полезни свойства и много добре “работят в екип”, осигурявайки комбиниран ефект....
Защо кивито е толкова полезно за жените?Защо кивито е толкова полезно за жените?Ниският прием на калий може да бъде толкова важен рисков фактор, колкото високият прием на натрий, причиняващ високо кръвно налягане. Предотвратява запек Запекът често тормози жените....
Масло от резене - защо е толкова полезно?Масло от резене - защо е толкова полезно?Маслото от резене или така нареченото масло от див копър има множество полезни за тялото ни свойства. Растението се използва широко не само в готвенето, но заедно с това в козметични и медицински цели....
Червен лук - защо е толкова полезен?Червен лук - защо е толкова полезен?Злоупотребата с тази храна при нервни разстройства също не се препоръчва, както и при повишена възбудимост, защото това може да влоши състоянието....
Защо е толкова полезен черният чайЗащо е толкова полезен черният чайЗа да има този ефект, черният чай се приема чист, без захар, мляко, сметана и други. Превръщането на консумацията на черен чай в навик гарантирано носи само ползи....
Ето защо нахутът е толкова полезен!Ето защо нахутът е толкова полезен!Това е и причината да е толкова харесван от вегетарианците. Когато се комбинира с пълнозърнести култури, нахутът осигурява същото количество протеини, както и месото....
Кората на динята - защо е толкова полезна?Кората на динята - защо е толкова полезна?С какво е толкова полезна динената кора? Химичен и витаминен състав на динените кори Основният компонент на динята е водата....