Панда

Панда

0

мечета. Въпреки че ловът на панди е забранен, козината им се продава много скъпо - тя струва от 60 до 100 хиляди долара на черния пазар. Недостатъци на панда Единственият недостатък на пандата е, че тя изяжда голямо...

1
Червена Панда

Червена Панда

25.10.2016

се намира в цепнатината на някоя скала или в хралупа на дърво. Малките Червени Панди се раждат слепи и глухи, те тежат по около 100 грама и са бежови на цвят. Понякога Червена Панда може да роди до четири малки, но...

Паниран боб

Паниран боб

12.10.20115

Фасула се сварява, като се внимава да не се развари съвсем. Приготвя се гъста панировка от брашното и яйцата. Към нея се добавят малко сол и много ситно нарязаните копър и магданоз. Фасулът се отцежда от течността и...

Паниран бекон

Паниран бекон

31.12.2016

Накиснете бекона във вода и го оставете да престои така 1 нощ. След това го сложете в тенджера, залейте с 4 ч.ч. чиста вода и добавете главата лук, в която предварително сте заболи карамфилчетата. Добавете дафиновия...

Паниран пангасиус

Паниран пангасиус

17.05.20112

Размразете пангасиуса, овкусете го с лимонов сок, зехтин, сол и черен пипер и го оставете за час-два да се маринова. По желание го нарежете на по-малки парчета. След това загрейте мазнина в тиган, разбийте яйцата...

Маринован панджар

Маринован панджар

15.07.2011

Почистеното, много добре измито цвекло се сварява до омекване. Обелва се и се нарязва. Нарежда се в буркани. Залива се със загрята до завиране марината, приготвена от 1 литър вода, 1 ч.ч. оцет, 2 с.л. сол, половин...

Паниран праз

Паниран праз

12.04.2016

Изчистваме и нарязваме праза на парчета с дължина 5 см, без листата. Бланшираме го във вряща подсолена вода. Отцеждаме го и внимаваме да запазим целостта на резените. Разбъркваме брашното с яйцата и млякото, целим...

Паниран хек

Паниран хек

20.10.2016

Разрежете рибните филета на две половини и сложете в тавичка. Сипете прясното мляко и покрийте с фолио. Сложете за час в хладилника да се мариноват Извадете от хладилника, отцедете ги от млякото и оставете за 15...

Паниран шаран

Паниран шаран

15.12.2016

Разбиваме белтъците на сняг, към тях прибавяме бирата и останалите съставки. С получената смес панираме шарана и пържим в гореща мазнина...

Паниран камамбер

Паниран камамбер

26.08.2017

В малка чинийка слагаме 3 с.л галета и в друга 3 с.л бяло пшенично брашно. В купичка разбиваме 1 голямо яйце с шипка сол с телета бъркалка. Нарязваме сиренето – кръгла малко пита от 250 г на две и после всяка част...

Паниран бекон

Паниран бекон

07.02.2017

Накисваме във вода пушения бекон и го оставяме да престои за 1 нощ. След това го слагаме в тава, заливаме го с 4 ч.ч. вода. Добавяме оцета, лука с набодени в него карамфилчета, черния пипер и дафиновия лист...

Паниран скорпид

Паниран скорпид

23.06.2016

Почиства се рибата, като се внимава с отровния шип на главата й. Транжирайте старателно. Най-добре махнете главата и я одерете. Отделете парчетата бяло месо старателно. Пригответе марината от виното и чаша вода...