11 топ съвета за приготвяне на Френски макарони

11 топ съвета за приготвяне на Френски макарони

0

на перфектния макарон. 1. Използвайте форма специално за макарони Съществуват специални силиконови форми, предназначени за приготвянето на френските макарони. Те ще ви помогнат да създадете перфектната форма и...

1
Френски макарони

Френски макарони

28.11.2014

Разбийте мекото масло на крем, добавете лъжица по лъжица брашното, млякото, маслото, жълтъците от яйцата и овкусете със сол и пипер, както и скълцан магданоз. Отделно разбийте белтъците на пухкав сняг и ги объркайте...

Френски какаови макарони

Френски какаови макарони

04.02.20168

гъста лава. Пълни се в пош и се шприцова върху хартия за печене с предварително очертани кръгчета с диаметър 4 сантиметра. Тавата с бъдещите макарони се потупва няколко пъти, за да излезе излишният въздух и ако има...

Френска салата с макарони

Френска салата с макарони

13.04.2014

Макароните се сваряват в подсолена вода, и се измиват със студена вода. Отцеждат се и се добавят нарязаните на кубчета месо, гъби и домати, нарязаната на кръгчета краставица. Приготвя се дресинг от сока на лимона...

Ванилови френски макарони

Ванилови френски макарони

17.03.201611

Първо си пригответе плоска тава и хартия за печене с начертани кръгчета около 3 до 4 см, ако нямате специална подложка за макарон. Хартията трябва да се обърне, за да не останат следи от молива по макарона. Белтъците...

Френски тайни за приготвяне на зимнина

Френски тайни за приготвяне на зимнина

11.09.20181

продуктите и да им се наслаждаваме и през дългите зимни месеци. Приготвянето на зимнина освен икономично е и особено добро решение за всеки, който се стреми да се храни и готви полезно. Домашно съхранените продукти ни...

Френски макарони със сладко от малини

Френски макарони със сладко от малини

09.08.2018

около 150 градуса за 20 минути. За ганаша: В купа сипваме течен бял шоколад в сгорещената сметана и разбъркваме. След като френските макарони са готови, слагаме между всяка от ганаша....

Френски макарони с розов ганаш и сладко от рози

Френски макарони с розов ганаш и сладко от рози

09.03.20174

мин. да изстинат, за да се отлепят по-лесно. Пригответе крема за слепване, като начупите белия шоколад на малки парчета. Сложете сметаната в съд на котлона и загрейте до точка на завиране. Изсипете сметаната върху...

Макарина

Макарина

26.02.20171

Рецептата е от свекърва ми и винаги за Сирни заговезни я приготвяме. Характерна е за Северния регион на България. Нагласете си 3-4 часа свободно време, като за начало. Брашното се пресява в тава и се слага солта и...

Приготвяне на домашни колбаси

Приготвяне на домашни колбаси

14.02.2013

Разнообразието от колбаси в днешния свят е невъобразимо. Това е лесно обяснимо от историческа гледна точка. Първите известни сведения за приготвяне на трайни месни изделия са от преди 2 600 години от Италия, Гърция...

Приготвяне на домашен бабек

Приготвяне на домашен бабек

06.02.20133

Вкусът на домашния бабек е много специфичен, той не може да се сравни с вкуса на бабека, който се предлага в магазините. Всеки сам може да си направи домашен бабек, но трябва да се знае, че бабекът става за около 3...

Френски Булдог

Френски Булдог

19.05.20151

френски булдог Много хора смятат, че френският булдог е куче, което е със свиреп характер и яки челюсти, които помагат на сравнително малкото животно да е победител в битките с по-едри кучета. Наистина, предците на френския...