Търсене в сайта

Към какво да прибавяме сибирски лук
цигани използвали сибирския лук при гадаене, а снопове сушен сибирски лук около къщата отблъсквали болестите и злините. ...
Сибирска салата
Месото се сварява до омекване и се нарязва на ситно. Гъбите и краставичките се нарязват на ситно. Картофите се сваряват, обелват се и се нарязват на ...
Празнични сибирски бисквити
07 Януари
Захарта се залива с половин чаша вода, кипва се и се вари на бавен огън до получаване на сироп със светлокафяв цвят. Охлажда се. Добавя се в брашното ...
Сибирски шанги
Маята се разтваря в затопленото мляко, добавят се жълтъците и разтопеното масло. Добавят се брашно и сол и се замесва тесто. Оставя се за 30 минути на ...
Сибирски пелмени
01 Дек.
4
да слепнат добре. Пускайте сибирските пелмени във вряща и подсолена вода или бульон. Когато изплуват на повърхността, ги изваждайте с решетъчна ...
Сибирски пелмени
01 Дек.
4
да слепнат добре. Пускайте сибирските пелмени във вряща и подсолена вода или бульон. Когато изплуват на повърхността, ги изваждайте с решетъчна ...
Сибирски шашлик
Нарязваме месото на едри кубчета. От солта, оцета, захарта, дафиновия лист, едната глава лук, нарязана на жулиени, и бахара приготвяме марината. ...
Сибирски рибник
01 Август
дребно лук. Всичко се напръсква с разтопено масло и се покрива с втората кора. Тестото се защипва и се оставя на топло за 1 час. Намазва се с ...
Телешко с майонеза по сибирски
Месото се измива и се нарязва на тънки и широки ленти, които се начукват, поръсват се със сол, счукан чесън и черен пипер и се намазват с майонезата. ...
Сибирска лютеница
Почистете и пасирайте доматите. Прибавете хряна. Подправете със сол и захар. Разбъркайте и разпределете в буркани. Затворете бурканите с капачки и ...
Лук
паунда семена за акър. Засадените редове трябва да бъдат на разстояние от 16 до 24 инча един от друг. За да се постигне високо качество на зрелия кромид ...
Фарширован лук
черен пипер. Напълнете главите лук със сместа и ги сложете в намазана с масло тенджера. Леко карамелизирайте маслото със захарта, добавете месния ...
Пълнен лук
Обеленият предварително лук се вари 15 минути в подсолена вода. Изважда се, вътрешността внимателно се отделя и се нарязва на ситно. Скилидката ...
Карамелизиран лук
Нарежете лука на тънки филийки, и го разделете на отделни полумесеци. Загрейте мазнината в тиган и сипете лука да се запържи, докато хване загар. ...
Зелен лук
Всеки знае колко полезни са зеленчуците и как консумацията им ни дава здраве и дълголетие. Един много често използван зеленчук на българската трапеза е ...

Следвай ни