Тайните на готвенето на вкусно пуешкоТайните на готвенето на вкусно пуешкоТайните на готвенето на вкусно пуешко Пуйката се готви по най-различни начини - яхния, пържена, печена, варена или на пара. В същото време най-полезно е печено, варено или приготвено на пара месо....
Вкусна пилешка супичкаВкусна пилешка супичка
22 Януари
Ani Voinova
В голяма тенджера слагаме 2 л. вода и добавяме пилешкото месо и сол на вкус. Колкото повече месо, толкова по-силен бульон. При варенето на пилето се образува пяна, която се отстранява....
Кулинарни тайни при готвенето на джоланКулинарни тайни при готвенето на джоланЗа приготвянето на телешки и свински джолан се изискват определени тънкости, за да стане ароматно, вкусно и неустоимо. Крехкото и добре приготвено месо само се отделя от кокала....
Малки тайни при готвенето на гъбиМалки тайни при готвенето на гъби
31 Окт.
1
Admin
- Пънчетата и шапката са еднакво вкусни при приготвяне. Изключение са някои гъби като шийтаке и портобело....
Кулинарни тайни при готвенето на каракудаКулинарни тайни при готвенето на каракудаКаракудата е сладководна риба. Има много кости, въпреки че не е много едра риба. В България се среща в много язовири. В каракудата има витамини и минерали, полезни за целия организъм на човека. Каракудата съдържа витамини...
Малки тайни за вкусни дробчетаМалки тайни за вкусни дробчетаНо как да си ги приготвим у дома така, че вкусът да конкурира този в механите и българските ресторанти? Има няколко малки тайни за готвенето на дробчета, които сега ще ви разкрием. Почистете дробчетата перфектно!...
Картофени супички на микровълноваКартофени супички на микровълнова
14 Юли
1
Admin
Добавете към дълбоката купа сол на вкус, маслото (маргарина) и черния пипер. Зеленчуците се задушават за 10 минути при 600 вата....
Тайни и хитринки за вкусни тиквичкиТайни и хитринки за вкусни тиквичкиПечените на скара или грил тиган също са невероятно вкусни. Абсолютно уникални обаче ще станат, ако ги мариновате. За целта пригответе марината и ги накиснете поне час-два преди готенето....
Тайни за вкусна супа топчетаТайни за вкусна супа топчетаЕто кои са моите тайни за вкусна супа топчета: 1. Каймата трябва да бъде смес от телешко и свинско месо. 2....
Кулинарни тайни за вкусна баницаКулинарни тайни за вкусна баницаТова гарантира един много по-различен и хубав вкус. Ако използвате готови кори за баница, ето тайните, които трябва да знаете: Първо, плънката тук е доста важна....
Вкусните тайни на грахаВкусните тайни на граха
30 Август
1
Жана Г.
Като източник на ценни белтъчини грахът е напълно подходящ да замени месото, а освен това много по-добре от месото се усвоява от организма. Грахът е полезен за хора, които водят активен начин на живот – той помага...
Вкусните тайни на оризаВкусните тайни на оризаЕто няколко вкусни тайни на ориза: 1. Тайна: Как да направим ориз, който не се слепва? За ориз, който не лепне, трябва преди това да го измиете много добре. Тайната е да го измиете в студена вода поне 5 пъти....
Вкусно готвено с пилешкоВкусно готвено с пилешко
09 Окт.
Fat Berta
Сложете пилето да се свари заедно с дафиновите листа, зърна черен пипер и корени за супа. Извадете готовото пиле и го разделете на порции. Махнете дафиновия лист от бульона и го прецедете. Загрейте в широка тенджера олиото...
Вкусно готвено със свинскоВкусно готвено със свинско
29 Септ.
1
Rosi Stoyanova
Загрейте маслото и изпържете лука. Добавете чесъна и пържете още 1 минута, махнете от котлона. Загрейте олиото и изпържете нарязаното на кубчета свинско месо. Извадете го от тенджерата и сипете вътре бялото вино....
Кулинарни тайни за вкусна агнешка главичкаКулинарни тайни за вкусна агнешка главичкаНо има и много други вкусни варианти, за да се насладите на прекрасният вкус на агнешкия мозък. Бихте могли да нарежете на хапки мозъка и да го полеете с масло, в което сте запържили лук или чесън....