Тънкости при готвенето на спанакТънкости при готвенето на спанак
03 Април
Rosi Stoyanova
Ако искате да приготвите салата от спанак използвайте гладък спанак. Изплакнете листата и ги подсушете с хартиена кърпа. Най-популярните начини за обработката на спанак са два....
Тънкости при приготвяне на пържолиТънкости при приготвяне на пържоли
11 Септ.
23
Нина Норд
Приготвянето на вкусни пържоли е цяло изкуство. За да се получат крехки, топящи се в устата пържолки, трябва да сте наясно с изкуството на приготвянето им....
Тънкости при приготвяне на сушиТънкости при приготвяне на суши
17 Април
1
Жана Г.
Вкусно и апетитно суши можете да приготвите и в домашни условия....
Тънкости при приготвяне на щраусовото месоТънкости при приготвяне на щраусовото месоПланирали сте деня; набелязали сте вида месо; избрали сте и начина на приготвянето му. Остава ви да запомните няколко тънкости при приготвяне на щраусовото месо - по дейностите в процеса на същинското готвене....
Тънкости при приготвянето на скараТънкости при приготвянето на скараАко все пак още не сте се занимавали с печенето на месо на скара е добре да знаете някои тънкости: - Когато работите с истинско барбекю, а не на електрическа скара, се подсигурете с качествени дърва....
Тънкости при приготвянето на месоТънкости при приготвянето на месо
18 Февр.
Нина Норд
С помощта на бульона се приготвя сос, като се използва запържено брашно или сметана. Пърженето на месото става бързо, в отворен съд, на среден огън. Месото се слага в сгорещена мазнина....
Тънкости при приготвянето на кефалТънкости при приготвянето на кефалКефалът е крехка риба, която се приготвя сравнително бързо и не й е необходима дълга термична обработка. Неприятната част идва от това, че има за чистене люспи....
Тънкости при приготвянето на пърленкиТънкости при приготвянето на пърленкиПървата тънкост при приготвянето е свързана с броя яйца – може да добавите 1 яйце, както е в повечето рецепти, но спокойно можете да си направите хлебчетата и без него....
Приготвяне на кисело зеле: Тънкости и хитринкиПриготвяне на кисело зеле: Тънкости и хитринкиЗа да си приготвите кисело зеле, трябва да спазите следните неща: - Почистете зелките от зелените външни листа....
Тънкости при приготвяне на зеленчуци темпураТънкости при приготвяне на зеленчуци темпура
08 Август
LinaN
Известна с хрупкавостта си и лекия си вкус, тази техника не е от най-лесните, но ето някои трикове за приготвяне на зеленчуци темпура. 1) От огромна важност е газираната вода да е много студена, така че може да я сложите...
Тънкости при приготвянето на топли сосовеТънкости при приготвянето на топли сосове
14 Март
Admin
Студените сосове се приготвят на базата на зеленчукови съставки, сметана, растително масло, яйца и др. Поднасят се в сосиера....
Любимите ретро пирожки - тънкости при приготвянетоЛюбимите ретро пирожки - тънкости при приготвянетоИ макар че все още може да ги намерите тук-там из различни закусвални, които продължават да ги приготвят, рецептата за ретро пирожки трябва да остане фамилна ценност....
Кулинарни тънкости при приготвянето на гъскаКулинарни тънкости при приготвянето на гъска
23 Април
Нина Норд
От сока отделен при печенето се приготвя сос, с който се полива месото при сервиране. Непосредствено преди сервиране на гъската тя се нарязва на порции. Основна гарнитура за печена гъска са запържените картофи....
Тънкости при приготвянето на греяна ракияТънкости при приготвянето на греяна ракияГреяната ракия се приготвя непосредствено преди да седнете на масата и се пие, докато е гореща. 10....
Кулинарни тънкости при приготвянето на окрошкаКулинарни тънкости при приготвянето на окрошкаЗа разлика от таратора, който се приготвя само с краставици, окрошката се приготвя с микс от свежи зеленчуци по избор. Това може да са краставици, зелен лук, репички....