Френски макарони

Френски макарони

0

Разбийте мекото масло на крем, добавете лъжица по лъжица брашното, млякото, маслото, жълтъците от яйцата и овкусете със сол и пипер, както и скълцан магданоз. Отделно разбийте белтъците на пухкав сняг и ги объркайте...

1
Френски какаови макарони

Френски какаови макарони

04.02.20168

гъста лава. Пълни се в пош и се шприцова върху хартия за печене с предварително очертани кръгчета с диаметър 4 сантиметра. Тавата с бъдещите макарони се потупва няколко пъти, за да излезе излишният въздух и ако има...

Френска салата с макарони

Френска салата с макарони

13.04.2014

Макароните се сваряват в подсолена вода, и се измиват със студена вода. Отцеждат се и се добавят нарязаните на кубчета месо, гъби и домати, нарязаната на кръгчета краставица. Приготвя се дресинг от сока на лимона...

Ванилови френски макарони

Ванилови френски макарони

17.03.201611

Първо си пригответе плоска тава и хартия за печене с начертани кръгчета около 3 до 4 см, ако нямате специална подложка за макарон. Хартията трябва да се обърне, за да не останат следи от молива по макарона. Белтъците...

Френски макарони със сладко от малини

Френски макарони със сладко от малини

09.08.2018

около 150 градуса за 20 минути. За ганаша: В купа сипваме течен бял шоколад в сгорещената сметана и разбъркваме. След като френските макарони са готови, слагаме между всяка от ганаша....

Френски макарони с розов ганаш и сладко от рози

Френски макарони с розов ганаш и сладко от рози

09.03.20174

Пресейте бадемовото брашно и пудрата захар. Колкото по-ситна е пудрата от бадемовото брашно и пудрата захар, толкова по-гладки ще са макароните. Разбийте белтъците с щипката сол с миксер. Продължете да разбивате...

11 топ съвета за приготвяне на Френски макарони

11 топ съвета за приготвяне на Френски макарони

12.04.2019

на перфектния макарон. 1. Използвайте форма специално за макарони Съществуват специални силиконови форми, предназначени за приготвянето на френските макарони. Те ще ви помогнат да създадете перфектната форма и...

Макарина

Макарина

26.02.20171

Рецептата е от свекърва ми и винаги за Сирни заговезни я приготвяме. Характерна е за Северния регион на България. Нагласете си 3-4 часа свободно време, като за начало. Брашното се пресява в тава и се слага солта и...

Френски Булдог

Френски Булдог

19.05.20151

френски булдог Много хора смятат, че френският булдог е куче, което е със свиреп характер и яки челюсти, които помагат на сравнително малкото животно да е победител в битките с по-едри кучета. Наистина, предците на френския...

Френски кроасани

Френски кроасани

29.05.20101

малко вода и се намазва върху кроасаните. Френските кроасани се пекат 18 минути в предварително загрята фурна на 220 градуса. Сервирайте със сладко или масло....

Френски Франзели

Френски Франзели

30.01.20161

Маята и захарта се разтварят в 300 мл. топла вода. Сместа се оставя на топло да втаса. След като започне да образува пяна, се добавя счуканата таблетка витамин С. Брашното се пресява със солта. Добавя се закваската и...

Френски флан

Френски флан

11.04.2015

Кипнете прясното мляко. В отделен съд разбийте яйцата със захарта на пяна, добавете разтопеното масло и ванилиите. Постепенно добавете брашното и разбъркайте добре. Към брашнената смес добавете на тънка струйка и...