Търсене в сайта

Фруктоза
плодове. На практика обаче, ние приемаме по-голямата част от фруктозата не от тях, а от заместителите на захарта, които се използват в редица ...
Фруктова пица
22 Септ.
Фурна - 180 градуса Намаслена тавичка с диаметър около 30 см Работи се с миксер. В купата на миксера се разбива маслото и захарта до побеляване около 2 ...
Непоносимост към фруктоза
Хранителната непоносимост към фруктоза се нарича още фруктозна малабсорбция или иначе казано непоносимост към плодовата захар. Много хора ...
Фруктово мляко
Започнете да разбивате сметаната, като доливате по малко от плодовия сироп. Изстудете сместа и я поднесете в отделно чаши...
Фруктов хляб
Бадемите се нарязват на дълго, а лешниците на филии, Лимонът се настъргва. Смокините се нарязват на парчета, а стафидите се овалват в брашно. Яйцата се ...
Фруктова захар и диабет
която фруктозата е 20 процента от въглехидратните калории, води до 34 процентно подобрение на инсулиновата чувствителност в сравнение с диета, която ...
Kекс с фруктоза за диабетици
Загряваме фурната на 180 градуса. Пресяваме брашното и го смесваме с всички сухи съставки. В друг съд смесваме разбития белтък с млякото, водата и зехтина. ...
Фруктови пастички
Мармаладът размиваме с хладката вода. Към него прибавяме ореховите ядки, стафидите и нарязаните смокини. Добавяме и канелата, содата, захарта и ...
Фруктов хляб
Нарязваме лешниците, бадемите и смокините, настъргваме лимоновата кора и овалваме стафидите в брашно. Разбиваме яйцата със захарта до побеляване и ...
Фруктов кекс
Нарязваме си орехите на ситно, смокините също. Разбиваме яйцата със захарта много добре до побеляване. Пресяваме брашното, прибавяме към него ...
Фруктов кейк
Разбийте жълтъците със захарта продължително, докато захарта се разтопи и се образува гъст яйчен крем. Добавете брашното и продължете разбиването 10 ...
Глюкозо-фруктозен сироп
50% фруктоза/. Набавя се от т.нар. глюкозо-фруктозен сироп – High fructose corn syrup /HFCS/. От 80-те години на миналия век в ...
Сухиндолски фруктов хляб
23 Март
Сваряваме сушените сливи и смокини с малко вода и част от захарта до омекване. Оцеждаме ги и ги нарязваме на парчета. Замесваме тесто, като пресяваме ...
Фруктозата - новото лице на Бялата смърт?
13 Април
10
. Но дали неограниченото консумиране на богати на фруктоза продукти (като мед, плодове, подсладени напитки) е толкова безопасно колкото ви се ...
Заменете слънчевите бани с фруктов загар
Последните медицински изследвания в Англия показва, че добър тен можете да получите дори и при съвсем малко време, прекарано на слънце. За да е ...

Следвай ни