Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пет причини, заради които да хапвате редовно червена боровинкаПет причини, заради които да хапвате редовно червена боровинка
10 Януари
Боровинката почти няма калории и може да се причисли към здравословните храни. Както вече споменах, те са полезни срещу определени заболявания....
Домашно кокосово маслоДомашно кокосово масло
02 Май
Когато течността се втвърди, вадим, правим няколко отвора в кокосовото масло, за да може да се отцежда излишната течност в долната част на буркана. Домашно кокосово масло го държим в хладилника не повече от 4 седмици....
Кокосово МаслоКокосово Масло
03 Февр.
3
В Тайланд масажната терапия с кокосово масло е основна при т.нар. източен масаж....
Сладки с кокосово маслоСладки с кокосово масло
05 Юли
Сладките с кокосово масло са много вкусни....
Защо трябва да хапвате чушки редовно?Защо трябва да хапвате чушки редовно?
04 Окт.
Така че, ако си падате по лютото, не се колебайте и хапвайте редовно люти чушлета. Можете дори да си приготвите сок от червени чушки, защото той ще се грижи за здравето на косата и ноктите ви....
Здравословни барчета с кокосово маслоЗдравословни барчета с кокосово масло
06 Март
Изваждате и оставяте да изстине малко, след което нарязвате на барчета и са готови за консумиране! Здравословните барчета с кокосово масло са много вкусни....
Оризов хляб с кокосово маслоОризов хляб с кокосово масло
08 Март
Оставяме да утрои обема си. Става като шуплеста камарка. Тогава добавяме маслото и оризовото брашно. Оформяме в съд и оставяме пак да втаса. След това печем на 180 градуса до готовност....
Бананови палачинки с кокосово маслоБананови палачинки с кокосово масло
26 Юли
Оформят се малки по размер палачинки, за да се обръщат по-лесно. Приятен апетит!...
Американски палачинки с кокосово маслоАмерикански палачинки с кокосово масло
26 Февр.
1
Ако има нужда, намазнете го леко, за да могат палачинките да се отделят и обръщат лесно. Ако имате блендер, можете да поставите в него всички продукти и да ги блендирате до получаването на хомогенна смес....
Овесени бисквитки с кокосово маслоОвесени бисквитки с кокосово масло
11 Ноем.
В загрята фурна на 200°C печете ок. 12-15 мин до розово овесени бисквитки с кокосово масло....
Шоколадов сладкиш с кокосово маслоШоколадов сладкиш с кокосово масло
28 Май
Този шоколадов сладкиш с кокосово масло е подходящ за консумация за из път. Да ви е вкусно!...
Пържени филии с кокосово маслоПържени филии с кокосово масло
27 Юли
Просто ги изпържете в кокосово масло. То не променя своята структура при високи температури, тоест никога не може да стане вредно дори и ако с него осъществявате процеса пържене....
Веган бисквити с кокосово маслоВеган бисквити с кокосово масло
03 Май
Печем на 180 градуса около 20 минути, като внимаваме да не се препичат. Веган бисквитите с кокосово масло са много вкусни и ароматни топли, но и на другия ден са страхотни за похапване....
Фъдж брауни с кокосово маслоФъдж брауни с кокосово масло
23 Дек.
6
Фъдж браунито с кокосово масло е готово....
Суров Шоколад с Кокосово МаслоСуров Шоколад с Кокосово Масло
13 Май
2
Поставяме кокосовото масло в малка касерола на котлона. Включваме на съвсем слаба температура. Кокосовото масло преминава в течно състояние при загряване от 26 градуса....
Шоколадов кекс с кокосово маслоШоколадов кекс с кокосово масло
30 Май
1
Сместа се изсипва в предварително намазана с масло и поръсена с брашно форма с размер 11х26см. Кексът се пече на средна решетка около 30-35мин или до готовност. Може да се направи проба с клечка за зъби....
Защо трябва да хапвате черен дроб редовно?Защо трябва да хапвате черен дроб редовно?
16 Май
Черният дроб на бозайниците, домашни кокошки и патици и някои видове риба се консумира като храна. Говежди, агнешки, телешки, пилешки и гъши дроб се използват като източник на храна. У нас и доста други страни се консумира...
Защо редовно да хапваме сусамов таханЗащо редовно да хапваме сусамов тахан
12 Август
Основната суровина за производството на сусамов тахан е сусамовото семе. То се добива от стигащ до 2 метра храст, с мъхести листа, излъчващи силен омайващ аромат. В зависимост от сорта той дава малки семенца в различни...
Хапвате редовно риба - не боледуватеХапвате редовно риба - не боледувате
02 Август
Редовното похапване на риба ще намали риска от заболявания и от физически травми с 40 %, сочат резултати от японско проучване....
Как да приемаме кокосово масло?Как да приемаме кокосово масло?
30 Ноем.
- Когато става въпрос за така наречените "супер" храни, няма как кокосовото масло да не се причисли към тях. Как се приема кокосовото масло?...
Тиквички с кокосово масло на фурнаТиквички с кокосово масло на фурна
05 Дек.
Можете към тях да си направите млечен сос с копър и чесън. Тиквичките с кокосово масло на фурна са готови....
Сладкиш с вишни и кокосово маслоСладкиш с вишни и кокосово масло
08 Февр.
1
Захарта и леко омекналото кокосово масло (при мен беше на твърдо калъпче) се разбиват на пухкав крем. Към крема едно по едно се прибавят яйцата, като разбиването не се спира....
Здравословен Черен Шоколад с Кокосово МаслоЗдравословен Черен Шоколад с Кокосово Масло
24 Април
Прибираме в хладилника за 10-12 часа да се стегне....
Домашен течен шоколад с кокосово маслоДомашен течен шоколад с кокосово масло
22 Февр.
Слагаме кокосовото масло в подходяща купа и го разтопяваме на ниска температура. След това прибавяме 2 с.л. кокосова сметана и разбъркваме добре....
Как да готвим с кокосово маслоКак да готвим с кокосово масло
02 Февр.
И най-хубавото е, че с кокосово масло може да се сготви всичко – от месо до десерти. На пазара могат да се открият два вида кокосово масло. Едното е с типичният аромат на кокос, а другото е рафинираното....