Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какви въпроси задават на интервю за работа?Ето защо е важно да си съставите предварителна стратегия и да се подготвите за евентуалните задавани въпроси в интервюто. Какви могат да бъдат въпросите в интервюто?
Как и откъде научихте за позицията?...
30 Ноем.
Какви въпроси задават на интервю за работаНай-честият въпрос, който задават на интервю за работа, е – Ще ми разкажете ли за себе си?...
29 Април
Трите най-важни въпроса, които ни движат при промянаЗадаването на важните въпроси е от първостепенно значение....
07 Юни
Въпроси, които никога не трябва да задавате на мъжетеА щом задавате подобни кардинални въпроси, то това е признак на несигурност.
В този случай може би е добре да не знаете отговора им....
17 Февр.
3
Пържоли Изяж си пръститеПържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
10 Февр.
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат.
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
21 Септ.
1
Защо е важно да сме благодарниБлагодарността е висша форма на смирение, духовен мир и баланс в живота.
Да сме благодарни, означава да бъдем гостоприемни към това, което получаваме или вече имаме.
Благодарността трябва да се превърне в непрестанно...
26 Септ.
Каймата поскъпваЦената на каймата се покачва с три стотинки и вече е 4.68 лв./кг. Килограм пилешко месо пък поскъпва до 3.93 лева.
Захарта също поскъпва съвсем малко и нейната стойност вече е 1.25 лв./кг....
24 Август
Солена сьомга Направи си самИнтересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
08 Февр.
1
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал...
26 Септ.
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес.
Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
18 Април
8
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
03 Март
1
Пелмени по мой си начинОмесете каймата със скълцания лук, подправката за кайма, черния пипер и солта.
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути....
11 Юни
1
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Въпроси, които мъжът никога не трябва да задава на женаВъпреки всички индивидуални различия има въпроси, които мъжете никога не трябва да задават на жените. Ето кои са те:
Защо още не си обвързана?...
07 Септ.
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
14 Септ.
1
Пълнена патица по моя си рецептаИзмиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките.
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...
01 Април
Украински борш по мой си начинВажно е да не преварим зелето. Превареното зеле не е много вкусно.
При сервиране в чинията се слага 1 с.л. заквасена сметана или половин с.л. майонеза.
Най-вкусен е вчерашният борш!...
14 Юни
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
27 Януари
Пържени чеснови тиквички с и козе млякоТиквичките се измиват много добре и се почистват от дръжките и връхчетата.
Нарязват се на дебели кръгчета.
Лимецовото брашно предварително се разбърква със сол 1/4 ч.л.
Всяко кръгче се овалва в лимецово брашно и...
03 Септ.
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
20 Дек.
3
Имунистимулираща напитка с Витамин С и ЙодБилковия микс насища организма ни с голямо количество витамин С, Йод и още много други важни елементи за здрав имунитет!...
30 Март
1