Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какви въпроси задават на интервю за работа?Какви въпроси задават на интервю за работа?
30 Ноем.
Ето защо е важно да си съставите предварителна стратегия и да се подготвите за евентуалните задавани въпроси в интервюто. Какви могат да бъдат въпросите в интервюто? Как и откъде научихте за позицията?...
Какви въпроси задават на интервю за работаКакви въпроси задават на интервю за работа
29 Април
Най-честият въпрос, който задават на интервю за работа, е – Ще ми разкажете ли за себе си?...
Трите най-важни въпроса, които ни движат при промянаТрите най-важни въпроса, които ни движат при промяна
07 Юни
Задаването на важните въпроси е от първостепенно значение....
Въпроси, които никога не трябва да задавате на мъжетеВъпроси, които никога не трябва да задавате на мъжете
17 Февр.
3
А щом задавате подобни кардинални въпроси, то това е признак на несигурност. В този случай може би е добре да не знаете отговора им....
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
10 Февр.
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
21 Септ.
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат. През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
Защо е важно да сме благодарниЗащо е важно да сме благодарни
26 Септ.
Благодарността е висша форма на смирение, духовен мир и баланс в живота. Да сме благодарни, означава да бъдем гостоприемни към това, което получаваме или вече имаме. Благодарността трябва да се превърне в непрестанно...
Каймата поскъпваКаймата поскъпва
24 Август
Цената на каймата се покачва с три стотинки и вече е 4.68 лв./кг. Килограм пилешко месо пък поскъпва до 3.93 лева. Захарта също поскъпва съвсем малко и нейната стойност вече е 1.25 лв./кг....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
08 Февр.
1
Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Бутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал...
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
18 Април
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес. Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
03 Март
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
11 Юни
1
Омесете каймата със скълцания лук, подправката за кайма, черния пипер и солта. Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Въпроси, които мъжът никога не трябва да задава на женаВъпроси, които мъжът никога не трябва да задава на жена
07 Септ.
Въпреки всички индивидуални различия има въпроси, които мъжете никога не трябва да задават на жените. Ето кои са те: Защо още не си обвързана?...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
Пълнена патица по моя си рецептаПълнена патица по моя си рецепта
01 Април
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките. Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...
Украински борш по мой си начинУкраински борш по мой си начин
14 Юни
Важно е да не преварим зелето. Превареното зеле не е много вкусно. При сервиране в чинията се слага 1 с.л. заквасена сметана или половин с.л. майонеза. Най-вкусен е вчерашният борш!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Пържени чеснови тиквички с и козе млякоПържени чеснови тиквички с и козе мляко
03 Септ.
Тиквичките се измиват много добре и се почистват от дръжките и връхчетата. Нарязват се на дебели кръгчета. Лимецовото брашно предварително се разбърква със сол 1/4 ч.л. Всяко кръгче се овалва в лимецово брашно и...
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте. За сиренето използвам домашно краве мляко....
Имунистимулираща напитка с Витамин С и ЙодИмунистимулираща напитка с Витамин С и Йод
30 Март
1
Билковия микс насища организма ни с голямо количество витамин С, Йод и още много други важни елементи за здрав имунитет!...