Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да ядем, за да сме слабиКак да ядем, за да сме слаби
16 Юни
Това, което трябва да правим, за да сме слаби, е да се научим да се храним правилно, като слабите хора. Маниерът за хранене е в пряка връзка с процесите в организма....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
07 Май
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
07 Юли
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
От коя храна по колко да ядем, за да сме слабиОт коя храна по колко да ядем, за да сме слаби
22 Юли
1
Строгите диети може да са най-лесният начин бързо да загубите нежеланите килограми, но ако не промените радикално начина си на хранене, ефектът няма да трае дълго. Често се случва така, че спазваме хранителен режим...
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Цедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Защо да ядем повече авокадо?Защо да ядем повече авокадо?
16 Окт.
Прочети също правилно ли ядеш авокадо и как да съхраняваме авокадо....
По колко филии хляб да ядем на ден, за да сме слаби?По колко филии хляб да ядем на ден, за да сме слаби?
12 Януари
Но най-важното за хляба при здрав човек е да бъде пълнозърнест, защото всъщност организмът има нужда само от него....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свириПанирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
07 Окт.
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баницаКак да приготвя кашкавал в кори за баница
29 Юли
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Какво да ядем, за да сме красиви?Какво да ядем, за да сме красиви?
17 Септ.
Решението се оказва е много лесно и просто – здравословна храна, богата на хранителни вещества, необходими за израстването на здрави кожни клетки, устойчиви на увреждане....
Бактерии определят слаби или дебели да смеБактерии определят слаби или дебели да сме
27 Май
3
Ако в последно време имате зверски апетит, не винете за това никой друг, освен полезните бактерии, които живеят в стомаха ви. Точна те са отговорни не само за обработването на храната, която приемате, но и за нивото на...
Какво да ядем, когато сме уморениКакво да ядем, когато сме уморени
02 Февр.
Вечер стомахът работи по бавно и обилното хранене може да попречи на здравия сън. Като цяло организмът ни се нуждае от храни, които ускоряват метаболизма....
Защо е важно да ядем повече авокадо?Защо е важно да ядем повече авокадо?
08 Април
Това е и причината авокадо да присъства в много кремове и маски за лице, както и в продукти, предназначени за здрава и бляскава коса....