Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински каренца в балсамова редукцияВнимавайте да не го преварите, след изстиване соса се сгъстява още, при необходимост сипете малко вода.
Свинските каренца в балсамова редукция са готови....
27 Юни
Спаначена салата с панирани сиренца с балсамова редукцияДа Ви е сладко с тази уникално вкусна спаначена салата с панирани сиренца с балсамова редукция!...
17 Окт.
Капрезе с пресен босилек и домашна балсамова редукцияПротагонист в тази иначе обикновена и класическа салата ще бъде балсамовата редукция....
17 Юни
Зелена салата с козе сирене и балсамова редукция от малиниПриготвяме си домашна балсамова редукция от малини, която е много специална и можем да използваме както в салати, така и за овкусяване и допълнение към печени меса....
02 Май
Редукция от нарПри мен се получи гъстота на течен мед.
Редукцията ползвайте вместо оцет в салати, за глазиране на различни видове меса - патешко, телешко, свинско, пилешко, риба и др.
Редукцията от нар е уникална....
21 Дек.
Какво се приготвя за БабинденУбедени сме, че не всички деца знаят какво точно се празнува на Бабинден и считат, че това е празник на всички баби....
08 Януари
Балсамов оцетЗа целта най-добра работа върши балсамовата редукция, която може да приготвите лесно у дома.
Ползи от балсамовия оцет
Балсамовият оцет е отличен източник на антиоксиданти....
13 Юни
1
Пилeшки пържоли с балсамова маринатаНай-накрая добавяме още прясно мляко да се покрият пилешките пържоли.
Разбъркваме внимателно и оставяме да престои най-малко 20 минути....
22 Май
Какво е Мофонго и как се приготвяТе обикновено се приготвят и консумират, докато са все още зелени. Като по-мека версия на обикновения банан, плантайните стават леко сладки, когато узреят....
24 Януари
Какво е дайфуку и как се приготвя?Необходими продукти: 1 чаша лепкаво оризово брашно, 1/4 чаша захар, 2/3 чаша вода, картофено или царевично нишесте (за овалване)
За пълнежа: 2/3 чаша вода, 1 чаша захар, 1/2 чаша изсушен анко на прах
Начин на приготвяне...
26 Февр.
Свински флейки с балсамова глазура и зеленчуциСервирайте свинските флейки със зеленчуците поляти със балсамовия сос.
Свинските флейки с балсамова глазура и зеленчуци са много вкусни!...
05 Юни
1
Салата Преливащи се цветовеСварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
28 Януари
Топящ се паниран кашкавалТопящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
05 Май
Какво е лукулусова смес и как се приготвястафиди
Начин на приготвяне:
Смесете пудрата захар, какаото, яйцата, ванилията и рома в купа. Към тях прибавете разтопената кокосова мазнина....
02 Септ.
1
Мизу Йокан - какво е и как се приготвя?Йокан е общ термин, който се отнася до този желеобразен десерт, приготвен от червени бобчета, агар и захар....
25 Февр.
Свински рулади с пушено сирене и балсамова глазураСвинските рулади с пушено сирене и балсамова глазура са чудно ястие....
27 Дек.
Пиле Омъжи се за менВръща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
29 Март
1
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото.
Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
11 Юни
5
Бухти, които се обръщат самиПържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
14 Ноем.
4
Топящи се в устата бисквиткиПо принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
06 Май
Как се прави перлена захарНа Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
20 Април