Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки гърди в балсамова редукцияПилешки гърди в балсамова редукция
20 Април
Пилешките гърди в балсамова редукция са готови....
Свински каренца в балсамова редукцияСвински каренца в балсамова редукция
27 Юни
Внимавайте да не го преварите, след изстиване соса се сгъстява още, при необходимост сипете малко вода. Свинските каренца в балсамова редукция са готови....
Спаначена салата с панирани сиренца с балсамова редукцияСпаначена салата с панирани сиренца с балсамова редукция
17 Окт.
Да Ви е сладко с тази уникално вкусна спаначена салата с панирани сиренца с балсамова редукция!...
Капрезе с пресен босилек и домашна балсамова редукцияКапрезе с пресен босилек и домашна балсамова редукция
17 Юни
Протагонист в тази иначе обикновена и класическа салата ще бъде балсамовата редукция....
Зелена салата с козе сирене и балсамова редукция от малиниЗелена салата с козе сирене и балсамова редукция от малини
02 Май
Приготвяме си домашна балсамова редукция от малини, която е много специална и можем да използваме както в салати, така и за овкусяване и допълнение към печени меса....
Редукция от нарРедукция от нар
21 Дек.
При мен се получи гъстота на течен мед. Редукцията ползвайте вместо оцет в салати, за глазиране на различни видове меса - патешко, телешко, свинско, пилешко, риба и др. Редукцията от нар е уникална....
Какво се приготвя за БабинденКакво се приготвя за Бабинден
08 Януари
Убедени сме, че не всички деца знаят какво точно се празнува на Бабинден и считат, че това е празник на всички баби....
Балсамов оцетБалсамов оцет
13 Юни
1
За целта най-добра работа върши балсамовата редукция, която може да приготвите лесно у дома. Ползи от балсамовия оцет Балсамовият оцет е отличен източник на антиоксиданти....
Пилeшки пържоли с балсамова маринатаПилeшки пържоли с балсамова марината
22 Май
Най-накрая добавяме още прясно мляко да се покрият пилешките пържоли. Разбъркваме внимателно и оставяме да престои най-малко 20 минути....
Какво е Мофонго и как се приготвяКакво е Мофонго и как се приготвя
24 Януари
Те обикновено се приготвят и консумират, докато са все още зелени. Като по-мека версия на обикновения банан, плантайните стават леко сладки, когато узреят....
Какво е дайфуку и как се приготвя?Какво е дайфуку и как се приготвя?
26 Февр.
Необходими продукти: 1 чаша лепкаво оризово брашно, 1/4 чаша захар, 2/3 чаша вода, картофено или царевично нишесте (за овалване) За пълнежа: 2/3 чаша вода, 1 чаша захар, 1/2 чаша изсушен анко на прах Начин на приготвяне...
Патешко магре с редукция от вишниПатешко магре с редукция от вишни
06 Август
Разкошно патешко магре с редукция от вишни....
Свински флейки с балсамова глазура и зеленчуциСвински флейки с балсамова глазура и зеленчуци
05 Юни
1
Сервирайте свинските флейки със зеленчуците поляти със балсамовия сос. Свинските флейки с балсамова глазура и зеленчуци са много вкусни!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
28 Януари
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
15 Дек.
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
05 Май
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
02 Март
3
Ето така се осолява сланина....
Какво е лукулусова смес и как се приготвяКакво е лукулусова смес и как се приготвя
02 Септ.
1
стафиди Начин на приготвяне: Смесете пудрата захар, какаото, яйцата, ванилията и рома в купа. Към тях прибавете разтопената кокосова мазнина....
Мизу Йокан - какво е и как се приготвя?Мизу Йокан - какво е и как се приготвя?
25 Февр.
Йокан е общ термин, който се отнася до този желеобразен десерт, приготвен от червени бобчета, агар и захар....
Свински рулади с пушено сирене и балсамова глазураСвински рулади с пушено сирене и балсамова глазура
27 Дек.
Свинските рулади с пушено сирене и балсамова глазура са чудно ястие....
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
29 Март
1
Връща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
11 Юни
5
Млякото леко се загрява. Яйцата се разбиват. Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото. Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
14 Ноем.
4
Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
06 Май
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
20 Април
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...