Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сутляш с биволско млякоОтгоре на млякото с ориз с помощта на вилица правим фигура, поръсвайки канела, и слагаме сутляша с биволско мляко в хладилник за два часа....
05 Май
Сютляш с биволско млякоОтгоре върху млякото с ориз правим фигура с вилица и лъжица, поръсвайки канела, и оставяме сютляша с биволско мляко в хладилник за два часа....
05 Май
Макаронена салата с биволско млякоСервираме макаронената салата с биволско мляко с поръсен пипер.
Тази салата е нещо уникално вкусно - препоръчвам....
16 Януари
Родопски катми с биволско млякоПокриват се с биволско мляко и се завиват на руло, а после се режат на пънчета....
23 Януари
Пица с моцарела от биволско млякоСлед като се подготви тестото по стандартния начин, се оставя да втасва встрани около час и половина. Предварително се загрява фурната до 220 градуса. Форма за печене на пица се намазва с растително масло.
След като тестото...
13 Февр.
Солени кифли с биволско кисело мляко и наденицаСолените кифли с биволско кисело мляко и наденица са готови....
14 Май
Биволско мляко - чудо на природатаБиволското мляко има и друго име и то е чудото на природата. Най-ползотворно е киселото биволско мляко. То е изключително ценен продукт с висока хранителна стойност и безброй положителни свойства....
26 Март
Домашно биволско кисело млякоГотовото домашно мляко съхраняваме в хладилника.
Домашното биволско кисело мляко е много вкусно....
01 Ноем.
Биволското мляко предпазва от анемияПротеините в биволското мляко са 2.74, а в кравето 2.49....
09 Дек.
Здравословни ползи от биволското млякоСъхранение на биволско мляко
Сиренето от биволско мляко показва отлични текстурни характеристики....
01 Февр.
Биволско месоПолзи от биволско месо
Здравословните ползи от биволското мляко са познати на човечеството открай време....
10 Август
Защо биволското мляко е най-полезно?Биволското мляко безспорно е много вкусен продукт, който вече все по-трудно можем да намерим 100% натурален....
07 Дек.
2
Сос за риба на скара с биволско кисело млякоРазмесете биволско мляко със солта, счукания чесън и нарязания на ситно копър и поднесете като сос за риба.
Много подходящ за печена риба....
09 Март
Домашно биволско сиренеВ хладна водна баня се слага млякото и се вдига на 68 градуса. След това се изчаква да спадне на 34 градуса и се съсирва с 1 ч.л. мая. Изчаква се 40 мин. да се пресече.
Режи се на кубчета 5 см....
24 Януари
3
Мариновано биволско бонфилеСлед това изпечете биволското от двете страни върху подмазнена скара, барбекю или плоча.
Поднесете мариновано биволско бонфиле с гарнитура по избор....
08 Февр.
Панирано мляко с кондензирано млякоВ тенджера сложете останалото мляко, кондензираното мляко, кората от лимон и канелата. Изчакайте да заври и прецедете. Смесете го с разтвореното брашно и върнете на котлона. Изчакайте да се сгъсти....
27 Февр.
Мляко с нескафеСлед като сте готови, вземете хубава чаша и сипете пяната от мляко и след това внимателно добавете и нескафето.
Имате разкошно мляко с нескафе....
16 Януари
Мляко с грисСложете млякото да заври на котлона и сложете захарта. Разбъркайте и започнете да прибавяте при непрекъснато бъркане и на тънка струя гриса. Продължавайте да бъркате, докато грисът се сгъсти....
14 Февр.
32
Мляко с грисПо желание на готвача на млякото с грис може да се добави канела.
След охлаждане консумирайте ретро десерта мляко с грис....
01 Юни
Мляко с бананиИзстисква се сокът от лимона. Прибавят се и другите съставки и се разбива с миксер. Да ви е сладко!...
21 Дек.
Мляко с ОризОризът, прясното мляко, захарта и солта се смесват в една тенджерка и се сваряват.
След като омекне оризът, се сваля тенджерката от котлона и отгоре се слага малко масло....
18 Март
16
Мляко с карамелМлякото се слага горещо, в него се изсипва карамела, като се остави да падне на дъното.
Гарнира се със сметана, която се поръсва с кафява захар или течен шоколад....
20 Май
Мляко с бананиИзстисква се сокът от лимона. Прибавят се и другите съставки и се разбива с миксер. Да ви е сладко!...
21 Дек.
Мляко с грисСложете млякото да заври на котлона и сложете захарта. Разбъркайте и започнете да прибавяте при непрекъснато бъркане и на тънка струя гриса. Продължавайте да бъркате, докато грисът се сгъсти....
14 Февр.
32