Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско печено на бавен огънСвинско печено на бавен огън
18 Окт.
Печете във фурната 5 часа на 150 градуса. Как ще сервирате свинското си е ваша работа, но чаша каберне е просто задължителна....
Свински ребра на бавен огънСвински ребра на бавен огън
24 Юли
С помощта на силиконова четка намажете горната част с маринатата, която остана в купата. Увеличете фурната на 200 градуса и печете до приятен загар свинските ребра на бавен огън....
Телешка яхния на бавен огънТелешка яхния на бавен огън
09 Март
Слагаме ги в тава върху хартия за печене във фурната на 180 градуса за 1 час. Приятен апетит с Телешка яхния на бавен огън!...
Агнешко Печено на бавен огънАгнешко Печено на бавен огън
06 Ноем.
Агнешкото Печено на бавен огън е много вкусно....
Задушен джолан на бавен огънЗадушен джолан на бавен огън
09 Март
1
Разбъркваме, добавяме накъсаното масло, похлупваме и слагаме във фурна да се пече на 160 градуса, като от време на време разтръскваме. Печем 4 часа....
Печено агне на бавен огънПечено агне на бавен огън
17 Април
По време на печенето редовно го намазвайте с мазнина, за да не прегори. Най-добре е да набодете лой на пръчка и да го мажете така от разстояние....
Панирано шаранче на бавен огънПанирано шаранче на бавен огън
11 Ноем.
Панираното шаранче на бавен огън е готово....
Свинско печено на бавен огънСвинско печено на бавен огън
18 Ноем.
Готовото свинско печено на бавен огън поднасяме с доматена салата....
Печено агнешко бутче на бавен огънПечено агнешко бутче на бавен огън
11 Май
И идва най-хубавата част на печеното агнешко бутче на бавен огън - консумацията. А гарнирано със свежа салатка.. наслада за сетивата....
Боб в гърне на бавен огънБоб в гърне на бавен огън
08 Май
Вкусът на този боб в гърне на бавен огън е уникален! Да ви е сладко!...
Табиетлийски свински ребра на бавен огънТабиетлийски свински ребра на бавен огън
07 Окт.
Табиетлийските свински ребра на бавен огън са страхотни!...
Крехки агнешки джоланчета на бавен огънКрехки агнешки джоланчета на бавен огън
06 Май
Печем на бавен огън за около три часа....
Крехко агнешко бутче на бавен огънКрехко агнешко бутче на бавен огън
23 Март
Да ви е вкусно с моето крехко агнешко бутче на бавен огън....
Печено агнешко с бира на бавен огънПечено агнешко с бира на бавен огън
15 Април
Печеното агнешко с бира на бавен огън е готово....
Агнешка плешка с картофи на бавен огънАгнешка плешка с картофи на бавен огън
27 Април
В тавата, в която сте пекли агнешкото, поставяте нарязаните на едро картофи и ги печете във фурната за 1 час на 180 градуса. Ако водата от агнешкото е извряла, сложете малко на дъното на тавичката....
Печено агнешко с ориз на бавен огънПечено агнешко с ориз на бавен огън
19 Март
Когато всичко вече е готово, извадете печеното агнешко с ориз на бавен огън и оставете за 10 мин. настрани. Разделете на порции и поднесете....
Котлети от сьомга печени на бавен огънКотлети от сьомга печени на бавен огън
15 Ноем.
Котлетите от сьомга, печени на бавен огън, са страхотна идея за вкусна вечеря....
Агнешко бутче печено на бавен огън с майонезаАгнешко бутче печено на бавен огън с майонеза
06 Май
Отначало фурната включвате на 200 градуса, но щом водата в тавата заври намалявате градусите на 140 градуса. Така печете бутчето 4 часа. Когато е готово го поднасяте със зелена салата и задушени пресни картофи....
Телешко с картофи и грах на бавен огънТелешко с картофи и грах на бавен огън
07 Ноем.
Поднесете я топла с нарязан на ситно магданоз. Телешкото с картофи и грах на бавен огън е много вкусно. Добър апетит!...
5 вкусни ястия от африканската кухня5 вкусни ястия от африканската кухня
02 Февр.
В този случай ѝ се добавя ананас, за да добие малко по-сладък вкус. Мафе Прочуто ястие от Субсахарска Африка....
20 емблематични ястия от българската кухня20 емблематични ястия от българската кухня
24 Август
Кавърма Емблематична за българската кухня е Кавърмата. Това е ястие, печено на фурна, в гювечета- месо, свинско или пилешко, лук, чубрица, чушки, пипер, сол....
Непознатите ястия от българската национална кухняНепознатите ястия от българската национална кухня
18 Юли
Колкото и добре да познаваме родната си национална кухня, сред любимите ни ястия има и такива, които са позабравени и само на определени места в България може да ги опитате....
Сач на огънСач на огън
28 Септ.
Нарязват се на две по дължина и всяка половина се нарязва на дебели филийки. Патладжанът се измива и почиства. Нарязва се на кубчета. Лукът се почиства и нарязва на полумесеци. Добавят се маслините....
Агнешко, задушено на огънАгнешко, задушено на огън
17 Април
Пресният лук се реже на едро, морковите на четвъртинки, а джоджена може да разделите на половинки....
Най-вкусните и бързи български ястияНай-вкусните и бързи български ястия
16 Ноем.
Затова днес няма да обсъждаме сложните кулинарни традиции на българите, а ще си припомним кои са най-вкусните и бързи български ястия. Разгледайте следващите ни редове почерпете вдъхновение за обяд или вечеря! 1....