Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пъстърва в панировка с пармезанПъстърва в панировка с пармезан
02 Юни
Приготвя се панировка, като кората на филиите хляб се маха и се запича за 10 минути на фурна, а след това се смила. Трохите се смесват с настъргания пармезан и нарязания на ситно копър, солта, черния и белия пипер....
Пилешко с панировка с галетаПилешко с панировка с галета
27 Окт.
Сипете галетата в купа. В друга купа сложете соса. Поръсете с натрошения бульон, лука и чесъна. Разполовете всяко пилешко филе и го натъркайте с приготвената одеве марината. Оставете го така 1 час. След това оваляйте...
Пай с ралични видове сиренеПай с ралични видове сирене
28 Февр.
Плънка: Различните видове сирена, брашното и млякото се слагат в тенджера. Поръсват се в черен пипер и се държи на слаб огън. Прибавят се жълтъците. Белтъците се разбиват на сняг и се прибавят към сместа от сирене....
Хек с царевична панировка и картофена салатаХек с царевична панировка и картофена салата
17 Март
Картофите се варят в подсолена вода. Когато станат готови, се оставят да изстинат и се обелват. Нарязват се на кубчета с големина 3х3 см. Лукът се нарязва на полумесци. Маслините се изчистват от костилките и се нарязват на...
Броколи в пухкава панировка с горчицаБроколи в пухкава панировка с горчица
04 Юли
Броколите в пухкава панировка с горчица са готови....
Тиквички с панировка в еър фраерТиквички с панировка в еър фраер
09 Май
Тази процедура повторих 4-ри пъти, докато приготвя всички тиквички с панировка във фраера....
Здравословни морковени крокети с постна панировка и сосЗдравословни морковени крокети с постна панировка и сос
01 Ноем.
4
Накълцайте праза на ситно, а чушката нарежете на кубчета. Морковите настържете. Бланширайте граховите зърна в малко вряща подсолена вода докато поомекнат. Загрейте олиото и задушете суровите зеленчуци с щипка сол...
Телешки език с бирена панировка и картофи сотеТелешки език с бирена панировка и картофи соте
16 Август
Сглобява се порция телешки език с бирена панировка, картофи соте и чеснов сос, а на нея ѝ липсва само чаша червено вино....
Пикантни фалафели с яйчена панировка и таханов сосПикантни фалафели с яйчена панировка и таханов сос
11 Април
Поднасяме разкошните пикантни фалафели с яйчена панировка и таханов сос за един вегетариански обяд, носещ духа на ориенталската кухня. Чудно вкусно и ароматно!...
Спаначена палачинка с пълнеж от различни видове сиренаСпаначена палачинка с пълнеж от различни видове сирена
10 Август
Най-напред с пасатор разбивам добре спанака. Прибавям яйцата, млякото, брашното, олиото и солта - бъркам в дълбок съд с миксер. Трябва да се получи смес с нормална гъстота за палачинки. По ваша преценка, ако се налага...
Пилешки хапки с пухкава лимонова панировка и млечно-чеснов сосПилешки хапки с пухкава лимонова панировка и млечно-чеснов сос
28 Януари
Приготвя се пухкавата панировка, като в една купа се разбият жълтъците на яйцата заедно с 2 с.л. брашно и бирата и се добавя малко сол. В друга купа се разбиват белтъците на сняг....
Подходящи панировки за калмариПодходящи панировки за калмари
18 Април
Пухкава панировка и хрупкави калмари ще приготвите с панировка от царевично брашно, лимонов сок, хималайска сол и черен пипер....
Диетични идеи за кето панировкиДиетични идеи за кето панировки
14 Дек.
Кето панировка от чия и кокос Чията също е семе с богат хранителен състав, който е полезен за организма....
Тайните на перфектната панировкаТайните на перфектната панировка
14 Май
1
Освен това за панировка се използват различни видове брашно – пшенично, царевично или оризово. Продуктите в брашнена обвивка се получават по-нежни, без твърда външна коричка....
Най-добрите панировки за пилешки хапкиНай-добрите панировки за пилешки хапки
27 Март
Най-лесната панировка е, като разбиете яйца и първо всяко парче оваляте хубаво във брашно, след което в разбити яйца и накрая - в галета. Пухкавата панировка обаче се постига, като използвате бира....
Как да приготвим бирена панировка?Как да приготвим бирена панировка?
07 Юни
1
Пиле в бирена панировка Бирата и бирената панировка са перфектна добавка към ястията с пиле....
Панировка ПатафриПанировка Патафри
14 Ноем.
3
Брашното се пресява в подходящ съд. В средата му се прави малко кладенче, в което се изсипват яйцата и малко от олиото. Разбийте продуктите, като постепенно добавяте бирата (водата или млякото). Разбивайте с телена...
Бирена панировкаБирена панировка
27 Септ.
2
Разбийте отделно от съставките белтъците на сняг. В друга купа разбийте бирата с брашното, олиото и яйцето. Добавете сол и черен пипер на вкус и леко объркайте тази смес с белтъка. Топва се и се пържи на маслена баня...
Кренвирши с панировкаКренвирши с панировка
30 Септ.
В купа си разделяме яйцата на жълтъци и белтъци. Там, където сме поставили жълтъка, прибавяме водата, прясното мляко и брашното. Разбиваме всичко това до получаване на тесто, по-гъсто отколкото за палачинки. В съда...
Риба в панировкаРиба в панировка
01 Август
Рибата се измива, главата се отрязва и през корема се почиства от вътрешностите. Обилно се изплаква с вода и се подсушава. Първо се овалва в бяло брашно. В чиния се разбива яйцето с вилицата, добавя се царевично брашно...
Коприва с панировкаКоприва с панировка
23 Април
Поднесете коприва с панировка с млечно-чеснов сос....
Хляб с панировкаХляб с панировка
16 Февр.
Когато месенето на тестото приключи и започне печенето, тестото се поръсва с панировка за кашкавал и се оставя да се изпече. Готовият хляб се изважда, поръсва се с вода и се завива за кратко с чиста кърпа....
Филенца с панировкаФиленца с панировка
09 Август
Филето се измива и подсушава, след което се срязва по средата с нож. Използваме пилешко филе. Режем го на 6 тънки филенца. В купичка чукваме яйцето и разбиваме добре с вилица. Добавяме горчицата. Яйцето се разбърква добре...
Панировка за пилеПанировка за пиле
16 Ноем.
6
Разбийте яйцата с бирата и оцета. Отделно смесете сухото картофено пюре и натрошения конфлейкс. Пилешкото се овалва последователно в брашното, яйцата с бира и корнфлейкса с картофено пюре. Пържи се в силно сгорещена...
Панировка за цацаПанировка за цаца
25 Март
4
Цацата измиваме добре. Осоляваме я леко.Оставяме я да престои 10 минути. След това я набучваме на клечки за зъби. Приготвяме панировката от разбитите белтъци, брашното, водата, олиото и солта. Потапяме рибата в панировката...