Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусни рибни предястияЗатова подбрахме за вас мини рецептурник с няколко вкусни предложения за предястия с риба.
Пълнени скариди с месо от миди и вкус на шери
Необходими продукти:
0.5 кг....
06 Юни
Вкусни коледни предястияЗатова можете да ги изненадате с необичайни предястия за празника. Такова предястие е кулата с авокадо и цвекло....
25 Дек.
Идеи за празнични студени предястияТук ще намерите няколко идеи за празнични студени предястия, които ще очароват вашите гости:
Хапки с риба тон
Необходими продукти:
1 франзела; 1 консерва риба тон в растителна мазнина; 6 бр....
30 Дек.
Вкусни предястия за гостиИнтересно и вкусно предястие е свареният език с пикантни подправки....
17 Май
Вкусни предястия с шункаС шунка и голяма доза фантазия можете да приготвите много вкусни предястия. Ордьовър от шунка с бутер тесто се прави лесно и се получава много лек и вкусен....
24 Януари
Предястия с бутертесто за гостиАз сложих микс от маслини, резен чоризо и филе Елена върху предястия с бутертесто за гости....
12 Дек.
Предястие с патладжанНарежете патладжаните на дебели колела. В намазнен грил тиган ги запечете до готовност от двете страни.
Същото направете и с доматите, като тях ги запичате за кратко. Посолете вече изпечените зеленчуци. В тава застлана...
09 Февр.
Предястие с КамамберРазточете на тънка кора бутерното тесто.
Намажете със сладкото, поставете питката Камамбер в средата и загънете като пакетче, като хубаво притиснете краищата с вилица.
Печете в тава с хартия за печене, умерена фурна...
11 Май
2
Предястие с калмариОбелваме морковите, нарязваме ги на едро и ги сваряваме до леко омекване. Отцеждаме ги.
Нарязваме калмарите на парченца. Сипваме ги в тефлонова тава и добавяме зехтина. Покриваме с алуминиево фолио и задушаваме във фурната...
26 Дек.
Предястие с авокадоСемките се накисват за около 2 часа.
След това всички съставки се смесват и се разбиват с блендер.
Поднасяме разядката в кората на авокадото.
Предястието с авокадо е готово....
10 Дек.
Предястие с октоподОт зехтина, чесъна, магданоза и сол на вкус приготвяме сос, като всичко се пасира добре....
08 Дек.
Предястие с гъбиЗагрейте фурната и запечете в тавичка нарязаните ситно пушени гърди.
Гъбите нарежете и ги посолете леко.
Разпределете в индивидуално огнеупорно купички бекон, гъби и масло.
Запечете ги, а през това време разбийте...
03 Дек.
Предястие с камемберКамамберът се почиства от кората, пасира се и се смесва с мекото масло.
Прибавят се подправките.
Разбърква се добре.
Сервира се с черен хляб.
Разядката се гарнира със зелен лук.
Предястието с камембер е готово...
25 Дек.
Предястие 3 водкиВ купа се овкусява ситната рибка със олио и лимонов сок.
Сварените картофи се нарязват на кубчета заедно с шпеков салам, кисели краставички.
Смесваме нарязаните продукти с майонеза, разбъркват се с вилица и подправяме...
30 Ноем.
Предястие с палачинкиСмесваме всички продукти за палачинките. Приготвяме палачинките, като ги намазваме с масло.
В олиото запържваме ситно нарязания лук, слагаме каймата, гъбите, доматения сок и подправките.
С готовия пълнеж пълним палачинките...
26 Януари
Предястие с колбасКолбаса нарязваме на 6 колелца и ги изпържваме в сгорещено олио, докато станат като кошнички.
Сваряваме картофите, пасираме ги и ги правим на пюре, към което добавяме млякото и маслото. С пюрето пълним кошничките и слагаме...
25 Януари
1
Предястие с краставицаОвкусяваме на вкус с подправките. Всяка лента се намазва с получената паста и се навива на рулце. Нареждат се в чиния, отгоре се декорира с парче маслина. Охлажда се в хладилник и сервираме....
10 Ноем.
Предястие с извараОпитваме на вкус и посоляваме при необходимост. Парченцата краставички леко посоляваме и накапваме с няколко капки оцет.
Шприцоваме в тях розички от изварата. Украсяваме с листенца магданоз....
27 Юли
Предястие с гулияМорковът и гулията се измиват, обелват и настъргват на ренде в купичка, като се разбъркват, за да се смесят.
Добавя се натрошено сиренето и киселото мляко, разбърква се и овкусяваме с щипка сол, зехтин, лимонов сок, пресована...
30 Окт.
Предястие с франзелаАко франзелата е дълга, я разрязваме на две. Издълбаваме двете части и трохите накисваме в прясното мляко.
В маслото задушаваме нарязаните лук и гъби. Добавяме и каймата. Когато всичко се задуши, махаме от котлона и добавяме...
14 Февр.
Предястие с амарантНакисваме за поне 6 часа амарант. В тиган задушаваме лук и моркови с кокосовото масло и вода.
След това добавяме измития амарант. Като поври 10 минути, овкусяваме със сол и кимион.
Оставяме още малко да "изпие" водата...
10 Февр.
Предястие с грахНа дъното на йенска тава се слага половината масло.
Върху него се нарежда пушеното сирене, отгоре се изсипва грахът ( задушен в останалото масло), след това се нарежда саламът, а отгоре се поръсва с настърган кашкавал...
09 Февр.