Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пет причини да ядем повече морковиПет причини да ядем повече моркови
18 Дек.
Морковите осигуряват вечна младост Е, не си представяйте, че един вкусен оранжев морков е еквивалентът на философския камък, но определено ще се погрижи добре за външния ви вид....
10 причини да ядем повече цитруси10 причини да ядем повече цитруси
15 Януари
Причината е, че цитрусите и особено грейпфрутът, могат да причинят токсичност при предозиране на лекарствата....
Десет причини да ядем повече карфиолДесет причини да ядем повече карфиол
04 Окт.
Карфиолът е изключително здравословен зеленчук и важен източник на хранителни вещества. Той съдържа уникални растителни съединения. Освен това е лесно приложим към всяка диета. В тази статия ще ви запознаем с 10 здравословни...
Пет причини да ядем повече нарПет причини да ядем повече нар
06 Март
Той помага за облекчаване на болката, за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания, има анти-вирусни свойства и много повече. Ето топ пет на причини, поради които нарът трябва да присъства е менюто ни: 1....
Пет здравословни причини да ядем повече яйцаПет здравословни причини да ядем повече яйца
27 Юли
Най-добре е да ядем домашно отгледани или ако нямаме такава възможност - да внимаваме какви яйца купуваме....
7 добри причини да ядете повече лешници7 добри причини да ядете повече лешници
03 Дек.
Ето 7 причини да ядете повече лешници! 1. Бомба от хранителни вещества Въпреки че имат много калории, те имат и много хранителни вещества и здравословни мазнини....
Няколко добри причини да ядем суровите бадеми накиснатиНяколко добри причини да ядем суровите бадеми накиснати
25 Юли
Не и не, повечето експерти съветват бадемите да се консумират, след като предварително са били накиснати във вода. Защо накиснатите бадеми са по-добри?...
Защо да ядем повече дюли?Защо да ядем повече дюли?
25 Септ.
Полезните свойства на дюлите са познати на човечеството от дълбока древност. Смята се, че още бащата на медицината Хипократ е препоръчвал този плод като лек за стомашно-чревния тракт. Понеже в дюлята има високо съдържание...
Защо да ядем повече киселец?Защо да ядем повече киселец?
01 Май
Като цяло можете да използвате киселец във всичко, което изисква малко киселина....
Защо да ядем повече мандарини?Защо да ядем повече мандарини?
18 Дек.
Ако и вие обичате да си хапвате полезни цитруси, тогава със сигурност ще ви бъде интересно да научите повече за тях. Защо да ядем повече мандарини?...
Защо да ядем повече ягоди?Защо да ядем повече ягоди?
16 Май
За да се възползвате от всички добри свойства на сочните плодчета, наблягайте на повече рецепти с ягоди или опитайте някоя от нашите ягодови торти....
Защо да ядем повече орехи?Защо да ядем повече орехи?
10 Февр.
В козметичните продукти все повече се използва орехът като съставка. Хранителните вещества в тях спомагат за по-бързото зарастване на различни белези и пигментации по кожата....
Защо да ядем повече авокадо?Защо да ядем повече авокадо?
16 Окт.
Играе важна роля в сърдечно-съдовата дейност, храносмилането и мускулната функция на всички клетки и органи. По правило ние ядем само плода с месото, но малко хора знаят че костилката е злато....
Защо да ядем повече ориз?Защо да ядем повече ориз?
22 Февр.
Във всеки случай още веднага можем да заявим, че диетата с ориз ще се отрази добре на тялото ви. Защо да ядем повече ориз?...
Пет причини да ядем диняПет причини да ядем диня
22 Май
При почти всички се наблюдавало видимо подобрение на сърдечно-съдовото здраве....
Няколко причини да ядем черешиНяколко причини да ядем череши
06 Юни
Освен че черешите са много вкусни и любими на всички ни, те са и изключително полезни....
Защо да ядем повече червено цвекло?Защо да ядем повече червено цвекло?
01 Дек.
Съдейства за притока на енергия и сила в тялото Препоръчва се на атлети, спортисти, хора, които искат да поддържат добра форма....
Защо да ядем повече пикантни ястияЗащо да ядем повече пикантни ястия
21 Февр.
Храненето с лютиви и изобилстващи от остри подправки храни засилва метаболизма, чрез съставката капсаицин подпомага изгарянето на повече мазнини и така неусетно някои излишни килограми се топят....
Защо да ядем повече пъдпъдъчи яйца?Защо да ядем повече пъдпъдъчи яйца?
05 Февр.
Смята се, че протеинът от пъдпъдъчите яйца се усвоява по-добре от човешкото тяло и те носят много ползи за здравето. Нека разгледаме дали това е вярно или не....
Ето защо да ядем повече фенелЕто защо да ядем повече фенел
18 Април
4
Със средиземноморски произход, той се съчетава добре с продукти от този район. Главата фенел трябва да бъде по тежка, отколкото изглежда за размера си....
Защо да ядем повече кедрови ядки?Защо да ядем повече кедрови ядки?
28 Юли
От всички видове ядки кедровите са най-скъпите. Но хранителната стойност на кедровите плодове е неоспорима - те съдържат вещества, уникални за човешкото тяло, които могат дълго време да ни дадат здраве....
Защо да ядем повече пъдпъдъчи яйца?Защо да ядем повече пъдпъдъчи яйца?
04 Април
Подобряват метаболизма и действат благотворно на храносмилателната система, макар че не трябва да претоварвате организма с повече от 5 до 6 яйца на ден....
Защо да ядем повече черен шоколадЗащо да ядем повече черен шоколад
19 Февр.
Въпреки сладостта на повечето шоколадови продукти на пазара, за черният шоколад, който е натуралният и истински вариант, е характерна една леко горчива нотка, която не се харесва на всекиго....
10 причини да спите повече10 причини да спите повече
30 Януари
Кои са 10-те причини, поради които трябва да спите повече? 1....
Всичко за диетата с морковиВсичко за диетата с моркови
19 Септ.
11
- Монодиетата с моркови е доста трудна за изпълнение. Можете да се възползвате от всички полезни свойства на морковите и без да гладувате. Добавяйте ги във витаминозни салати и любими смутита....