Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кулинарните традиции в ТайландКулинарните традиции в Тайланд
27 Март
Тайландските готвачи обожават аромата на различни видове билки и подправки, като лимонова трева, куркума и тамаринд, галангал, смлени фъстъци, тай босилек и листа на кориандър....
Корени за приготвяне на най-вкусните супиКорени за приготвяне на най-вкусните супи
18 Януари
2
Така например за арабската кухня са характерни корените от куркума, женско биле, галангал, асафетида и др., които масово се употребяват за овкусяването на супите и на по-течните ястия....
Пилешка тай супаПилешка тай супа
12 Дек.
Коренът от галангал може да се използва пресен или дехидратиран, като ако изберете втория вариант, ще трябва предварително да сте го накиснали в топла вода, за да се хидратира и тогава се добавя в бульона....
Творческа личност ли сте? Това означава, че сте и психопат!Творческа личност ли сте? Това означава, че сте и психопат!
02 Май
Тя е това, което може да направи хората гении или серийни убийци, казва в заключение доктор Галанг....
Тайните на тайландската кухняТайните на тайландската кухня
05 Март
Тайландските готвачи изключително много залагат на аромата на различни билки и подправки, като куркума, лимонова трева, тамаринд, галангал, тай босилек и листата на кориандър....
Страничните ефекти на джинджифила, за които трябва да знаетеСтраничните ефекти на джинджифила, за които трябва да знаете
22 Юли
Джинджифилът принадлежи към същото семейство като куркума, кардамон и галангал....
Кои са любимите подправки в тайландската кухняКои са любимите подправки в тайландската кухня
04 Април
Неговата разновидност е галангалът, който има леко кисел вкус и се използва за ароматизиране на супи от пиле или риба. - лимонова трева - нещо като слабо подобие на листата на пресен чесън....