Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте. За сиренето използвам домашно краве мляко....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Сипва се 1/2 чаена чаша бира и толкова вода. Свински ребърца се пекат във фурна, затоплена до 220 градуса, само на горен реотан до хрупкава коричка. Сервират се със студена бира или червено вино! Добър апетит!...
Да си направим кайма в домашни условияДа си направим кайма в домашни условия
01 Дек.
2
Всеки се е опитвал, поне някога, да си направи кайма в домашни условия. За тази цел на помощ идва незаменимата мелачка. Всъщност, меленето на месото е една лесна стъпка от целия процес....
Да си направим кичури в домашни условияДа си направим кичури в домашни условия
10 Януари
Да вплетете блясъка на слънцето в косата си в домашни условия е нещо изключително лесно, стига стриктно да следвате указанията по въпроса....
Моцарела в домашни условияМоцарела в домашни условия
07 Май
Моцарелата в домашни условия е много сполучлива....
Луканка в домашни условияЛуканка в домашни условия
26 Юли
Луканката в домашни условия е чудно мезе, опитайте!...
Как да си направим домашна джинджифилова бираКак да си направим домашна джинджифилова бира
28 Ноем.
На вашето внимание 2 рецепти за домашна джинджифилова бира, която да приготвите у дома. Класическа домашна джинджифилова бира Съставки: - пресен джинджифил – 3 с.л. настърган - захар – 1 ч.ч. - вода – 0, 5 ч.ч...
Как да си направим домашно приготвена бираКак да си направим домашно приготвена бира
31 Август
7
Как да си направим домашно приготвена бира - лесна рецепта: Изисквания: Процесът по варенето на бирата е доста дълъг и затова ще са Ви необходими много аксесоари....
Да си направим оризов оцет в домашни условияДа си направим оризов оцет в домашни условия
07 Февр.
За приготвянето на оризов оцет са ви необходими повече време, отколкото труд. Оризов оцет ще ви е необходим, ако приготвяте ястия от азиатската кухня. Той добавя по-специфичен и богат вкус на храната. Оризовият оцет се...
Как да си направим тофу в домашни условияКак да си направим тофу в домашни условия
06 Февр.
Само с две съставки лесно може да приготвите тофу в домашни условия, което да консумирате както самостоятелен продукт, така и като добавка към други вкусни ястия....
Кетъринг хапки в домашни условияКетъринг хапки в домашни условия
22 Юли
С помощта на малък метален ринг изрежете кръгчета от пълнозърнестия хляб, като предварително отстраните корите. Намажете хлебните кръгчета с масло. Обелете краставицата и я нарежете на колелца. С помощта на ринга...
Шарена сол в домашни условияШарена сол в домашни условия
06 Февр.
Оставете шарената сол да отлежи поне 1 седмица преди употреба, за да се смесят добре ароматите на отделните подправки....
Бърза лютеница в домашни условияБърза лютеница в домашни условия
08 Окт.
Оставете да изстине и пасирайте с пасатор до получаване на хомогенна смес. Напълнете в буркани и стерилизирайте за 15 мин....
Ягодов ликьор в домашни условияЯгодов ликьор в домашни условия
06 Окт.
Оставете за половин ден и след това може да консумирате. Ягодовият ликьор в домашни условия е готов....
Пуешка шунка в домашни условияПуешка шунка в домашни условия
30 Юни
Оставете пуешката шунка в домашни условия за 12 часа в хладилник и си хапнете....
Овче сирене в домашни условияОвче сирене в домашни условия
04 Март
Ако обичате сиренето да ви е солено, направете саламура и го сложете вътре. За целта смесете 6 литра вода с килограм морска сол. Овчето сирене в домашни условия е готово....
Тостерен хляб в домашни условияТостерен хляб в домашни условия
08 Юни
Тостерният хляб в домашни условия е готов и може да бъде поднесен за обяд или вечеря....
Крем Брюле в домашни условияКрем Брюле в домашни условия
03 Септ.
Извадете, оставете леко да се охладят на стайна температура. Поставете ги в хладилника за няколко часа. Извадете охладения крем Брюле в домашни условия....