Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
27 Януари
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
20 Дек.
3
Как да си направим домашно филе ЕленаФилето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
03 Ноем.
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
26 Септ.
1
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
14 Септ.
1
Домашно плодово пюре за бебеИ точно поради тази причина е хубаво бебешките пюрета да са в по-малки дози, за да не застояват много.
Домашно плодово пюре за бебе е вкусно и полезно....
15 Февр.
Да си приготвим домашно къриКъри сосът се приготвя и с използване на майонеза или сметана. Много лесно се приготвя къри сос от майонеза, към която се добавят къри на прах, нарязан на ситно и запържен лук и нарязан на ситно ананас....
22 Окт.
За укрепване на организма - домашно плодово пюреПлодовото пюре се приема се по 1 супена лъжица 4 пъти дневно.
Рецептата за домашно пюре за укрепване на организма е от книгата на Надежда Козымаева - Рецепты народной медицины, 2017...
05 Януари
Как си приготвим сушени плодове в домашни условияСушене на плодове в домашна фурна
Най-лесното нещо на света. Загрейте фурната на 60 градуса в режим "Турбо"....
25 Юни
Как да си приготвим домашна триеницаМоже да си приготвите по-голямо количество и да съхранявате в стъклен буркан или купа с капак....
23 Окт.
Да си приготвим домашна маслинова пастаЛесно можете да си приготвите маслинова паста в домашни условия.
Маслиновата паста може да се съхранява в бурканчета в хладилник в продължение на 2 месеца....
13 Март
Как да си приготвим домашна майонезаКакто при всякакви други хранителни чудеса, така и при майонезата е ясно, че домашна е най-вкусна....
28 Ноем.
11
Как да си приготвим домашна траханаНачинът на приготвяне на трахана може да се оприличи с италианската "паста", тъй като заливката се приготвя като тесто от брашно и зеленчуци, което след неколкократно омесване и втасване се изсушава и стрива....
09 Февр.
2
Как да си приготвим домашни ньоки?Ето как да си приготвите домашни ньоки:
Измийте картофите, обелете ги и ги сварете в тенджера. Когато се охладят, се минават през преса за картофи....
08 Януари
1
Домашно вино МерлоВсеки знае, че по-хубаво от домашно приготвените храни и напитки няма. А какво е трапезата през студените зимни дни без чаша домашно червено вино....
12 Окт.
Домашно Оризово ВиноГотовото оризово вино може да се съхранява в хладилник или да го налеете в стъклени бутилки, които трябва да стоят на тъмно и хладно място....
29 Март
Домашно бяло виноСъдът трябва да е в хладно помещение. Трябва да протече бурна ферментация, след което се долива и се оставя да протече тиха ферментация....
27 Ноем.
4
Домашно червено виноСлед като намачкате гроздето в съда (каца), трябва да измерите захарността, която за червено вино трябва да е от 22 до 24 градуса....
13 Ноем.
18
Домашно червено виноСлед като намачкате гроздето в съда (каца), трябва да измерите захарността, която за червено вино трябва да е от 22 до 24 градуса....
13 Ноем.
18
Домашно бяло виноСъдът трябва да е в хладно помещение. Трябва да протече бурна ферментация, след което се долива и се оставя да протече тиха ферментация....
27 Ноем.
4