Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Градинарската Чорба на ЗлатарицаНакрая добавете черния пипер и нарязаните на ситно магданоз и целина.
Градинарската Чорба на Златарица е готова....
11 Юли
2
Питка за имен ден на ХристоПитката за имен ден на Христо става пухкава и мека, вкусна и привлекателна! Да ви е сладко!...
27 Дек.
Поливане на градинската детелинаГрадинската детелина обича водата, но тъй като има дълбока коренова система, няма нужда от често поливане и понася добре периоди на суша....
31 Март
Тайната на вкусната рибена чорбаАко си търсите все пак стъпка по стъпка рецепти за вкусна рибена чорба, разгледайте тези рецепти:
- чорба от шаран;
- чорба от пъстърва;
- чорба от сьомга;...
24 Юли
7
Тайните на вкусната шкембе чорбаОбичайните подправки за овкусяване на шкембе чорбата са чесън, люти чушки, оцет, червен пипер (лют) и сол.
Шкембе чорбата е ненадминато средство за справяне с махмурлука....
07 Март
1
Застройка на пача чорбаВнимателно темперирайте застройката с бульона на пачата и върнете всичко в тенджерата с чорбата.
Подправете със сол, черен и червен пипер.
Застройката на пача чорба е готова....
05 Дек.
Рибената чорба на мамаМного рибени чорби съм яла, но никоя не е била толкова вкусна като мамината!...
20 Дек.
Турска чорба на невестата ЕзоТурската чорба на невестата Езо се поднася с червения пипер, лимон и пресните билки!...
17 Март
Любимата шкембе чорба на дядоШкембе чорбата се яде още гореща и добре овкусена с оцет, нарязан на ситно чесън и стрити люти чушлета (който обича люто)....
17 Юли
Чорба от дреболиите на мисиркаКогато месото се свари, отделете го и го обезкостете, а в чорбата добавете ориза.
Варете до готовност на ориза, върнете вътре месото и залейте с препърженото за кратко масло....
22 Август
Хитринки при готвенето на пача чорбаДруг вариант е да използвате чесъна с оцета за подправка за вече готовата пача чорба.
Пача чорбата можете да консумирате топла или студена под формата на желе....
19 Април
Менудо - мексиканската шкембе чорбаВ това число влиза и супата менудо, позната у нас като шкембе чорбата на Мексико. Не е нужно да ходите до тази далечна държава, за да опитате автентично менудо....
08 Май
1
Сладкиш Ден и НощРецептата за сладкиш Ден и Нощ зная от доста години, но скоро не бях го приготвяла.
Единственото, което промених е, че полях отгоре с черен шоколад и сметана на водна баня. Получи се вкусно....
14 Окт.
Торта за Рожден денСложете тортата за Рожден ден в хладилника за поне 12 часа преди да разрежете....
19 Август
3
Крем Ден и НощПоднесете крема Ден и Нощ обърнат в чинийка и гарниран със соса и плодовете от консерва коктейлни череши....
30 Септ.
Кифлички Ден и НощГотовите кифлички правим на светли и тъмни ивици чрез пръскане с вилица, с предварително отделения и разтопен на водна баня бял и тъмен шоколад....
19 Август
Торта Ден и НощПо желание може да разрежете всеки блат на 2 отделни и да се получат общо 4 блата....
30 Януари
1
Меденки Ден и НощОставете меденките Ден и Нощ да престоят един ден и тогава ги поднесете на своите гости....
21 Окт.
Гофрети ден и нощС помощта на черпак отмервайте малко смес, която да изсипете в гофретника.
Печете докато гофретите добият златист загар.
Още топли намажете половината гофрети с бял и другата половина с кафяв шоколад....
26 Август
Меденки за рожден денДекорират се с фондан, шоколад, шоко криспита или както на вас ви харесва.
Меденките за рожден ден са готови....
20 Ноем.
Погача за рожден денПолучи се 2.360 кг погача за рожден ден - нека да има и да сме здрави :)...
08 Ноем.
Питка за Бабин денКогато сте готови, оставете тестото да втаса до удвояване на обема си (около 1 час), след което го премесете отново и го разделете на толкова топчета, колкото желаете....
09 Януари
Питка за всеки денОт тестото се отделя малко топче за средата на питката. Останалото се разделя на 2 части. Първата се разточва на правоъгълник и намазваме с масло, навива се на руло....
21 Септ.
Kрем ден и нощВъв всяка сипвайте едновременно от двете страни от двата крема, така че да се оцветят на половина чашките.
Сложете млечните кремчета ден и нощ да се стегнат в хладилника за няколко часа....
20 Април
4