Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Питка за начинаещи кулинариПитка за начинаещи кулинари
02 Май
Питкатата за начинаещи кулинари е готова....
Лютеница за начинаещи кулинариЛютеница за начинаещи кулинари
19 Август
Изпечете капията и патладжаните, обелете ги и ги смелете заедно със сварените моркови с машинка за месо, на която сте поставили най-ситната решетка. Прибавете доматеното пюре, разбъркайте добре, залейте със затопленото...
Домашната торта на бабаДомашната торта на баба
09 Окт.
Отделете 750 мл от млякото и го кипнете. Към него прибавете захарта и разбъркайте, за да се получи еднородна смес. Разбийте яйцата и прибавете към тях брашното, ванилията и рома. Получената смес миксирайте със сладкото...
Домашната трахана на бабаДомашната трахана на баба
24 Юли
2
Съхраняваме домашната трахана на баба в буркани с капак и така може да издържа цяла година. Когато решите, вземаме малко трахана, разбъркваме с малко вода и добавяме във вряща вода и правим попара обикновено....
Домашната торта от детствотоДомашната торта от детството
07 Дек.
Домашната торта от детството е много вкусна....
Домашната юфка на бабаДомашната юфка на баба
08 Септ.
В съд разбиваме прясното мляко с яйцата и солта до получаване на еднородна смес. Към течните съставки добавяме по малко от брашното. Разбъркваме докато тестото започне да се отделя от купата. След това го преместваме на...
Домашната пица на мамаДомашната пица на мама
21 Юли
Подгответе си средно голяма тава, поръсена с малко брашно. Разточете тестото и го изпънете по тавата. Намажете отгоре с доматеното пюре, поръсете с малко риган и босилек и подредете филийки гъби. Сложете да се пече за...
6 неочаквани неща, които можете да приготвите в домашна хлебопекарна6 неочаквани неща, които можете да приготвите в домашна хлебопекарна
01 Януари
Тук не можете да изпечете пица, но можете да омесите чудесно тесто, което да гарнирате и опечете в домашната фурна. Сладко Всички хлебопекарни имат специални програми за приготвяне на домашно сладко....
Какво брашно се ползва за домашна хлебопекарна?Какво брашно се ползва за домашна хлебопекарна?
06 Окт.
Ето защо домашната хлебопекарна е незаменим помощник в кухнята. Ако и вие сте се сдобили със заветната хлебопекарна, то вече се чудите какво брашно да използвате, за да опечете първия си хляб....
Домашната мента на бай ДанчоДомашната мента на бай Данчо
22 Ноем.
3
Домашната мента на бай Данчо е готова....
Перфектна пица в домашната фурнаПерфектна пица в домашната фурна
09 Януари
Перфектната пица в домашната фурна е готова....
Препоръчайте хлебопекарна?Препоръчайте хлебопекарна?
05 Януари
Хлебопекарна Russell Hobs Classics - Тази хлебопекарна е много подходяща за използване от заети домакини....
Домашната торта на баба с много кремДомашната торта на баба с много крем
30 Април
Домашната торта на баба с много крем е готова да бъде поднесена!...
Хлебопекарната – за и противХлебопекарната – за и против
28 Септ.
Затова все повече семейства предпочитат да използват домашна хлебопекарна. Но има ли смисъл това? Наистина ли е съвършеното решение, или има и минуси? Нека помислим заедно....
Кулинарен коктейл от пилеКулинарен коктейл от пиле
09 Окт.
2
Предварително подгответе чашите за коктейла. Нарежете магданоза на ситно, намажете ръбчетата на чашите с лимонов сок и ги потопете в магданоза. Разбийте сметаната до пухкава консистенция. Сварете пилешкото филе....
Капуска - кулинарно вълшебство със зелеКапуска - кулинарно вълшебство със зеле
13 Януари
2
Почиства се, измива се и се нарязва се зелето. Трябва да е на средно големи парчета. Лукът се реже на ситни кубчета, а чушката - на по-едри парчета. Слага се по-широка тенджерка на котлона. Котлонът се загрява на максимална...
Кулинарен коктейл с пилешко месоКулинарен коктейл с пилешко месо
03 Март
Подгответе си подходящи чаши за коктейла /3 бр./, като им направите венец със ситно нарязан магданоз. Сварете си пилешкото месо и го нарежете на жулиени, които да са дълги около 25 см. Нарежете си портокала на същите...
Кекс в хлебопекарнаКекс в хлебопекарна
02 Юли
4
Кексът в хлебопекарна е готов....
Хляб в хлебопекарнаХляб в хлебопекарна
03 Януари
За приготвянето на този хляб в хлебопекарна изберете програмата за основно тесто на вашата хлебопекарна....
Пърленки в хлебопекарнаПърленки в хлебопекарна
22 Януари
Мажете веднага всяка готова от пърленките в хлебопекарна от двете страни веднага, след като извадите....
Панетоне в хлебопекарнаПанетоне в хлебопекарна
06 Февр.
Щом нашият сладкиш панетоне в хлебопекарна се зачерви отгоре, се покрива с алуминиево фолио и печенето продължава до готовност. Аз пробвах дали е готов с дървен шиш. Съдът с панетонето изстива върху решетка....
Кугелхопф (в хлебопекарна)Кугелхопф (в хлебопекарна)
06 Юни
След звуков сигнал добавете стафидите и бадемите към вашия Кугелхопф в хлебопекарна. Добър апетит с този вкусен Кугелхопф!...
Кроасанчета в хлебопекарнаКроасанчета в хлебопекарна
13 Дек.
Печете до готовност кроасанчетата в хлебопекарна на 180 градуса....
Козунак в хлебопекарнаКозунак в хлебопекарна
21 Февр.
След това тестото се разделя на две части, правят се дълги фитили и се сплита, поставя се в съда на хлебопекарната /леко намазнен/. Оставя се да втаса окончателно....
Супертесто в хлебопекарнаСупертесто в хлебопекарна
14 Април
В съда на пекарната се слага водата, захарта, натрошената мая, олиото, накрая брашното и солта. Включва се на програма тесто, която е около 1.30 ч. След като приключи, се изважда от съда и се приготвят пици, мекици...