Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мезета за всеки поводМезета за всеки повод
28 Юли
1
Замесете каймата 500 г и оформете малки кюфтенца. Нареждат се в тавичка с малко мазнина и се пекат на предварително загрята фурна на 200 градуса. Може да прибавите и 1 чаша червено вино или бира. През това време изпържете...
Меденки за всеки поводМеденки за всеки повод
06 Март
13
Яйцата със захарта се разбиват предварително. След като вече са разбити, се прибавят към останалите продукти. Омесва се тесто, което трябва да не е лепкаво и меко, а със средна твърдост. Разточва се и с помощта на формички...
Красива питка за всеки поводКрасива питка за всеки повод
08 Април
Да ви е сладко с тази красива питка за всеки повод. Източник: Nasko Stefanov - Кулинарна мрежа...
Канелени рулца за всеки поводКанелени рулца за всеки повод
05 Януари
Канелените рулца за всеки повод са готови! Източник: Ivanka Kukova - Българските ястия и рецепти...
Празнична пита за всеки поводПразнична пита за всеки повод
02 Март
Печете до приятен златист цвят на коричката на тази празнична пита за всеки повод....
Лесна пита за всеки поводЛесна пита за всеки повод
16 Дек.
Лесната пита за всеки повод е готова....
Парти хапки за всеки поводПарти хапки за всеки повод
08 Септ.
Франзелите се нарязват на филийки/хапки с дебелина около 1 - 1. 5 сантиметра. За да се спести време може хлебчетата да се нарежат предварително и да се оставят в найлонов плик в хладилник, а да се приготвят хапките непосредствено...
Празнична погача за всеки поводПразнична погача за всеки повод
02 Януари
Маята се активира с половината от хладкото прясно мляко, захарта и 1 с.л. брашно. Към пресятото брашно добавяме активираната мая и всички останали продукти, като от яйцето ще използваме само белтъка. Бъркаме с лъжица и доомесваме...
Детска супа за всеки поводДетска супа за всеки повод
15 Март
Оставят се да къкрят, докато поомекнат, и след това се добавят и предварително почистените и нарязани на дребни кубчета картофи....
Вкусна питка за всеки поводВкусна питка за всеки повод
07 Март
От маята, прясното мляко (леко затоплено) и захарта приготвяме закваска, към която добавяме и няколко лъжици брашно. Оставяме да втаса. По-голяма част от брашното размесваме със солта и правим кладенче, в което чукваме...
Боровинкова торта за всеки поводБоровинкова торта за всеки повод
05 Ноем.
Боровинковата торта за всеки повод е чудна!...
Картофена салата за всеки поводКартофена салата за всеки повод
13 Юли
Насладете се на тази картофена салата за всеки повод. Добър апетит!...
Бухнала питка за всеки поводБухнала питка за всеки повод
22 Юли
Бухналата питка за всеки повод е много вкусна....
Солена торта за всеки поводСолена торта за всеки повод
22 Февр.
Солената торта за всеки повод е готова....
Червена ягодова сангрия за всеки поводЧервена ягодова сангрия за всеки повод
08 Април
Червената ягодова сангрия за всеки повод е готова и неустоима!...
Празничен ябълков кекс за всеки поводПразничен ябълков кекс за всеки повод
17 Септ.
1
Разбъркайте сместа за ябълковия сладкиш. Изсипете в кексова форма. Печете ефектния кекс за половин час на 180 градуса. Поръсете с пудра захар готовия празничен ябълков кекс за всеки повод....
Празнична картофена торта за всеки поводПразнична картофена торта за всеки повод
07 Окт.
1
Насладете се на тази празнична картофена торта за всеки повод. Добър апетит!...
Красива празнична питка за всеки поводКрасива празнична питка за всеки повод
19 Ноем.
Кубчето мая прибавя към топлата вода и размивам, когато се уверя, че мaята се е разтворила, добавям и 1 супена лъжица захар и 2 супени лъжици брашно. Разбърквам добре и оставям да втаса за 10-15 минути. В достатъчно широк...
Много пухкава погача за всеки поводМного пухкава погача за всеки повод
30 Дек.
Добър апетит с тази много пухкава погача за всеки повод!...
Шоколадов крем карамел за всеки поводШоколадов крем карамел за всеки повод
02 Ноем.
Шоколадовият крем карамел за всеки повод е готов....
Лесна памук погача за всеки поводЛесна памук погача за всеки повод
26 Януари
Лесната памук погача за всеки повод е готова....
Моята сметанова торта за всеки поводМоята сметанова торта за всеки повод
03 Януари
Пригответе пандишпанови блатове, като разбъркате всички продукти, докато се получи хомогенна кексова смес. Най-добре е да се започне с разбиването на яйцата със захарта и постепенно се добавят и останалите продукти....
Дребни сладкиДребни сладки
12 Април
3
Всяка сладка оваляйте обилно в орехи, кокос, слънчогледови семки и ги подредете в намаслена тава. Изпечете ги в умерена фурна до готовност....
Дребни сладкиДребни сладки
12 Април
3
Всяка сладка оваляйте обилно в орехи, кокос, слънчогледови семки и ги подредете в намаслена тава. Изпечете ги в умерена фурна до готовност....
Предястие с авокадо и чиа за всеки поводПредястие с авокадо и чиа за всеки повод
02 Януари
Предястието с авокадо и чиа за всеки повод е много вкусно....