Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мислите си, че знаете всичко за холестерола? Помислете пак!Мислите си, че знаете всичко за холестерола? Помислете пак!
11 Юли
Холестеролът е модифициран стероид, който се биосинтезира от всички животински клетки и е основен структурен компонент за всички бозайнци....
Купувате полезни храни? Помислете пак!Купувате полезни храни? Помислете пак!
07 Юли
Помислете добре, преди отново да тръгнете на пазар!...
Мислите, че знаете каква е формата на очите ви? Помислете пакМислите, че знаете каква е формата на очите ви? Помислете пак
02 Май
Когато се гримираме, е много важно да знаем точната форма на очите си, за да ги направим още по-привлекателни. Отговорете на въпросите и разберете в каква форма са вашите очи. 1. Имате ли гънка на клепача?...
Мислите си, че готвите правилно? Помислете пак!Мислите си, че готвите правилно? Помислете пак!
01 Март
- Бланширането на плодовете и зеленчуците намалява хранителните вещества и витамините им; - Зеленчуците и плодовете се варят в течност или на пара, пекат се, задушават се и др....
Тесто за всичкоТесто за всичко
10 Септ.
1
Направете си закваската, като в купа налеете топлото прясно мляко, добавете захарта и 2-3 с.л. брашно, разбъркайте и оставете настрани да се надигне. Загасете содата в оцета и я поставете в киселото мляко, разбъркайте...
Сос за всичкоСос за всичко
20 Ноем.
6
Сосът за всичко е много сполучлив....
Салата Всичко в чиниятаСалата Всичко в чинията
15 Май
Салатата Всичко в чинията е много вкусна....
Мусака всичко в 1Мусака всичко в 1
04 Юни
Предварително се нарязват всички зеленчуци на кубчета, след което всичко се слага в намазнена тава, както следва: първо се размива каймата с малко хладка вода, след това нарязаните картофи и останалите зеленчуци и подправки...
Торта Всичко в едноТорта Всичко в едно
27 Август
Пуснете фурната да се загрее до 180 градуса и пригответе 2 кръгли форми с диаметър около 18-20 сатнитметра. В дълбока купа сипете продуктите за блатовете и разбивайте до получаването на гладка, еднородна смес, като разбиете...
Гери-Никол пак скандализира всичкиГери-Никол пак скандализира всички
16 Окт.
Идолката на родните тийнейджъри сподели в социалните мрежи кадри от своя фитнес тренировка и остави всички безмълвни....
Коктейл Това ли е всичко?Коктейл Това ли е всичко?
30 Окт.
Можем да се насладим на готовия коктейл Това ли е всичко? - ако случайно не ни стигне, нищо не ни пречи да си направим нов коктейл....
Гювечета от всичко по малкоГювечета от всичко по малко
19 Февр.
Сложете гювечетата от всичко по малко в студена фурна, похлупете ги с капачетата и включете фурната на 220 °C. След 40 минути ги извадете от фурната и счупете по едно яйце....
Млечен чеснов сос за всичкоМлечен чеснов сос за всичко
24 Май
Оставяме в хладилника да се охлади, преди да го консумираме млечния чеснов сос за всичко....
Лифтинг - всичко, което трябва да знаетеЛифтинг - всичко, което трябва да знаете
15 Януари
Трайни увреждания настъпват рядко, но трябва всичко да се вземе предвид, когато се планира лифтинг. Ефект от лифтинга Това е също резултат на индивидуалните промени на кожата....
Микроби - всичко, което трябва да знаетеМикроби - всичко, което трябва да знаете
04 Януари
За такива се смятат всички микроорганизми, чиито размер е по-малък от 100 µm. Това са вируси, бактерии, дрожди, плесени и първаци. Науката, която се занимава с тяхното изучаване, се нарича микробиология....
Таурин: Всичко, което трябва да знаетеТаурин: Всичко, което трябва да знаете
11 Януари
Тауринът е важна аминокиселина, открита в тялото. Той е особено концентриран в мозъка, очите, сърцето и мускулите. За разлика от повечето други аминокиселини, тя не се използва за изграждане на протеини в тялото....
Зороастризъм – всичко, което трябва да знаетеЗороастризъм – всичко, което трябва да знаете
31 Окт.
По-голямата част от онова, което знаем за Зороастър, идва от Авеста – колекция от зороастрийски религиозни писания. Не е ясно кога е живял пророкът....
Лесно тесто с мая за всичкоЛесно тесто с мая за всичко
25 Април
2
С това лесно тесто с мая за всичко можете да си направите кифлички, пици, питки и мекици....
Подлютена веган разядка Всичко по 2Подлютена веган разядка Всичко по 2
28 Август
Всичко се блендира, налива се олио, оцет и сол на вкус. Пуска се на пулсация за кратко и готово. Сервираме веган раздяката с резени домат, краставичка, маслини и пилешки маншончета на грил тиган....
Отвара от ленено семе - цяр за всичкоОтвара от ленено семе - цяр за всичко
18 Април
2
Отварата от ленено семе - цяр за всичко е много полезна....
Жълти чайове - всичко, което трябва да знаетеЖълти чайове - всичко, което трябва да знаете
10 Май
Ето какво е важно да знаете за жълтите чайове: 1. Жълтите чайове са неферменитрали чайове, чиято запарка има жълт до оранжев цвят. Те имат приятен аромат, но доста еднообразен вкус; 2....
Всичко, което трябва да знаете за сладоледаВсичко, което трябва да знаете за сладоледа
10 Юли
Научете всичко, което трябва да знаете за сладката и охлаждаща храна. Какво трябва да знаете за сладоледа Сладоледът е храна, която се използва като десерт или като съставка на всякакви десерти....
Всичко, което трябва да знаете за стевиятаВсичко, което трябва да знаете за стевията
04 Април
Стевията произхожда от растението Stevia rebaudiana, което е от семейството на хризантемата, подгрупа Asteraceae. Има голяма разлика между стевията, която купувате в магазина за хранителни стоки, и стевията, която може...
Всичко, което трябва да знаете за маслотоВсичко, което трябва да знаете за маслото
10 Дек.
Това включва всичко - от сос, до печене. Температурата на топене на маслото е същата като температурата в устата ви....
Фолиева киселина: Всичко, което трябва да знаетеФолиева киселина: Всичко, което трябва да знаете
08 Февр.
Тъй като до 90% от жените нямат адекватни фолиеви нива за максимална защита срещу дефекти на невралната тръба, препоръчва се всички жени в репродуктивна възраст да приемат най-малко 400 mcg фолиева киселина на ден....