Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Коктейл Това ли е всичко?Коктейл Това ли е всичко?
30 Окт.
Можем да се насладим на готовия коктейл Това ли е всичко? - ако случайно не ни стигне, нищо не ни пречи да си направим нов коктейл....
Перфектна питкаПерфектна питка
23 Август
Тестото се дели на 4 части и се правят топки, всяка от които се точи на кръг и се маже с масло, олио или мас. Кръговете слагайте един върху друг - последният не се маже....
Перфектна МусакаПерфектна Мусака
03 Февр.
1
Връщам във фурната и пека до готовност перфектната Мусака....
Съветите на Ким Кардашиян за перфектна снимкаСъветите на Ким Кардашиян за перфектна снимка
26 Юни
Пред Дейли мейл 33-годишната риалити звезда, която наскоро стана съпруга на Кание Уест, разкри, че много обича да си прави селфи и да го качва в социалните мрежи, а за перфектната снимка се изисква прилагането на няколко...
Перфектна Баница Хармоника (По идея на Станимир Славов)Перфектна Баница Хармоника (По идея на Станимир Славов)
06 Август
Върху всеки лист от корите се настъргва от сиренето, след което листът се сгъва на хармоника и се нарежда в намазнена тава. Повтаряте до изчерпване на продуктите....
Перфектна зелева салатаПерфектна зелева салата
29 Януари
Добавяме майонезата и разбъркваме перфектната зелева салата....
Перфектна Шахматна тортаПерфектна Шахматна торта
12 Дек.
1
Перфектната Шахматна торта е готова....
Перфектна Ягодова ПанакотаПерфектна Ягодова Панакота
21 Юни
Наливаме сместа в стъклени чаши и ги вкарваме във фризера за най-малко 4 часа, като ако искаме да постигнем ефекта от снимката, чашите се слагат леко легнали....
Перфектна Руска СалатаПерфектна Руска Салата
03 Февр.
1
Всички продукти се разбъркват добре и се прибавя сол на вкус. Руската салата се обърква отново, слага се в хладилник.. Сервирайте руската салата задължително охладена....
История на сандвичаИстория на сандвича
21 Януари
2
За много хора по света денят започва с вкусен сандвич. Запитвали ли сте се кога и как сандвичът се е появил и кой ли е неговият създател? Версиите са много......
Перфектна марината за пилешкоПерфектна марината за пилешко
17 Ноем.
4
Изваждате от време на време кутията и обръщате месото, за да може хубаво да поеме маринатата. Хубавото на тази марината за пилешко е, че месото става страхотно, както и да го изпечете - на скара, грил тиган, фурна......
Плодови мъфини Перфектна ЗакускаПлодови мъфини Перфектна Закуска
31 Май
Тези плодови мъфини Перфектна Закуска са без захар и само с полезни съставки :)...
Перфектна баклава с лешнициПерфектна баклава с лешници
27 Юли
Баклавата трябва да престои поне 1 нощ, за да е перфектна, в хладилник или в студена стая. По желание лешниците за баклавата можете да ги смесите и с шамфъстък за още по-сладък вкус....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
21 Септ.
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
10 Февр.
Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Перфектна сметанова торта с ягодиПерфектна сметанова торта с ягоди
27 Април
Мажа блатовете на нашата сметанова торта с крем един върху друг. Правя шоколадова глазура от разтопен шоколад, редя ягодки и отстрани сложих трохи от блатовете. Това е - перфектната сметанова торта с ягоди!...
Перфектна пица в домашната фурнаПерфектна пица в домашната фурна
09 Януари
Перфектната пица в домашната фурна е готова....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Печем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
03 Март
1
След което ги нарязваме на еднакви по големина парчета. Нареждаме ги в намазаната предварително с краве масло тава. Оставяме ги да довтасат и когато са готови, ги печем в леко загрята фурна на 200 градуса....
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
11 Юни
1
От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета. В средата на всяко сложете от каймата, прегъвайте и притиснете краищата, за да не излиза плънката....
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
08 Февр.
1
При поднасяне я режем тънко, под много малък ъгъл на едри филийки, като започваме от частта, която е по-близо до опашката, и се движим към частта откъм главата. Много е подходяща за сандвич от препечена филийка с масло....
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
18 Април
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца. Добавете картофите, доматите, подправките и виното....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
На части добавете почистения, измит и подсушен босилек, продължавайте да счуквате. Добавете пекориното и пармезана, а накрая налейте на тънка струйка зехтина. Бъркайте до хомогенност....