Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фъстъчено ОлиоФъстъчено Олио
03 Февр.
Фъстъчено олио в кулинарията Както споменахме, фъстъченото олио е високо ценено в азиатската кухня. Когато започнете да готвите с олиото, трябва да сте запознати дали е рафинирано или не....
Здравословни ползи от фъстъчено олиоЗдравословни ползи от фъстъчено олио
17 Септ.
Вижте още: - Шест любопитни приложения на фъстъченото масло; - Фъстъчено масло за ускоряване на метаболизма....
Как да готвим с рапично олиоКак да готвим с рапично олио
27 Септ.
Рапичното олио е натурален продукт, получен чрез пресоване на дребните семена на рапицата. Те се добиват от красивите жълто цъфтящи растения от семейството на зелето и карфиола. През последните години рапичното олио...
Олио от авокадо - как да готвим с негоОлио от авокадо - как да готвим с него
06 Март
Авокадото в последно време е сред най-обсъжданите тропически храни. Присъства неизменно във всяка здравословна диета и се смята за истинска супер храна заради всички полезни вещества, които съдържа. Един от неговите...
Чесново олиоЧесново олио
11 Февр.
Когато олиото в буркана намалее, може да долеете ново и да го използвате по-нататък. Недостатъци - няма....
Фъстъчено МаслоФъстъчено Масло
03 Февр.
Състав на фъстъченото масло Фъстъченото масло може да източник на много хранителни вещества....
Фъстъчено БрашноФъстъчено Брашно
16 Февр.
Защо да използваме фъстъчено брашно Истинското фъстъчено брашно е изработено от 100% фъстъци....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
ОлиоОлио
17 Юни
Фъстъчено олио - зехтинът е незаменима част от Средиземноморската кухня, а фъстъченото олио - в кухнята на Източна Азия. Издържа на много висока температура, което го прави подходящо за пържене....
Паста Алио олиоПаста Алио олио
18 Април
5
Чесънът и лютата чушка, нарязани на ситно се запържват в зехтина. След като чесъна си промени цвета се вади от зехтина с решетъчна лъжица. Прибавя се босилекът, овкусява се със солта. Сваряват се спагетите и се поднасят...
Козунак с олиоКозунак с олио
03 Април
3
Внимаваме да не се препекат....
Баница без олиоБаница без олио
07 Март
Намазняваме я отдолу, за да не загори и слагаме първата кора. Намазваме я добре със млечната смес и така редим всяка следваща кора. Много е важно да не оставяме сухо по корите....
Патладжани в олиоПатладжани в олио
24 Септ.
Поръсете ги със сол и оставете да се отцедят от горчилката. След това ги измийте и подсушете. В тенджера налейте толкова оцет, колкото да покрие патладжаните....
Баница с олиоБаница с олио
16 Март
След като се смеси всичко хубаво започваме с ръка да месим и да добавяме другата част от брашното. Замесваме меко тесто, което делим на 6 топки....
Алио е олиоАлио е олио
06 Март
Загрейте зехтина в голям тиган и добавете счукания чесън. След като добие леко златист цвят, го извадете и добавете в съда всички зелени подправки. Разбъркайте, докато си пуснат аромата на слаб огън. Овкусете със сол...
Как да си направим фъстъчено маслоКак да си направим фъстъчено масло
24 Януари
И воала - имате си вкусно домашно приготвено фъстъчено масло....
Как да си направим фъстъчено маслоКак да си направим фъстъчено масло
24 Януари
Фъстъченото масло е изключително полезно, но за съжаление, когато си купим фъстъчено масло от магазина, никога не можем да бъдем сигурни какво точно купуваме....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Фъстъчено брауниФъстъчено брауни
05 Дек.
Проверяваме за готовност, като браунито винаги трябва да остане влажно и сочно отвътре. Със сигурност ще ви допадне това любимо фъстъчено брауни....