Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да избираме кашкавал?Когато тръгнете да избирате кашкавал, трябва да гледате дали има вид на пресен кашкавал, тоест дали цветът му е свеж, дали има и приятен аромат....
09 Март
Как да приготвя кашкавал в кори за баницаОткакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
29 Юли
КашкавалАко разполагате с кашкавал, бихме ви препоръчали да си приготвите паниран кашкавал, домашни кашкавалки или защо не и кашкавал на фурна.
Вижте също как се прави домашен кашкавал....
01 Февр.
1
Как да избираме диня• Узрялата и сладка диня издава хубав кънтящ звук и скърца при най-малкото докосване;
• Избирайте дини със среден размер....
25 Септ.
Как да избираме кафетоЧаша сутрешно ароматно и горещо кафе – нещо, без което повечето от нас не могат да започнат деня си. Кафето е много популярна напитка, която често пъти е отричана от специалисти и набеждавана, че е вредна и води към пристрастяване...
28 Септ.
Как да избираме сутиениСтатистика сочи, че едва десет на сто от жените си купуват подходящите за тях сутиени. Много често дамите изтезават гърдите си, като си купуват сутиени с по-малки чашки, с неправилна гръдна обиколка, неправилна дължина...
18 Март
Как да избираме икониНезависимо дали искате да купите икона за себе си или за подарък, трябва да се съобразите с това, какво покровителства съответният светец, изобразен върху иконата.
Християнският символ може да послужи като пожелание...
21 Юни
Как да избираме козметика?Затова козметиката, която нежният пол използва, трябва да бъде избирана внимателно.
Има няколко стъпки, които трябва да следваме при избор на козметика. Ето как да избираме козметика!
1....
04 Дек.
Как да избираме еспадрилиХората са обули еспадрили за първи път през 14 век в Испания. Както всеки може да се убеди от витрините на магазините, тези обувки не са спрели да бъдат обичани през вековете.
Разбира се, за това си има причини...
27 Юни
Кашкавал в гювечеВ началото слагаме капачетата, а към края ги махаме, за да се запече кашкавалът.
Поднасяме специалитета топъл. По желание може да се гарнира с някаква салата....
03 Февр.
1
Как да замразим нахутЕто как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
07 Юли
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
08 Януари
2
Как да изсушим дренкиОставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
18 Март
Как да избираме цитрус пресаЕто какво е важно да знаете когато избирате какъв уред ще използвате, за да си направите фреш:
1....
01 Юли
Как да избираме спалното бельо?Как да избираме спалното бельо, при положение, че магазините буквално бълват все по-нови и нови модели, десени и материи?...
26 Ноем.
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
26 Септ.
1
Как да сварим лесно кестениВече всички знаем как да сварим лесно кестени.
Насладете им се....
06 Август
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Паниран кашкавал с корнфлейксИзважда се върху салфетка кашкавалът с корнфлейкс, за да се отцеди от излишната мазнина и се поднася с гарнитура по избор.
Паниран кашкавал с корнфлейкс винаги добро предложение....
27 Март
Паниран кашкавал в бутертестоИзваждайте готовият паниран кашкавал върху хартия за печене, за да попие излишната мазнина....
20 Ноем.
Кашкавал в хрупкава коричкаПлочката кашкавал се поставя върху кората, загъва се от двете страни и се навива като плик.
В оребрен грил-тиган слагаме малко олио и когато се нагорещи достатъчно, поставяме завития кашкавал....
03 Март
Кашкавал с двойна панировкаКашкавалът се нарязва на порции.Яйцата се разбиват. Смесват се брашното и галетата, а към тях може да се добавят подправки по желание. Подготвя се купа с вода. Кашкавалът се потапя във водата....
10 Януари
Паниран кашкавал с галетаРежем кашкавала на правоъгълници или кубчета и го слагаме за малко във фризера.
През това време слагаме олиото да загрее на котлона и си приготвяме панировката: разбиваме яйцата с малко сол....
02 Юни
4