Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да избираме кашкавал?Как да избираме кашкавал?
09 Март
Когато тръгнете да избирате кашкавал, трябва да гледате дали има вид на пресен кашкавал, тоест дали цветът му е свеж, дали има и приятен аромат....
Как да приготвя кашкавал в кори за баницаКак да приготвя кашкавал в кори за баница
29 Юли
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
КашкавалКашкавал
01 Февр.
1
Ако разполагате с кашкавал, бихме ви препоръчали да си приготвите паниран кашкавал, домашни кашкавалки или защо не и кашкавал на фурна. Вижте също как се прави домашен кашкавал....
Как да избираме диняКак да избираме диня
25 Септ.
• Узрялата и сладка диня издава хубав кънтящ звук и скърца при най-малкото докосване; • Избирайте дини със среден размер....
Как да избираме кафетоКак да избираме кафето
28 Септ.
Чаша сутрешно ароматно и горещо кафе – нещо, без което повечето от нас не могат да започнат деня си. Кафето е много популярна напитка, която често пъти е отричана от специалисти и набеждавана, че е вредна и води към пристрастяване...
Как да избираме сутиениКак да избираме сутиени
18 Март
Статистика сочи, че едва десет на сто от жените си купуват подходящите за тях сутиени. Много често дамите изтезават гърдите си, като си купуват сутиени с по-малки чашки, с неправилна гръдна обиколка, неправилна дължина...
Как да избираме икониКак да избираме икони
21 Юни
Независимо дали искате да купите икона за себе си или за подарък, трябва да се съобразите с това, какво покровителства съответният светец, изобразен върху иконата. Християнският символ може да послужи като пожелание...
Как да избираме козметика?Как да избираме козметика?
04 Дек.
Затова козметиката, която нежният пол използва, трябва да бъде избирана внимателно. Има няколко стъпки, които трябва да следваме при избор на козметика. Ето как да избираме козметика! 1....
Как да избираме еспадрилиКак да избираме еспадрили
27 Юни
Хората са обули еспадрили за първи път през 14 век в Испания. Както всеки може да се убеди от витрините на магазините, тези обувки не са спрели да бъдат обичани през вековете. Разбира се, за това си има причини...
Кашкавал в гювечеКашкавал в гювече
03 Февр.
1
В началото слагаме капачетата, а към края ги махаме, за да се запече кашкавалът. Поднасяме специалитета топъл. По желание може да се гарнира с някаква салата....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да избираме цитрус пресаКак да избираме цитрус преса
01 Юли
Ето какво е важно да знаете когато избирате какъв уред ще използвате, за да си направите фреш: 1....
Как да избираме спалното бельо?Как да избираме спалното бельо?
26 Ноем.
Как да избираме спалното бельо, при положение, че магазините буквално бълват все по-нови и нови модели, десени и материи?...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Паниран кашкавал с корнфлейксПаниран кашкавал с корнфлейкс
27 Март
Изважда се върху салфетка кашкавалът с корнфлейкс, за да се отцеди от излишната мазнина и се поднася с гарнитура по избор. Паниран кашкавал с корнфлейкс винаги добро предложение....
Паниран кашкавал в бутертестоПаниран кашкавал в бутертесто
20 Ноем.
Изваждайте готовият паниран кашкавал върху хартия за печене, за да попие излишната мазнина....
Кашкавал в хрупкава коричкаКашкавал в хрупкава коричка
03 Март
Плочката кашкавал се поставя върху кората, загъва се от двете страни и се навива като плик. В оребрен грил-тиган слагаме малко олио и когато се нагорещи достатъчно, поставяме завития кашкавал....
Кашкавал с двойна панировкаКашкавал с двойна панировка
10 Януари
Кашкавалът се нарязва на порции.Яйцата се разбиват. Смесват се брашното и галетата, а към тях може да се добавят подправки по желание. Подготвя се купа с вода. Кашкавалът се потапя във водата....
Паниран кашкавал с галетаПаниран кашкавал с галета
02 Юни
4
Режем кашкавала на правоъгълници или кубчета и го слагаме за малко във фризера. През това време слагаме олиото да загрее на котлона и си приготвяме панировката: разбиваме яйцата с малко сол....