Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Алергии към пилешко месоТук ще се фокусираме конкретно върху алергията към пилешко месо.
Какво представлява алерията към пилешко месо?
Една от по-рядко срещаните алергии е към пилешко месо....
02 Януари
Как да мариноваме месо за барбекюМесото е много по-вкусно, когато е мариновано, преди да бъде изпечено на барбекю. Така става много по-сочно и ароматно, и направо се топи в устата....
16 Юни
1
Как да замразяваме и размразяваме пилешко месоАко обичате пилешко, препоръчваме да опитате някоя от рецептите ни за:
- пиле със зеле;
- пиле с ориз;
- или пилешка супа;...
27 Август
Диетични ястия с пилешко месоС пилешко месо могат да се приготвят разнообразни и вкусни диетични ястия. Такова ястие е зеленчуковото рагу с пилешко месо....
18 Юни
Подходящи подправки за пилешко месоИзползва се като подправка за пилешко, супи, сосове и салати.
Бахар. Използва се като подправка при приготвянето на повечето колбаси, присъства в рецептите за пилешко и риба....
30 Май
Желирано пилешко месоСервирайте желираното пилешко месо студено, непосредствено преди ядене.
Да вие сладко!...
27 Март
Пияно пилешко месоОставя се да се позапържва още 15-20 мин на котлона.
Овкусява се със сол. Може да се сервира със соев сос....
11 Август
Няма хормони в българското пилешко месоГоляма акция беше проведена в Дупница, където също не бяха открити хормони в пилешкото месо....
12 Март
Как да направя пилешкото месо крехко?Бялото вино също можете да използвате, за да стане пилешкото месо крехко. Всяко газирано безалкохолно също можете да използвате, когато печете пилешко месо....
25 Май
Как да мариноваме месо за скара - кулинарни техникиВ хладилника или на масата да мариноваме
В повечето случаи месото и птиците трябва да се мариноват в хладилник....
21 Май
Киш с пилешко месоИзваждаме киша с пилешко месо, подреждаме слайсовете бекон и запичаме до готовност....
02 Февр.
Воловани с пилешко месоИзстиналите воловани се пълнят с пилешкото месо и се гарнират с пресни зеленчуци.
Добър апетит с тези воловани с пилешко месо!...
14 Януари
2
Пилешко месо в бурканиТака консервирано, пилешкото месо в буркани е перфектно както за директна консумация след отваряне на буркана, така и за ястия с пилешко, примерно пиле с картофи, като се добави последните 5 мин от готвенето....
25 Август
Гулаш с пилешко месоСлед като гулашът заври, оставете го да къкри за около 15 минути, като периодично разбърквате.
Сервирайте ястието с печени картофки в масло поръсени с риган.
Гулашът с пилешко месо е готов....
01 Август
Бохча с пилешко месоДобре е да направим бохчата с пилешко месо с по-сух хляб. Издълбаваме крайшника и го намазваме с размекнато краве масло.
Трохите слагаме в купа. Пилешкото месо се нарязва на кубчета и отива при трохите....
05 Юли
Пилешко месо в хлябСложете кашкавала отгоре и по желание може да сложите още топено сирене.
Запечете бохчите за около 10 минути или докато кашкавалът хване приятен златист загар и се разтопи.
Пилешкото месо в хляб е готово....
10 Май
Лазаня с пилешко месоПо края полейте с малко пилешки бульон.
Пъхнете лазанята да се пече в загрята на 180 градуса фурна, за около 40 мин.
Лазанята с пилешко месо е готова....
18 Април
2
Бутербанички с пилешко месоОбезкостеното и сварено в подсолена вода пилешко месо се нарязва на хапки, които се задушават заедно с нарязаната на тънки ивици шунка, наситнения лук, настъргания кашкавал, счуканото индийско орехче и сол на вкус....
06 Март
Салата с пилешко месоБялото пилешко месо се нарязва на ленти. Поръсва се с лимонов сок и сол на вкус.
Царевицата се отцежда и се смесва с пилешкото. Добавя се малко настърган пармезан.
Сместа се разпределя в 4 купички за салата....
11 Януари
Рагу от пилешко месоМесото се нарязва на малки парченца и се задушава в маслото и малко гореща вода на слаб огън.
Прибавят се на дребно нарязаните и предварително задушени зеленчуци, посоляват се и задушаването продължава.
Слагат се...
12 Февр.
Пилешко месо с зеленчуциСлед това прибавяме пресните гъби, нарязани на филии, пилешкото филе нарязано на кубчета, доматеното пюре, домата, обелен и рендосан, и накрая вегетата с малко сол. Връщаме го за още 1 час да се задушава....
27 Април
2