Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да отворим вино без тирбушон?Как да отворим вино без тирбушон?
12 Окт.
Проверени начини за отваряне на вино без тирбушон Натиснете тапата надолу Можете да опитате да отворите виното без тирбушон с всеки тъп предмет, чиято площ е по-малка по диаметър от гърлото на бутилката: маркер, дръжка...
Какво да правим, ако нямаме яйца?Какво да правим, ако нямаме яйца?
02 Януари
2
Всеки е изпадал поне веднъж в живота си в следната неприятна ситуация: правите торта или кекс, или палачинки, и в последния момент установявате, че нямате яйца....
Как да бъдем популярни, ако нямаме самочувствиеКак да бъдем популярни, ако нямаме самочувствие
13 Окт.
1
Опитвате се да бъдете живеца на купона, но не разполагате с достатъчнo увереност, за да го направите. Вашето ниско самочувствие си играе с вас. Вижте съветите, които ще ви дадат голяма доза увереност. 1. Имайте самочувствие...
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да отворим компот?Как да отворим компот?
30 Март
Ако въпреки това бурканът не иска да се отвори, сложете на ръцете си гумени или латексови ръкавици, които ще ви осигурят много по-добър захват и ще ви помогнат да отворите буркана с лекота....
Съвети при избор на тирбушонСъвети при избор на тирбушон
20 Юни
Съществува и серия с тирбушони, наречени "ръчни машини". Те са по-скъпи от обикновените. Представляват тирбушон със система със стяги (или менгеме) за хващане на гърлото....
Отвориха бутилка вино на 150 годиниОтвориха бутилка вино на 150 години
12 Март
Дали други сомелиери ще се наемат да отворят останалите бутилки намерени на кораба, все още не е ясно, допълва Телеграф....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
07 Май
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Сервират се със студена бира или червено вино! Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Най-добре е да измервате температурата с кухненски термометър, но ако нямате, измерете с кутрето си - потопете и ако ви е добре в топлото мляко, но без да ви пари, значи това е правилната температура....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
07 Юли
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Да поддържаме добра форма c Е-Фит, ако нямаме времеДа поддържаме добра форма c Е-Фит, ако нямаме време
27 Ноем.
Тонизиране и възстановяване след бременност Импулсите на програмата са ниски, насочени към мускулите (крак, горна част на ръцете), които са гъсто изпълнени с нерви и поради това са склонни към гърчове при прекалена стимулация...
Азис: Ако участвах в Евровизия, нямаше да спечели КончитаАзис: Ако участвах в Евровизия, нямаше да спечели Кончита
16 Май
Може би трябваше да се явя на Евровизия. В такъв случай, аз щях да спечеля, а не Кончита Вурст. Това каза скандалният поп-фолк изпълнител Азис в ефира на родна медия. Той сподели също, че не вярва Кончита да се превърне...
Как да си отворим чакритеКак да си отворим чакрите
19 Септ.
4
Този, който я овладее, никога няма да бъде докоснат от болест, не ще се страхува от пламъци и дори този човек да седне в огнището, не ще бъде докоснат от болката. Неговата воля и мощ са необикновени....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Ако се притеснявате, че млякото носи бактерии, може да ползвате пастьоризирано....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да дегустираме виноКак да дегустираме вино
13 Окт.
Има няколко прости правила, които трябва да се спазват при дегустацията на вино. 1. Помиришете виното. Поемете дълбоко въздух с носа, приближен максимално до чашата. Опитайте се да откриете следи от плодове, билки...