Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да познаем истинските перли?Как да познаем истинските перли?
24 Март
Със сигурност може да познаете дали едни перли са фалшиви или на ако ги стиснете със зъби. Истинските перли имат естествена зърнеста структура, докато фалшивите са напълно гладки....
Как да познаем истинския диамантКак да познаем истинския диамант
30 Ноем.
1
Първото нещо при разпознаването на предполагаемо-истинският диамант, е да го поднесете с короната към светлината. Ако е истински, трябва да се вижда светла точка....
Истинските домашни ореховкиИстинските домашни ореховки
07 Дек.
Истинските домашни ореховки са готови....
Притча разкрива как да познаем истинската любовПритча разкрива как да познаем истинската любов
18 Дек.
И към трите изпитвам много силни чувства, но не знам коя обичам истински. Изслушвайки разказа на своя ученик, мъдрият учител веднага отсякъл: – Не обичаш истински нито едно от момичетата....
Как да позная истинската любов?Как да позная истинската любов?
19 Юли
Не спирайте да чете дотук, защото в тази статия ще ви представим 5 признака на истинската любов, които ще ви помогнат веднага да я познаете. 1....
Как да познаем дали кашкавалът е истински?Как да познаем дали кашкавалът е истински?
12 Март
Става все по-трудно да познаем кой кашкавал е истински, направен само от мляко и кой е менте, пълен с различни видове хидрогенирани мазнини и палмово масло....
Как да познаете истинския шафран от имитациитеКак да познаете истинския шафран от имитациите
22 Окт.
Ето как да познаете истинския шафран от имитациите. 1. По аромата Шафранът има много наситен и силен аромат и трябва да можете да го подушите веднага щом отворите бурканчето....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да познаем лъжецаКак да познаем лъжеца
20 Ноем.
1
Хората, които крият истинските си цели и намерения, често внимателно следят реакциите на този, който ги разпитва. Лъжецът иска да разбере каква реакция предизвиква измислената от него история....
Как да познаем пневмониятаКак да познаем пневмонията
12 Април
За да се справите с пневмонията, трябва да знаете какво представлява тази болест и как да я познаете....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да познаем лъжливия апетитКак да познаем лъжливия апетит
12 Март
2
Когато сме гладни, сме готови да изядем каквото и да е, само да заситим глада си. Но апетитът е друга работа – той се разпалва при вида на нещо вкусно. Той може да се появи, докато гледате как някой хапва тортичка или...
Как да познаем оригиналния парфюмКак да познаем оригиналния парфюм
07 Май
1
От времето на първия парфюм чак до деветнадесети век благовонията са били привилегия на елита и на аристокрацията, признак за богатство и разкош. В древността ароматите са стрували често по-скъпо от златото и скъпоценните...
Да познаем болестта по езикаДа познаем болестта по езика
24 Април
1
Според лекарите езикът е огледалото на стомаха. Придобитите изменения на езика често са ранен сигнал на редица вътрешни заболявания. Сухият език се наблюдава при повишена температура, остри инфекции и загуба на течности...
Как да познаем хубавото сирене?Как да познаем хубавото сирене?
27 Август
Истинското сирене се продава на цена от около 10 лв. за килограм, а понякога и по-висока....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
07 Май
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
07 Юли
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....