Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво да сготвим за гостиКакво да сготвим за гости
20 Февр.
1
Основното ястие за гостите ви може да е пилешко по италиански....
Предястие за гости с пушена сьомгаПредястие за гости с пушена сьомга
11 Дек.
Декорират се предястята за гости с пушена сьомга със завита в парче сьомга зелена маслина и стръкчета копър....
Предястие за гости с руска салатаПредястие за гости с руска салата
07 Окт.
Завършваме предястието за гости с магданоз....
Хапки за гости с яйчена разядкаХапки за гости с яйчена разядка
07 Февр.
Хапките за гости с яйчена разядка са много вкусни....
Какво да сготвя набързо за гостиКакво да сготвя набързо за гости
11 Март
Тук ще Ви предложим няколко варианта за ястия, които да сготвите набързо, но също така да очаровате гостите си с тях. Бутербродни хапки - тези мъници са подходящи за предястие или замезване....
Бърза разядка за гости от сиренеБърза разядка за гости от сирене
25 Окт.
Не забравяйте да предложите към нея и препечени филийки с масълце или пърленки. Добър апетит с Бърза разядка за гости от сирене!...
Разядка за гости с крема сирене и печени чушкиРазядка за гости с крема сирене и печени чушки
30 Май
Разядката за гости с крема сирене и печени чушки е готова....
Вкусно предястие за гости от бутер тестоВкусно предястие за гости от бутер тесто
14 Януари
Вкусното предястие за гости от бутер тесто сервираме върху подходящ поднос. Източник: Lubka Savova - Кулинарна Мрежа...
Бърза питка за гости от старите тефтериБърза питка за гости от старите тефтери
27 Януари
Най-вкусната, най-бързата и ароматна питка със сирене за неочаквани гости!...
Агнешка супа за специалните гости на ВеликденАгнешка супа за специалните гости на Великден
17 Април
1
Супата е за специалните гости, които не хапват агнешки вътрешности. Изберете прясно агнешко месо, измийте хубаво и поставете в дълбока тенджера с около 2 и половина литра вода, за да се свари....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сготвим житоКак да сготвим жито
03 Януари
Ето няколко рецепти как да сготвим жито: Жито с бисквити Необходими продукти: 200 г жито, 150 г обикновени бисквити (1 пакет), 1 ч.ч. смлени орехи, 1 ч.ч. пудра захар, канела....
Как да сготвим пъстърваКак да сготвим пъстърва
06 Дек.
4
За да сготвим вкусно риба, независимо каква е тя, са ни нужни няколко задължителни компонента. Винаги трябва да имаме лимони – това е нещо, без което рибата не може да се овкуси достатъчно добре....
Как да сготвим мидиКак да сготвим миди
26 Март
Тези, които са с отворени черупки, трябва да се изхвърлят, както и тези, които не се отварят, след като се сготвят....
Как да сготвим киноаКак да сготвим киноа
08 Март
3
Киноа е южноамериканска зърнена култура, която напоследък е много популярна в цял свят. Семената на киноа представляват малки зърна с диаметър 2 милиметра и са много полезни. Киноа е растение, което е било култивирано от...
Как да сготвим нахутКак да сготвим нахут
16 Февр.
Нахутът се приготвя много дълго, за да бъде достатъчно вкусен. Преди да се приготви, нахутът се накисва за 14 часа във вода, а след това се вари не по-малко от час. Нахутът е подходящ за супи, салати и за основни ястия...
Как да сготвим паламудКак да сготвим паламуд
11 Февр.
Какво да сготвим с този паламуд и как ще стане най-вкусен? На скара ли е по-добре или да го изпържим? Мазна ли е тази риба или пък по-суха?...
Как да сготвим евтиноКак да сготвим евтино
10 Февр.
Готвенето е изключително удоволствие, особено ако имате пълен с продукти шкаф и хладилник и от вас се изисква само да приготвяте разни вкусни неща – сладки и солени. Истинско предизвикателство обаче настъпва, ако се наложи...