Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Красива и пухкава празнична питкаКрасива и пухкава празнична питка
30 Дек.
В купа изсипвате част от млякото, добавяте маята, захарта и 2-3 с.л. брашно. Разбърквате, прибавяте яйцата, останалото мляко, 5-те с.л. разтопено масло, супената лъжица олио, супената лъжица оцет и 3-те лъжици кисело...
Красив и вкусен кекс с шоколадова глазураКрасив и вкусен кекс с шоколадова глазура
07 Март
Получава се много красив и вкусен кекс с шоколадова глазура! Източник: Elena Valkova по адаптация на Sanie Zeynel - Кулинарна мрежа...
Подмладяващи билкови кубчета за красива и сияйна кожаПодмладяващи билкови кубчета за красива и сияйна кожа
15 Юни
Можете да приготвите 3-4 комплекта и да замразите наведнъж. Леда можете да приготвите и от чай от лайка, като го редувате със зеления чай. Никога не изхвърляйте употребените пакетчета от чая....
Как да сервираме мангоКак да сервираме манго
28 Септ.
Преди да сервирате мангото, трябва да изпълните няколко неща. Измийте мангото под обилна течаща вода. Мангото е най-вкусно, когато се сервира леко охладено....
Как да сервираме хайверКак да сервираме хайвер
21 Септ.
Как да сервирате хайвер? Гастрономическият етикет задава определени правила за сервиране на червен и черен хайвер. Сервиране на червен хайвер Червеният хайвер традиционно се сервира в порцелан или стъклария....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
При последния път трябва да се изпари цялата течност. Карамелизираният лук се оставя да се задуши, захлупен с капак и свален от огъня. Преди да се сервира се посолява....
Красиво пандишпаново рулоКрасиво пандишпаново руло
13 Април
Черните захарни топчета се ползват за център на цветята на моето красиво пандишпаново руло....
Питка Красиво цветеПитка Красиво цвете
04 Януари
Оставяме питката да втаса, мажем с белтък и я печем на 180 градуса за около 50 минути....
Красиво оформени зеленчуциКрасиво оформени зеленчуци
21 Март
2
Погледнете снимките в галерията, за да почерпите вдъхновение....
Здрави и красиви с маска за лице и шия с английска солЗдрави и красиви с маска за лице и шия с английска сол
12 Януари
Да, тя не се използва само с една цел. Има много полезни качества, които разкрих преди време. И аз самата останах изумена за колко неща може да се използва....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да сервираме и консумираме бяло вино?Как да сервираме и консумираме бяло вино?
31 Май
Подходящата температура за бялото вино при сервиране в зависимост от качеството е от 8 до 12 С. Млади резливи вина се пият по-хладки – от 8 до 10 градуса....
Красива питчицаКрасива питчица
19 Януари
Питката се оставя да втаса и преди да се сложи във фурната, се намазва с жълтък. Пече се на 180 градуса за около час....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
07 Май
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Сервират се със студена бира или червено вино! Добър апетит!...
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
07 Юли
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Красив тутманикКрасив тутманик
09 Август
2
От изброените продукти се замесва меко тесто. Разделя се на две топчета. Втасва, след това се разтегля, поръсва се предварително приготвената плънка / яйца и сирене/ и се усуква тестото на осморка и се прегъва на две....