Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Каква професия да избераВъпрос, с който всеки човек се сблъсква поне веднъж в живота си е: Каква професия да избера? Много малка част от младите хора преди 11-ти клас имат готов отговор на този въпрос....
02 Март
Каква диета да избера?Преди да започнете програма за отслабване, помислете върху следните въпроси: Какви диети сте опитвали? Какво ви хареса или не ви хареса в тях? Успяхте ли да спазвате диетата? Кое даде резултат и кое не?...
10 Януари
Каква кафемашина да избера?Кафето е една от най-консумираните напитки в световен мащаб. Почти няма човек, който да не започва деня с кафе. Затова е хубаво да имате хубава кафемашина. В тази статия ще споделим с вас кои са най-добрите кафе машини...
28 Дек.
Каква вътрешна мазилка да избера?Вижте още:
- Какво е силиконовата мазилка;
- Как се прави шпакловка;
- Защо се пукат плочките в банята;
- Как се прави дренаж на къща;...
28 Юни
Каква порода куче да избера?Ако се замисляте да си вземете куче, е нормално да си задавате въпроса: Каква порода куче да избера?
При избора на куче трябва да се вземат предвид възрастта на собственика, естеството и степента на заетост....
09 Април
Каква мазилка да избера за коридор?Вижте и:
- Как да измерим квадратура на стая;
- Как да изберем цвят за стените;
- Каква фасадна мазилка за изберем....
04 Април
Как да замразим нахутЕто как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
07 Юли
Как да изсушим дренкиОставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
18 Март
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
08 Януари
2
Каква подова настилка да избера за домаТой също придава топлина на помещението, в което е поставен, и не изисква допълнителна поддръжка, каквато изискват паркетът и дюшемето....
01 Юли
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
26 Септ.
1
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Как да сварим лесно кестениВече всички знаем как да сварим лесно кестени.
Насладете им се....
06 Август
Глазури за кексВсеки кекс е по-красив и по-вкусен, ако е украсен с подходяща глазура. Универсална е шоколадовата глазура, която се използва както за кексове, така и за мини-кексчета.
Шоколадова глазура за кекс
Тя се прави лесно:...
04 Юли
Какво кафе да изберемЗа да не изпадате в подобни ситуации е важно да знаете какво кафе да изберете....
29 Окт.
Какво отопление да изберемС разгара на новото строителство все повече хора се чудят какво отопление да изберат....
03 Дек.
Каква прическа да избера според формата на лицето?Ето как да изберем прическа според формата на лицето:
При кръгла форма на лицето
Кръглото лице изглежда добре, ако се избере микс от различни дължини на косата....
09 Окт.
Каква фасадна мазилка да изберемВижте още каква вътрешна мазилка да изберем за стените и как да бодисаме правилно....
09 Ноем.
Каква готварска печка да изберем?Всички потребители са наясно, че това са рекламни трикове, но не всеки знае какво да търси в конкретния кухненски уред....
23 Окт.
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
07 Май
1
Как да си направим домашна юфкаОхладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
12 Май
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
14 Септ.
1