Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печурки с плънкаПечурки с плънка
22 Юни
Печурките с плънка са готови....
Печурки в маслоПечурки в масло
10 Юли
Печурките в масло са готови....
Печурки в маринатаПечурки в марината
19 Ноем.
По желание може да се стерилизират за 5 минути....
Ароматни печурки в маслоАроматни печурки в масло
23 Окт.
Печурките за тази вкусна рецепта с гъби трябва да са дребни, защото се приготвят цели. В дълбок тиган се разтапя маслото и се прибавя олиото....
Пълнени печурки с пюреПълнени печурки с пюре
08 Януари
Гъбите се измиват добре и пънчетата им се нарязват. Всичко се задушава се в маслото. Целите гъби се отцеждат, а останалото се добавя към картофеното пюре и ситно нарязани краставички. Поръсва се със солта и черния пипер...
Пълнени печурки с кашкавалПълнени печурки с кашкавал
13 Януари
Пълнените печурки с кашкавал са готови....
Пълнени печурки с чушкиПълнени печурки с чушки
10 Февр.
Пълнените печурки с чушки са чудесна гарнитура към любимите ви ястия....
Пълнени печурки с моцарелаПълнени печурки с моцарела
28 Август
Измиваме печурките и отделяме пънчетата. Поставяме лист хартия за печене в голяма тава и намазваме равномерно със зехтина. Отгоре подреждаме гъбите една до друга. Посоляваме навсякъде....
Печурки с винен сосПечурки с винен сос
25 Януари
Ястието се оставя да къкри на тих огън десетина минути, като се разбърква 1 – 2 пъти, наръсва се с нарязан магданоз и се поднася. Поднасяме тези вкусни гъби в масло се като гарнитура за пържоли и варени картофи....
ПечуркиПечурки
26 Януари
1
Печурките са абсолютно натурален продукт, който може да се консумира както сурова, така и приготвен чрез всякаква топлинна обработка. Преди готвене обаче печурките трябва да се почистят старателно....
Печурки по азиатскиПечурки по азиатски
14 Ноем.
Сервирайте печурките по азиатски самостоятелно или като компания на ориз или месо. Добър апетит!...
Печурки по манастирскиПечурки по манастирски
21 Окт.
Почистените печурки се нарязват на флейки или парчета. Лука трябва да се нареже на филийки, а доматите да се надребнят на кубчета. Загрейте олио в дълбок тиган и задушете лука....
Печурки по провансалскиПечурки по провансалски
13 Март
От обелените и ситно нарязани домати, задушени с лука, чесъна и подправките, приготвяме доматеното пюре....
Печурки на тиганПечурки на тиган
03 Февр.
Овкусете печурките на тиган със сол и сок от лимоновия резен....
Пълнени гъби печурки с гаудаПълнени гъби печурки с гауда
10 Януари
1
Пълнените гъби печурки с гауда са готови....
Печурки с ориз и киноаПечурки с ориз и киноа
11 Септ.
Поднесете печурките с ориз и киноа....
Печурки в масло на тиганПечурки в масло на тиган
17 Април
1
Печурките в масло на тиган са готови....
Ориз с печурки и чушкиОриз с печурки и чушки
11 Окт.
Ориз с печурки и чушки - леко и вкусно предложение....
Фрикасе с печурки и пилеФрикасе с печурки и пиле
19 Февр.
Продължава да се разбърква с телената бъркалка. По преценка се добавя вода, ако е необходимо. Котлонът се намаля и продължава да се бърка. Оставя се да къкри, докато фрикасето с печурки и пиле добие желаната гъстота....
Мариновани печурки с бяло виноМариновани печурки с бяло вино
17 Август
Сложете маринатата да заври. Добавете чесъна. След като марината заври, потопете гъбите на порции за около 2-3 минути. Готовите гъби подредете в стерилизирани бурканчета. Оставете ги да се охладят....
Кладница и печурки в маслоКладница и печурки в масло
01 Окт.
Кладницата и печурки в масло са много вкусни!...
Макарони с печурки и кашкавалМакарони с печурки и кашкавал
11 Окт.
Макароните с печурки и кашкавал са вкусни и лесни....
Печурки в масло на фурнаПечурки в масло на фурна
07 Юли
По време на печенето може да ги обърнете, за да се изпекат равномерно и от двете страни. Печурките в масло на фурна са готови....
Пълнени печурки с бабеково карначеПълнени печурки с бабеково карначе
10 Дек.
Печурките се почистват, а пънчетата им се отстраняват внимантелно. Беконът запичаме до хрупкава коричка. След като се охлади го начупваме и поставяме в блендер....
Супа от печурки и сметанаСупа от печурки и сметана
02 Януари
3
Гъбите се изчистват, измиват и се смилат на машинка. Задушават се на слаб огън с настъргания лук около 10 минути. Запържват се с брашното, след което се добавят бульонът и черният пипер. Супата се сваля от огъня, застройва...