Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Спагети с Песто Дженовезе и ПармезанСпагети с Песто Дженовезе и Пармезан
09 Юли
Съвет: Пестото, което ви остане, може да съхраните в хладилник в добре затворено бурканче. Спагетите с Песто Дженовезе и Пармезан са много вкусни....
Песто ДженовезеПесто Дженовезе
08 Окт.
2
Песто Дженовезе е подходящ за паста, салати, като подправка за препечен хляб....
Сос Песто ДженовезеСос Песто Дженовезе
17 Април
Кедровите ядки се запържват в сух тиган около 3 мин. Счукват се в хаванче заедно с чесъна и морската сол. Босилекът се прибавя постепенно, като се продължава да се чука, до получаването на гладка смес. Смесват се...
Фарфалини с песто дженовезеФарфалини с песто дженовезе
04 Март
Върху фарфалините се слага от готовото песто, гарнира се с листенца пресен босилек. Бон апети!...
Талиатели с песто ДженовезеТалиатели с песто Дженовезе
06 Юли
Разделете я в чинии и отгоре посипете с пестото. Поднесете порция талиателе с песто Дженовезе, поръсени с кедрови ядки и пармезан....
Лазаня с песто ДженовезеЛазаня с песто Дженовезе
29 Февр.
Неустоимо ястие Лазаня с песто Дженовезе - да ви е сладко!...
Паста с песто дженовезеПаста с песто дженовезе
05 Май
Сварете пастата според указанията на опаковката, отцедете, гарнирайте с песто и поднесете. При нужда може да замените кедровите ядки със запечени орехови ядки....
Пържоли с песто ДженовезеПържоли с песто Дженовезе
20 Дек.
2
Поднесете сочна свинска пържола в чиния, полята с вкусно песто Дженовезе. Изкусителни пържоли с песто Дженовезе....
Салата Капрезе с песто ДженовезеСалата Капрезе с песто Дженовезе
08 Юни
Върху тях се разпределя от пестото. Италианската салата се поръсва се допълнително с балсамов оцет, зехтин и сух риган на вкус. Салатата Капрезе с песто Дженовезе е готова....
Кулинарен учебник: Приготвяне на домашно сладкоКулинарен учебник: Приготвяне на домашно сладко
17 Април
Сладка се варят от различни плодове, които трябва да са съвършено пресни, здрави и добре узрели. Всеки плод съобразно своето естество изисква съответна преработка. Така например при ягодите и малините е необходимо да...
Песто дженовезе - емблема за италианската кухняПесто дженовезе - емблема за италианската кухня
24 Февр.
Песто дженовезе произхожда от приказната италианска област Лигурия – кръстопът и сборен пункт на много култури още от древни времена....
Домашно пестоДомашно песто
14 Май
Съхранявайте пестото в бурканче в хладилника....
Спагети с пилешки гърди и песто ДженовезеСпагети с пилешки гърди и песто Дженовезе
07 Май
Спагетите с пилешки гърди и песто Дженовезе са много вкусни!...
Домашно песто от магданозДомашно песто от магданоз
20 Февр.
Съхранявайте пестото в хладилник. Използвайте за салати, разядки, зеленчукови и млечни антипасти, сирена и декорации. Домашното песто от магданоз е готово....
Домашно песто с лопушДомашно песто с лопуш
30 Април
Това, което трябва да направим задължително, е да не добавяме олиото наведнъж, за да можем да контролираме консистенцията на пестото....
Пица Пет сирена и дженовезе пестоПица Пет сирена и дженовезе песто
21 Окт.
Пицата Пет сирена и дженовезе песто е готова....
Кулинарен учебник: Обработка и готвене на домашно птиче месоКулинарен учебник: Обработка и готвене на домашно птиче месо
04 Юни
Месото на домашните птици е богато на вода, соли, белтъчини и витамини. Освен това то е много вкусно, лесносмилаемо и намира голямо приложение в диетичната и детската кухня. До голяма степен неговият вкус зависи...
Кулинарен учебник: Правила при приготвянето на домашен сиропКулинарен учебник: Правила при приготвянето на домашен сироп
17 Юли
Всъщност, ако разполагате с домашно отгледани плодове или можете да си набавите такива, не си мислете, че приготвянето на сок или сироп от тях е много трудна дейност....
Прясна паста с домашно пестоПрясна паста с домашно песто
02 Май
Сипете пестото в добре подсушен буркан, загладете повърхността и залейте със зехтин. Поднасяне: В купа сипете сварената и отцедена паста, добавете пестото и разбъркайте много добре....
Свински джолан с домашно пестоСвински джолан с домашно песто
24 Август
Нарязваме парчета месо от джолана и сервираме с босилековото песто....
Пълнозърнести макарони с домашно пестоПълнозърнести макарони с домашно песто
11 Март
2
Докато са горещи ги смесваме с приготвеното песто и разбъркваме. Гарнираме с нарязани чери домати и маслини....
Домашно босилеково пестоДомашно босилеково песто
24 Ноем.
Налейте зехтин, колкото желаете, в зависимост от това за какво ще използвате пестото. Прехвърлете го в стъклено бурканче и приберете в хладилника....
Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месоКулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месо
02 Юни
Свинските суджуци се приготвят от 4 части смляно свинско месо и 1 част твърда сланина, нарязана на малки квадратчета. На всеки килограм от сместа се прибавят по 25 г сол, 2 сг селитра, 2 г счукан черен пипер, 5 г...
Спагети с моцарела и домашно пестоСпагети с моцарела и домашно песто
15 Юли
В подходяща чиния слагате от спагетите и моцарелата, нарязана на колелца прибавяте към тях отгоре добавяме пестото и настъргания кашкавал. Магданозеното песто: Измиваме магданоза и отрязвате дръжките....
Празнична салата Капрезе с домашно пестоПразнична салата Капрезе с домашно песто
03 Януари
Сос Песто е напълно самостоятелно ястие, което хармонизира перфектно с тази салата. Можете да потапяте, можете да го намажете върху хляб, като цяло можете да го ядете, както искате....