Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Каракуда на скараЧак тогава поставяме да печем каракудата на скара.
След като е готова от едната страна, обръщаме от другата.
Поднасяме каракудата на скара, докато е още топла....
12 Окт.
Печена каракуда на фурнаСлед това намалете фурната на 180 градуса и махнете хартията.
Полейте рибата с останалото олио, а отстрани долейте 1-2 лъжици топла вода. Печете още около 5-6 минути, като поливайте със соса от печенето....
13 Март
Каракуда с картофи на фурнаЗагрейте фурната на 180 градуса и запечете картофките за 30-тина минути.
Междувременно нарежете лука на полумесеци и намачкайте чесъна. Запържете ги до омекване в зехтина....
13 Март
Каракуда в бурканиКонсервата върви за мезе на всичко, особено с ракийка или мастика! Моите гости обожават тази каракуда в буркани!
Да ви е сладко!...
11 Дек.
Каракуда с доматиОт рибата се отделят филетата и се нарязват на порции. Доматите се нарязват на кръгчета, чесънът — на ситно, магданозът се накълцва на дребно....
27 Май
Каракуда с яйчена панировкаИзпържените с яйчена панировка каракуди се изкарват върху кухненска хартия.
Подготвя се гарнитурата за рибата пане. Доматите се измиват и нарязват на едри полумесеци. Посоляват се....
07 Дек.
Панирана каракуда с подправкиМмм...носи се ароматът на прясно панирана каракуда с подправки.
Добре може да се гарнира с картофена салата или с по-лека салата по желание....
10 Август
2
Печена Каракуда на Фурна с лимониВадим и сервираме още топла печената каракуда на фурна с лимон....
14 Септ.
Каракуда на фурна с бяло виноПоднесете каракудата на фурна с омекналите и поели вкуса на бялото вино тиквички и сгъстеното сосче, останало на дъното на стъклената тава....
08 Юли
Кулинарни тайни при готвенето на джоланЗа приготвянето на телешки и свински джолан се изискват определени тънкости, за да стане ароматно, вкусно и неустоимо.
Крехкото и добре приготвено месо само се отделя от кокала. Това можете да постигнете лесно при приготвянето...
31 Март
3
Каракуда на фурна с ароматен доматен сосЗагрейте фурната на максимум. Намажете рибата със зехтин и я овкусете със сол.
Разстелете половината сос в подходяща тава за печене, подредете рибата отгоре....
13 Март
Пържена каракуда с царевично брашноКаракудата се почиства от вътрешностите, нарязва се на парчета, измива се и се оставя да се отцеди.
След това всяко парче от рибата се осолява.
Всяко парче от каракудата се овалва в царевично брашно....
18 Април
Пържена каракуда с чеснов дресингПолейте каракудата с чесновия дресинг и поднесете с парче лимон.
Добър апетит!...
21 Окт.
Кулинарни тайни за готвене на грил тиганНе забравяйте да включите аспиратора, защото при този вид готвене се образува много дим.
Стъпка 5
Почистете вашия грил тиган много скоро след употреба....
14 Февр.
3
Кулинарни тайни при готвене на патешко месоДруга тайна за доброто приготвяне на патешкото месо е получаването на вкусна, хрупкава коричка....
16 Юни
КаракудаГотвене на каракуда
Месото на таранката не е от най-луксозното, но пък не може да се отрече, че е апетитно, стига да се почисти и приготви добре....
23 Януари
Кулинарни тънкости при готвенето на оризПо този начин оризът се размеква, в следствие на което по-бързо достига кулинарна готовност и се запазват много повече ценните му вещества....
26 Окт.
13
Кулинарни трикове при готвенето на зелеИма някои кулинарни хитринки, които могат да ви помогнат да направите зелето по-вкусно, по атрактивно стоящо в чинията, което пък ще помогне да доставите на себе си и своите близки по-голямо гастрономично удоволствие, когато...
22 Август
1
Кулинарни хитринки при готвенето на бобСлед това изхвърлете, ако е останала някаква вода, измийте го и вече е готов за готвене....
20 Януари
3
Тайни при готвенето на вкусни супичкиЕто някои правила, които винаги трябва да спазваме, за да приготвим вкусни супи:
- Когато варим супи, месото се залива със студена вода, а във вряща се слагат зеленчуците и се прибавят последователно, като зависи от това...
20 Дек.
Малки тайни при готвенето на гъби- Ако желаете да прибавите гъбите в яхния, салата, пица или друго ястие, добре е да ги сотирате предварително и да ги прибавите едва накрая на готвенето....
31 Окт.
1
Кулинарни тайни на класическите френски КрепсМаслото, освен че пречи на Крепс да залепнат по време на готвене, но и добавя невероятна нотка на сладост, както и захарта. Важно е също да не ги държите прекалено дълго в тигана, за да не изсъхне....
13 Февр.