Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Няколко причини да консумираме месоНяколко причини да консумираме месо
31 Януари
3
В ерата на диетите все повече се повдига въпросът дали те трябва да включват или да изключват консумацията на месо и дали то е полезно или напротив- вреди на здравето ни. Макар да е доказано, че вегетарианците...
Соевият сос: Няколко съвета как да го изберемСоевият сос: Няколко съвета как да го изберем
11 Ноем.
Ето няколко съвета как да тествате качеството на соевия сос. Може да направите това още в магазина, преди да сте го купили....
Няколко причини да консумирате пресен чесънНяколко причини да консумирате пресен чесън
18 Юни
Не е небходимо да се съхранява в хладилник....
Няколко причини да консумирате яйца всеки денНяколко причини да консумирате яйца всеки ден
21 Ноем.
Заради което ежедневно поне веднъж дневно консумирайте яйца. Те действат благоприятно върху целия организъм....
Няколко съвета как да заспитеНяколко съвета как да заспите
24 Окт.
2
Ето няколко съвета, които можете да приложите, ако заспивате трудно: Много често безсънието се дължи на преяждане. Затова вечерята трябва да бъде лека и да се поема най-малко два часа преди лягане за сън....
Няколко съществени причини да консумирате редовно сусамов таханНяколко съществени причини да консумирате редовно сусамов тахан
09 Септ.
Препоръчително е да се консумира от хора, при които нивата на калция са намалени....
Гратин с няколко сиренаГратин с няколко сирена
30 Март
Тази течност трябва почти да покрива картофите и ако е нужно добавете още 1 яйце с прясно мляко. Сложете капака и пъхнете ястието да се пече за около 50 минути на около 200 градуса....
Как да познаем доброто авокадо и как да го съхранявамеКак да познаем доброто авокадо и как да го съхраняваме
03 Февр.
Как да съхраняваме авокадо? Оставете твърдо авокадо да узрее на стайна температура, след това можете да го съхранявате до 1 седмица в хладилник. Ако плодът е много твърд, оставете за няколко дни да узрее....
Ризото Миланезе, както го правят италианцитеРизото Миланезе, както го правят италианците
25 Февр.
Слагаме бульона да заври и в него разтваряме шафрана. В тиган загряваме зехтина и в него запържваме ситно нарязания лук, докато стане прозрачен....
Икономично фрикасе с няколко продуктаИкономично фрикасе с няколко продукта
07 Ноем.
Готовото ядене отдръпване и оставя да се охлади няколко минути. По желание поднасяме с листенца магданоз....
Пълнени гъби с няколко сиренаПълнени гъби с няколко сирена
06 Април
1
Гъбите се измиват и им се махат пънчетата. Пънчетата се режат на много ситно и се запържват в олио. Когато са готови, се изваждат в купа и разбъркват с кремата сирене, пармезана и ситно нарязан чедър. С тази смес...
Пиле с няколко вида гъбиПиле с няколко вида гъби
27 Февр.
Оставяме да къкри до готовност, добавяме магданоза и сваляме от котлона. Може да сервираме с бял варен ориз....
Няколко съвета как да живеете по-дългоНяколко съвета как да живеете по-дълго
03 Август
Вместо това се настанете удобно и прочетете следващите няколко съвета за това как да удължите максимално живота си....
Няколко хитри варианта да съхраните лимоните по-дългоНяколко хитри варианта да съхраните лимоните по-дълго
08 Март
След това време бурканите се държат на хладно, може и в хладилник за около 1 година; - И още един начин за съхраняване на свежестта на лимона - да се държи в съд с вода, като водата се сменя няколко пъти дневно, но този...
Как да консумираме алоеКак да консумираме алое
14 Февр.
Остава само чист гел, който се консумира, смесен с мед или други полезни продукти, а от него може да се направи и сок. Сокът от алое вера се прави от чистия гел, смесен с лимонов сок, докато се получи хомогенна смес....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Разпределете го в торбички, затворете ти и приберете в хладилника. Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
След 10-тина дни дренките вече са готови и може да ги приберете и консумирате. През зимата те са изключително полезни за повишаване на енергията и подобряване на имунитета....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Няколко съвета за здравословна закускаНяколко съвета за здравословна закуска
03 Юни
Тя дава на организма мазнини и въглехидрати, които ще се изразходват през целия ден и няма да огладнеете поне още няколко часа....
Няколко съвета за секси устниНяколко съвета за секси устни
25 Юли
Ето няколко съвета за секси устни през лятото и през зимата, и въобще винаги, без значение какво е времето навън! 1....
Съвети за съхраняване на маслиниСъвети за съхраняване на маслини
07 Март
1
Затворете херметически буркана, консумирайте след 3 дни. В този вид те могат да се съхраняват 3 седмици в хладилник....
Няколко добри съвета как да постигнете целите сиНяколко добри съвета как да постигнете целите си
09 Окт.
Представяме ви няколко съвета за постигане на целите. Ангажирайте се. Постигането на всяка цел изисква силна ангажираност. Ако не сте й отдаден, няма да успеете....
Няколко съвета, ако искате да си вземете коткаНяколко съвета, ако искате да си вземете котка
04 Юли
Ако най-накрая е дошъл моментът, в който сте твърдо решени, че сте си вземете домашен любимец и искате това да бъде писана, трябва да имате предвид някои неща, свързани с грижите за котката. Става дума за живо същество,...
Как да готвим с розе: Няколко практични съветаКак да готвим с розе: Няколко практични съвета
30 Окт.
Преди да се хвърлите в кухнята обаче, специалистите съветват да уточните какъв тип вино е вашето розе. За това няма нужда да сте признат енолог. Нюансите на виното са първата индикация....
Тиквата! Няколко съвета как да я обелим лесноТиквата! Няколко съвета как да я обелим лесно
30 Окт.
Те съветват и да не използвате обикновена белачка от икономия, защото рискувате да не се справите лесно....